reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
A to widze, ze tylko ja sie tak pospiesylam na te prenatalne, bo mam juz za dwa tyg.

Ale jesteś kochana prawie 1,5 tygodnia przed nami :) mówią, że między 11 a 14, ale lepiej wypośrodkować bo jak za wcześnie to nie wszystko udaje się zbadać. Moja Siostra tak się pospieszyła z 2 prenatalnym i musiała iść drugi raz zbadać serduszko maleństwa.

madllen no właśnie ty jak by nie było masz starszą ciąże :) wszystkie bedziemy ci zazdrościć :)

koko ja nie mogę patrzec na te wsztsrkie programy typu dlaczego ja bo szlak mnie trafia jak to oglądam.. wole puścić bajki córce albo radio :)

mdłości mnie męcza.. więc idę wyoróbować kanapkę z pomidorem i solą :)

Ja mam prenatalne 11 marca :)

Co do tych czipsow wczorajszych to pomoglo na jakies 45min i potem wrocily mdlosci :/ raczej wiecej tego sposobu nie bede probowac bo potem bardzo zoladek mnie bolal :/ chyba za tluste. A co do slonych pomidorow np to ja robie co rano taka kanapke, duzo pomidora i soli ale nie pomaga na mdlosci. W zasadzie to nie ja robie a moj maz :D taki kochany ze codziennie robi mi sniadanie zebym do kuchni nie musiala wchodzic :) wczoraj musialam swoim chlopakom obiad zrobic i mialam gotowe pierogi tylko musialam je odgrzac i robilam to na 3 tury bo biegalam do kibla tak mi bylo nie dobrze tylko od odgrzewania pierogow. A moj tesc przyjedzie jutro i nie wiem kto mu bedzie gotowal :/

Cos mnie dziewczyny dzis brzuch boli ale tak inaczej niz zawsze. Tak.... Nie fajnie jakos....

Ostatnia edycja:
Mnie wczoraj wieczorem też mdłości dopadły :/ trochę pomógł sok grejpfrutowy ale nie całkiem...
A dziś od rana czuje się bardzo dobrze :) nie rozumie mówi się o porannych mdlosciach :/

A na prenatalne się umowie dopiero na kolejnej wizycie 11.02...

ja umowie sie na prenatalne gdzieś 6 marca , a wy rozumiem że prywatnie te prenatalne??

mniam zjadłam drożdżówkę mi to na mdłości pomaga heheh

reklama
madllen no właśnie ty jak by nie było masz starszą ciąże :) wszystkie bedziemy ci zazdrościć :)

koko ja nie mogę patrzec na te wsztsrkie programy typu dlaczego ja bo szlak mnie trafia jak to oglądam.. wole puścić bajki córce albo radio :)

mdłości mnie męcza.. więc idę wyoróbować kanapkę z pomidorem i solą :)

A ja jak to mówię mam pół mózgu a tv jeszcze bardziej mnie odmóżdża. Staram się nadrobić zaległości w czytaniu i zaległe artykuły w gazetach. Ale dzieciaczków żadnych nie mam więc bajki muszą jeszcze trochę poczekać :)

Do góry