EM Ka
Fanka BB :)
nie no bedzie mogl wypisac L4 od pojutrze albo dzis - jak sie najda nic sie nie stanie nie martw sie pierdamiNo ale jutro bede musiała jechac znowu bo do jutra mam l4
Żeby przedłuzyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no bedzie mogl wypisac L4 od pojutrze albo dzis - jak sie najda nic sie nie stanie nie martw sie pierdamiNo ale jutro bede musiała jechac znowu bo do jutra mam l4
Żeby przedłuzyć.
To o czym Ty piszesz, to jest zupelnie inna sytuacja i nie mozna jej porownywac z przerywaniem ciazy.Ciekawe, co robią ludzie jak ich zdrowe dziecko ulega tfu tfu wypadkowi i staje się roślinką, pewnie oddają do domu opieki, bo po co mają się męczyć ich widokiem, a tak dziecko przebywa między "swoimi"... Na pewno jest im lepiej i dziecku też....
Ja tylko wyrażam swoje myśli i nie neguję zdania innych, każdy robi tak, jak uwaaża.
wiesz, teraz to takie modne , pojęcie tolerancji, równosci itd. Dlaczego więc nie można jasno mówic o swoich poglądach? Dlaczego trzeba tolerowac aborcję, a nie toleruje się sprzeciwu wobec niej ? Te dzieci, którym odebrało się życie nie mają prawa głosu, ktos decyzuje za nie czy mają prawo zyć, i to jest ta tolerancja??. Ja nie potępiam osób które to zrobiły, kim jestem żeby to robić? Mogę jednak bronić życia, bo takie wyznaję wartości w życiu.. Po pierwsze uważam, że nie mamy prawa oceniać ludzi, którzy przerwali ciąże z powodu wad genetycznych. Jeżeli nigdy nie było się w takiej sytuacji to trudno powiedzieć jak by się postąpiło. Ja nie wiem jak bym postąpiła, może bym nie umiała usunąć ciąży z powodu ZD ale nigdy nie będę potępiać osób które to zrobiły. I niestety wiele z Was nie tylko wypowiada swoje zdanie i opinie ale mocno krytykuję i potępia odmienne zdanie innych. I nie chodzi tylko o przerwanie ciąży ale o poród przez CC, brak chęci karmienia piersią i inne. To przykre bo wydaje mi się, że jesteśmy młodymi i inteligentnymi osobami a tyle tu zaściankowego sposobu myślenia i BRAKU TOLERANCJI. Tyle w temacie.