reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Poczytałam trochę i piszą, że przy przechodzeniu cyto p raz pierwszy w pierwszym trymestrze jest 10% ryzyka poronienia albo ciężkich wad płodu, a przy kolejnym 1%

10% a pozniej 1% to chyba nie jest zle. To znaczy wiem ze to tez jest szansa no ale chyba nie mozemy panikowac prawda? Inaczej nikt by w ciaze nie zachodzil bo wszystko niesie jakies ryzyko...

Babki, nie panikujcie, tylko róbcie badania. Nie zadręczajcie sie za wczasu. Nerwy to chyba jeden z najgorszych wrogów ciąży. Mój gin zabronił mi wchodzenia na forum, bo jak to ujął można się niezdrowo nakręcić. :-) Dobrych snów i mam nadzieję, że dzisiaj sobie pośpię, bo ostatnio mam z tym kłopoty.

No tak Wy mozecie :p ja nie mam tych badan, prywatnych nawet nie wiem gdzie sie tu robi a pewnie jakbym cos znalazla to zaplacilabym fortune :/ no ale nie panikuje :) przeszlam dwie ciaze i nic sie nie stalo i wierze ze teraz tez nic sie nie stanie. I tak wlasnie chce wierzyc i myslec pozytywnie!!! :)

Witam się weekendowo!!

Ja walczę z tortem dla babci, chociaż nie wiem czy pojedziemy bo młodsza ma gila, a tam będzie 4 miesięczne bobo, którego nie chce zarazić :zawstydzona/y:

Zaraz mykamy na targ i do sklepu, a potem ze starsza na kulki, ma urodziny koleżąnki z p-la.

Miłego weekendu dziewczyny ;-)

Hej:)

Ja ledwo żyję, nie spałam od 4, jak Mężuś wrócił z nocki to mi się ok. 7 udało na godzinkę zasnąć, ale mój się tak wywalił na łóżku, że nie mogłam sobie znaleźć miejsca, po parominutowej batalii w poszukiwaniu wygodnej pozycji skapitulowałam i wstałam, ale zasypiam na siedząco
eek.gif.pagespeed.ce.6B5TFgnLti.gif
Nie wiem jak ja będę dzisiaj funkcjonować, ale jakoś trzeba dać radę:) Trzeba ogarnąć mieszkanie, bo w tygodniu się trochę obijałam:p

witam sobotnio

co do przeciwciał to sie na tym nie znam,ale lekarz zawsze zleca i mówi ze wyniki są dobre,jak mojej mamie mówie jakie badania i wyniki to też potwierdza że wporządku (a mama służba zdrowia)

ja wogóle sie na takich badaniach nei znam
jedynie jak są normy od -do to umiem odczytać czy sie mieszcze w normie....
a tak to pozostawiam lekarzowi

reklama
Do góry