reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

u mnie rodzice się prawie odrazu dowiedzieli ,
za to ojciec partnera nie wie dalej ,chyba boi się mu powiedzieć nie zna mnie , ponieważ mieszka w Norwegii i też nigdy nie rozmawialiśmy, on był za żoną byłą mojego , wiec z góry mnie skreślił,
jakoś specjalnie nie zależy mi na poznaniu go

moi rodzice już w podeszłym wieku ale są za mną ,
z nowiny się niezbyt cieszą ale przejdzie im , poprostu się boją

reklama
Jak tak czytam, to każdy ma tu jakiś swój osobisty bagaż doświadczeń, można by niezłą książkę napisać. Ale mimo tych zawiłości życiowych, jedno nas łączy.... rosnący brzuch ;-)

Hej!
Wybaczcie,że Was zaniedbuje :-( Córcia moja zachorowała iwszystko do góry nogami. Biedulka ma temperaturę , a przy tym jest bardzo płaczliwa i z rąk najlepiej by mi nie schodziła. Nie wiem, czy to 3dniówka, czy to od zębów. Niech się szybko skończy, bo tak mi żal tej kruszynki, aż serce pęka :-(

Starałam się Was doczytać, nie wiem czy wiele zapamiętałam...

maddlena nie martw się, juz Julek tam zadba,żeby wszytsko z dzidziusiem było ok. Wiem,że powiedzieć o wiele łatwiej niż wykonać, ale naprawdę będzie dobrze!

nimfi nie martw sie brakiem czasu dla bb, mąż w domu, to się cieszcie soba :-)

candy, mnie tez czeka przeprowadzka za około 2 tygodnie, ale ciężkie kartony zostawie innym. Ty też się nie przesilaj i załatw pomocników!

bigbi ja nie jestem chuda, ale tez ie przy sobie, a ruchy poczułam dopiero w 22 tygodniu. Miałam łożysko na przedniej ścianie macicy, które doskonale tłumiło wszelkie ruchy, więc musiałam poczekać,aż mała była już spora,żeby cokolwiek poczuc :-(

elleni ja też mam zawroty głowy, okropne uczucie :baffled:
nexiss trzymam kciuki za pracę, fajnie,że mama juz wie:-)

joani święte słowa :-D

Dobranoc dziewczynki! jutro postaram się zaglądnąć :-) teraz jeszcze porcja lodów z owocami i spać :-)

Hej kochane :) ja już po wizycie, jestem już spokojna :) tutaj wam tylko zdradzę ze jutro zmodyfikuje suwaczek, dziś wg usg 9t0d ;) reszta opowieści na wątku wizytowym.
Dobranoc! :*

anusia moja przeprowadzka dopiero w 7 miesiacu potem reszte po porodzie na raty pokrecone to
, ale ci zazdroszcze lodów mnniammm , masz ochote na słodkie chyba co ??

Coś mnie tak wzięło na te lody... Ale czekolada mnie za to nie ciągnie w ogóle, chociaż tyle :-D
cudny pucharek waniliowych z wiśniowa polewą, swieżymi malinami i jagodami wciagnięty.. ojoj zgubią mnie te zachcianki.. :sorry2:

reklama
Oj Ty o tych lodach a mi się skończyły... :wściekła/y: słodkie mnie jakoś nigdy nie kręciło ale kwaśne i słone. Teraz też, no tylko z wyjątkiem lodow, ale to w sumie też norma. Na razie nic dziwnego kulinarnego mnie nie spotkało, ale to jeszcze kilka m-cy :-)

Do góry