reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Poczytałam trochę i piszą, że przy przechodzeniu cyto p raz pierwszy w pierwszym trymestrze jest 10% ryzyka poronienia albo ciężkich wad płodu, a przy kolejnym 1%

10% a pozniej 1% to chyba nie jest zle. To znaczy wiem ze to tez jest szansa no ale chyba nie mozemy panikowac prawda? Inaczej nikt by w ciaze nie zachodzil bo wszystko niesie jakies ryzyko...

Babki, nie panikujcie, tylko róbcie badania. Nie zadręczajcie sie za wczasu. Nerwy to chyba jeden z najgorszych wrogów ciąży. Mój gin zabronił mi wchodzenia na forum, bo jak to ujął można się niezdrowo nakręcić. :-) Dobrych snów i mam nadzieję, że dzisiaj sobie pośpię, bo ostatnio mam z tym kłopoty.

No tak Wy mozecie :p ja nie mam tych badan, prywatnych nawet nie wiem gdzie sie tu robi a pewnie jakbym cos znalazla to zaplacilabym fortune :/ no ale nie panikuje :) przeszlam dwie ciaze i nic sie nie stalo i wierze ze teraz tez nic sie nie stanie. I tak wlasnie chce wierzyc i myslec pozytywnie!!! :)

Witam się weekendowo!!

Ja walczę z tortem dla babci, chociaż nie wiem czy pojedziemy bo młodsza ma gila, a tam będzie 4 miesięczne bobo, którego nie chce zarazić :zawstydzona/y:

Zaraz mykamy na targ i do sklepu, a potem ze starsza na kulki, ma urodziny koleżąnki z p-la.

Miłego weekendu dziewczyny ;-)

Hej:)

Ja ledwo żyję, nie spałam od 4, jak Mężuś wrócił z nocki to mi się ok. 7 udało na godzinkę zasnąć, ale mój się tak wywalił na łóżku, że nie mogłam sobie znaleźć miejsca, po parominutowej batalii w poszukiwaniu wygodnej pozycji skapitulowałam i wstałam, ale zasypiam na siedząco
eek.gif.pagespeed.ce.6B5TFgnLti.gif
Nie wiem jak ja będę dzisiaj funkcjonować, ale jakoś trzeba dać radę:) Trzeba ogarnąć mieszkanie, bo w tygodniu się trochę obijałam:p

witam sobotnio

co do przeciwciał to sie na tym nie znam,ale lekarz zawsze zleca i mówi ze wyniki są dobre,jak mojej mamie mówie jakie badania i wyniki to też potwierdza że wporządku (a mama służba zdrowia)

ja wogóle sie na takich badaniach nei znam
jedynie jak są normy od -do to umiem odczytać czy sie mieszcze w normie....
a tak to pozostawiam lekarzowi

reklama
Do góry