reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

co do aborcji, jestem na nie. Kazdy ma prawo do życia, nie nam o tym decydować. Dla mnie aborcja = morderstwo :-( Witam z rana, zaraz zmontuję jakieś szybkie śniadanie i skoczymy z dziećmi do Lidla. Dziewczyny smakuje Wam kawa?? mnie jakoś odrzuciło a taka kawoszka ze mnie. Brakuje mi lekkiego pobudzenia z rana i snuję się jak zoombie ;-)

reklama
Ciekawe, co robią ludzie jak ich zdrowe dziecko ulega tfu tfu wypadkowi i staje się roślinką, pewnie oddają do domu opieki, bo po co mają się męczyć ich widokiem, a tak dziecko przebywa między "swoimi"... Na pewno jest im lepiej i dziecku też....
Ja tylko wyrażam swoje myśli i nie neguję zdania innych, każdy robi tak, jak uwaaża.
smokyeyes Mnie na szczęscie kawa nie odrzuca, w sumie jedynie widok surowego mięsa nie jest mi miły, więc nie zazdroszczę wszystkim mamuśkom z mdłościami.

Jestem

Nimfi dzięki że pytasz, usnęłam już wczoraj bo leżac nie bolał... dziś wstałam i boli dalej może nie tak bardzo jak wczoraj ale boli... zaraz dzwonie do m co mam robić... jutro mam wizyte u gina...

Witam się z rana :)

widzę ciężki temat.. nie wypowiadam się bo nie byłam w sytuacji takiej :) pamiętam mojej mamie wyszło podczas badań że mały może mieć zespół downa no i płakała i płakała.. aż w końcu urodziła zdrowego ślicznego chłopca ktory teraz ma 4 lata hehe :)

jeśli chodzi o śluz to też mam taki ciągnący..:) i mokro jest.. a to jest najgorsze np na spacerze czy gdzieś bo zawsze mam jakąś dziwna wizję jak nagle mokro się zrobi.. że to krew... ale bez głupich myśli :)

katka jak tam brzuszek dzisiaj?? uspokoiło się ?? :*

felicyty poszła bym za Ciebie ale nie chce mi się :p też katar dokucza i spać nie idzie...

kasica myślę że możesz sprobować tak zrobić z dwoma lekarzami :)

ja kawy nie mogę od początku ciąży, od razu mnie odrzuciło :)

Edit'
oookatkao teraz doczytałam że piszesz:) a no spe albo magnez próbowałaś ??? moze by pomogło ??

Jestem

Nimfi dzięki że pytasz, usnęłam już wczoraj bo leżac nie bolał... dziś wstałam i boli dalej może nie tak bardzo jak wczoraj ale boli... zaraz dzwonie do m co mam robić... jutro mam wizyte u gina...
Moze zadzwon i zapytaj co zrobic, czy czekac do jutra i poratowac sie nospa czy jechac na ip.

Witam się z rana :)

widzę ciężki temat.. nie wypowiadam się bo nie byłam w sytuacji takiej :) pamiętam mojej mamie wyszło podczas badań że mały może mieć zespół downa no i płakała i płakała.. aż w końcu urodziła zdrowego ślicznego chłopca ktory teraz ma 4 lata hehe :)

jeśli chodzi o śluz to też mam taki ciągnący..:) i mokro jest.. a to jest najgorsze np na spacerze czy gdzieś bo zawsze mam jakąś dziwna wizję jak nagle mokro się zrobi.. że to krew... ale bez głupich myśli :)

Przyjaciolka miala podobnie, 3 lekarzy proponowalo jej usuniecie bo dziecko bedzie chore, poszla do 4 ktory kazal zaryzykowac, dzisiaj cieszy sie 4 letnia zdrowa coreczka i nie zamienilaby jej na nikogo innego:)

Milego dnia z rana.

reklama
Do góry