reklama
P
paulamc
Gość
Witajcie Czy Wy tez macie bole krocza?
Paulamc ja nie mam. Nie wiem od czego moglabys miec. Ale dokladnie krocze czy moze jednak stawy po bokach tylko Ci bol promieniuje?
A ja wyprobowalam paczke slonych czipsow i ZADZIALALO juz minelo jakies pol godziny od kiedy je zjadlam i zero mdlosci. Zobacze jak dlugo tak bedzie ale na razie pomaga, zawsze jakies pol godziny bez tyle ze to sposob ktorego raczej nie bede za czesto uzywac
A ja wyprobowalam paczke slonych czipsow i ZADZIALALO juz minelo jakies pol godziny od kiedy je zjadlam i zero mdlosci. Zobacze jak dlugo tak bedzie ale na razie pomaga, zawsze jakies pol godziny bez tyle ze to sposob ktorego raczej nie bede za czesto uzywac
sawi
szczęśliwa żona i mama
no ja nawet nie zamierzam tknąć chipsów bo obawiam sie ze spodoba mi się i będę jeść na potęge a waga pójdzie momentalnie w gore iść
Koko88
Fanka BB :)
Krocza to może nie ale poniżej wzgórka lonowego czasami mnie zakluje. Dziwne uczucie w sumie...Witajcie Czy Wy tez macie bole krocza?
chiiipsy, prawie zapomniałam o ich istnieniu! Ale skoro słone to może i popcorn by zadziałał? :-)
hej
ktoras pisała o tortilli my dzisiaj na obiad mielismy m robił jak wrocił z pracy bo ja nie do życia... ale były pyszne
paulamc ja dziś właśnie doznaje bolu krocza bioder pachwin i okolic właśnie... tzn ból.. takie ciągnięcie.. z corą też tak miałam na pocieszenie mam nadzieję że szybko przejdzie
miłego wieczorku
ktoras pisała o tortilli my dzisiaj na obiad mielismy m robił jak wrocił z pracy bo ja nie do życia... ale były pyszne
paulamc ja dziś właśnie doznaje bolu krocza bioder pachwin i okolic właśnie... tzn ból.. takie ciągnięcie.. z corą też tak miałam na pocieszenie mam nadzieję że szybko przejdzie
miłego wieczorku
smokyeyes
hehe ja mam to samo, jednak ta 3 ciąża pozbawia wielu złudzeń ;-)no ja nawet nie zamierzam tknąć chipsów bo obawiam sie ze spodoba mi się i będę jeść na potęge a waga pójdzie momentalnie w gore iść
reklama
EM Ka
Moze sie jeszcze wszystko zmieni - zawalc o to jesli oczywiscie chcesz, czasem dume warto schowac do kieszeni, a jesli nie to ciesz sie z nowych poczatkow, w kazdym razie sie nie poddawaj!
To nie była moja decyzja, tylko jego. 42-letniego faceta, kochającego ojca dwójki dzieci, sytuacja widać przerosła. Szkoda tylko, że uświadomił to sobie dopiero teraz. Staram się z tym wszystkim jakoś pozbierać, ale jest mi cholernie ciężko.
agabm trzymam kciuki za ciebie i żeby wszystko się jakoś poukładało w każdym razie się nie poddawaj
EM Ka i jak sobie z tym radzisz? ja wczoraj wcięłam zupę chińską na wieczór i trochę mi było lepiej no ale bez przesady nie będę tego jeść to tylko taki wyskok, a poza tym nic nie pomaga nawet jak coś zjem
No coz tu powiediec, moze lepiej teraz, masz wiecej czasu na to by sie z tym pogodzic i spotkac faceta, ktory bedzie wart Ciebie i Dziecka.
Z mdlosciami, woda niegazowana i duzo duzo mandarynek, pomagaja mi za kazdym razem, ale przede wszystkim duzo duzo snu... i przegryzanie co chwila. Dzisiaj to az mi sie slabo robilo i krecilo w glowie i to najlepsze ze w momencie jak ugotowalam sobie makaron zeby zrobic ten z serkiem o ktorym tak marze od wczoraj, a tu taka niespodzianka, nic z tego....
mnie to sie len wlacza zawsze w ciazy - nie jestem soba ;/agabm wróżce ????? masakra
kusiak, nimfii muszę wypróbować te migdały może pomoże, albo mieta
ale mam dzisiaj lenia, wyniosłam pościel na balkon, bo ładnie świeci słoneczko, nastawiłam zmywarkę i nie chce mi się nic robić
masz cos do stracenia zeby o to zapytac?Kusiak,
Wiem, że to brzmi idiotycznie, ale tak jest - wierzy wróżce i już! Jak to czytam, to aż się śmieję . Śmiechem napawa mnie absurd całej sytuacji.
Kurcze, teraz aż żałuję, że nie prosiłam go, by ta wróżka określiła płeć dziecka, wybrała właściwe imię oraz udzieliła szczegółowych rad na temat jego wychowania. Wiedza zaiste bezcenna!
Na pewno bedzie wszystko dobrze, nic sie nie martw i pij duzo soczkow z zurawinki!Wybaczcie że tylko o sobie. Źle mi wyszedł posiew moczu i dostałam antybiotyk Kurcze, tak bardzo chciałam tego uniknąć. Kasica kciuki za wizytę.
Witam i pozostale Mamusie takze!Witajcie Dziewczyny, Nie widzę tu wątku powitalnego więc korzystam z miejsca tutaj Jestem na samym końcu 7 tygodnia ciąży