reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

co do aborcji, jestem na nie. Kazdy ma prawo do życia, nie nam o tym decydować. Dla mnie aborcja = morderstwo :-( Witam z rana, zaraz zmontuję jakieś szybkie śniadanie i skoczymy z dziećmi do Lidla. Dziewczyny smakuje Wam kawa?? mnie jakoś odrzuciło a taka kawoszka ze mnie. Brakuje mi lekkiego pobudzenia z rana i snuję się jak zoombie ;-)

reklama
Ciekawe, co robią ludzie jak ich zdrowe dziecko ulega tfu tfu wypadkowi i staje się roślinką, pewnie oddają do domu opieki, bo po co mają się męczyć ich widokiem, a tak dziecko przebywa między "swoimi"... Na pewno jest im lepiej i dziecku też....
Ja tylko wyrażam swoje myśli i nie neguję zdania innych, każdy robi tak, jak uwaaża.
smokyeyes Mnie na szczęscie kawa nie odrzuca, w sumie jedynie widok surowego mięsa nie jest mi miły, więc nie zazdroszczę wszystkim mamuśkom z mdłościami.

Jestem

Nimfi dzięki że pytasz, usnęłam już wczoraj bo leżac nie bolał... dziś wstałam i boli dalej może nie tak bardzo jak wczoraj ale boli... zaraz dzwonie do m co mam robić... jutro mam wizyte u gina...

Witam się z rana :)

widzę ciężki temat.. nie wypowiadam się bo nie byłam w sytuacji takiej :) pamiętam mojej mamie wyszło podczas badań że mały może mieć zespół downa no i płakała i płakała.. aż w końcu urodziła zdrowego ślicznego chłopca ktory teraz ma 4 lata hehe :)

jeśli chodzi o śluz to też mam taki ciągnący..:) i mokro jest.. a to jest najgorsze np na spacerze czy gdzieś bo zawsze mam jakąś dziwna wizję jak nagle mokro się zrobi.. że to krew... ale bez głupich myśli :)

katka jak tam brzuszek dzisiaj?? uspokoiło się ?? :*

felicyty poszła bym za Ciebie ale nie chce mi się :p też katar dokucza i spać nie idzie...

kasica myślę że możesz sprobować tak zrobić z dwoma lekarzami :)

ja kawy nie mogę od początku ciąży, od razu mnie odrzuciło :)

Edit'
oookatkao teraz doczytałam że piszesz:) a no spe albo magnez próbowałaś ??? moze by pomogło ??

Jestem

Nimfi dzięki że pytasz, usnęłam już wczoraj bo leżac nie bolał... dziś wstałam i boli dalej może nie tak bardzo jak wczoraj ale boli... zaraz dzwonie do m co mam robić... jutro mam wizyte u gina...
Moze zadzwon i zapytaj co zrobic, czy czekac do jutra i poratowac sie nospa czy jechac na ip.

Witam się z rana :)

widzę ciężki temat.. nie wypowiadam się bo nie byłam w sytuacji takiej :) pamiętam mojej mamie wyszło podczas badań że mały może mieć zespół downa no i płakała i płakała.. aż w końcu urodziła zdrowego ślicznego chłopca ktory teraz ma 4 lata hehe :)

jeśli chodzi o śluz to też mam taki ciągnący..:) i mokro jest.. a to jest najgorsze np na spacerze czy gdzieś bo zawsze mam jakąś dziwna wizję jak nagle mokro się zrobi.. że to krew... ale bez głupich myśli :)

Przyjaciolka miala podobnie, 3 lekarzy proponowalo jej usuniecie bo dziecko bedzie chore, poszla do 4 ktory kazal zaryzykowac, dzisiaj cieszy sie 4 letnia zdrowa coreczka i nie zamienilaby jej na nikogo innego:)

Milego dnia z rana.

reklama
Do góry