reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny wlasnie wrocilam ze szpitala... Bylam w pracy, poszlam do lazienki i mialam mnostwo zywo czerwonej krwi na papierze. Bardzo duze ilosci. Przestraszylam sie, powiedzialam w pracy i mnie puscili. Pojechalam do szpitala i zrobili mi usg. Z dzidziusiem wszystko ok :D ma 17mm, serduszko mu pieknie bije :) wiek ciazy to 8 tydz i 2 dzien. Widzieli tam tez krew, dokladnie 2cm krwi ale powiedzieli ze wszystko wyglada dobrze i ze to prawdopodobnie krew po zagniezdzeniu dzidziusia w macicy i nie mam sie czym martwic. Niby moge jeszcze troche krwawic ale mam sie tym nie przejmowac.
Spanikowalam strasznie ale w sumie dzieki temu widzialam mojego kropka nie czekajac do 12 tyg (chociaz juz nie jest wcale taki kropek bo wszystko bylo widac, glowe, rece, nogi super!)
swietnie ze wszystko dobrze :)

reklama
Super kusiak! :) dobrze ze wszystko w porządku i ze miałaś okazje zobaczyć dzidzie :) no to chyba jesteś troszkę dalej niż myślałaś? ;-)

Dziewczyny uzywacie juz kosmetykow dla kobiet w ciazy? Wlasnie zauwazylam na opakowaniu seri Perfecta Mama zeby uzywac po 4msc ciazy. Faktycznie w poprzednich ciazach tak uzywalam.
Chcialam nalozyc sobie na twarz maseczke normalizujaca, juz sama nie wiem, zglupialam po tych ograniczeniach :p

Ja jak na razie używam rano zwykłego balsamu do ciała, a wieczorem nakładam dość grubą warstwę oliwki. Myślę, że jakieś specjalistyczne kremy zacznę stosować w 3-4 miesiącu. Jeszcze myślę nad kupieniem teraz żelu pod prysznic z olejkiem arganowym.

Ostatnia edycja:
Ja mam olejek do kapieli arganowy, suchy olejek arganowy do ciala Eveline oraz do wlosow kuracje z olejkiem arganowym Marion - uwielbiam! Sa swietne :-)

teraz potrzebuje cos co oczysci syfki z buzi :p mam sucha cere wiec na codzien bez problemu z wypryskami a teraz w ciazy oczywiscie jestem w czerwone kropki :-/

reklama
Kusiak dobrze, że wszystko ok i widziałaś dzidzie :-)

Udało się zrobiłam tort i murzynka. Akcje były przy rozpuszczaniu bazy do murzynka bo mi śmierdzi to to (jak nigdy) i buzowało się w żołądku strasznie, ale już jest ufff....

Któraś tu pisała o jajecznicy, a ja to przeczytałam jedząc swoją, a że jestem podatna na takie rzeczy to musiałam ją oddać M mimo że bardzo chciałam aby zrobił :crazy:

Do góry