reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Maddalena,

Vier handen op een buik, czyli 4 rece na jednym brzuchu, odcinki o nastolatkach w ciazy ktore maja ciezka sytuacje i problemy, i przydziela im sie slawna matke, ktora pomaga jakos uporzadkowac te problemy, znalezienie pracy, mieszkania i potem je odwiedzaja po porodzie jak sobie radza itd. Rycze przewaznie przez pol odcinka . :angry:

a nie masz gazow? Bo ja sie surowkami zagazowywalam, az przestalam je jesc 2 razy dziennie.

Maddalena,

Vier handen op een buik, czyli 4 rece na jednym brzuchu, odcinki o nastolatkach w ciazy ktore maja ciezka sytuacje i problemy, i przydziela im sie slawna matke, ktora pomaga jakos uporzadkowac te problemy, znalezienie pracy, mieszkania i potem je odwiedzaja po porodzie jak sobie radza itd. Rycze przewaznie przez pol odcinka . :angry:

a nie masz gazow? Bo ja sie surowkami zagazowywalam, az przestalam je jesc 2 razy dziennie.
A to pewnie fajny. Też lubię takie programy. Ja wczoraj oglądałam program o prostytacji wśród polskich nastolatek. To straszne, w jak lekkomyślny sposób podchodzą do seksu, sprzedawania cnoty ... Dla nich po prostu sposób na zarabianie kasy. Była taka 17-to latka, pierwszy raz w życiu robiła LODA, a gościu zapłacił jej 800!!! A dziewictwo chciala sprzedać za 30 000 zl. Przerażające.
Dzisiaj akurat gazów nie mam, ale nie mogę się wypróżnić...
jadłam dzisiaj gołąbki, więc to może przez kapustę...

pytalam lekarza o espumisan, mozemy go bezkarnie jesc :)
A to nie wiedziałam. Wypróbuję. Dzięki.

Piszecie o bolach... A wiec poprzednie ciaze przy pierwszym trymestrze czulam bole bioder, kosci, miesni rozciagajacych sie. Teraz sie to wydarzylo juz na poczatku stycznia. Biodra szeroko rozstawione, kosc lonowa tez lekko zmienila polozenie. Takze na chwile obecna juz mnie nic a nic nie boli :-)

Mdlosci... To jest tez ponoc jeden sposob aby jest solone rzeczy czyli chipsy, prazynki, chrupki kukurydziane, popcorn ;-) popijac mozna wygazowana cola. Ja codzien z rana jem sobie okraglego wafla ryzowego tez solonego i ta sol chyba faktycznie cos daje.

Ale tu dzisiaj cisza z rana....
U mnie pogoda piekna,swieci slonce...
Juz po sniadanku, dopijam kawe i musze zawiesc brata na pociag...

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana :) Ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych dni pospałam do 8:30. Już myślałam, że to wstawanie po 4 to będzie norma. Jedynie zawiedziony jest pewnie mój mąż, bo kanapek nie zrobiłam ;-) Jakie plany na dzisiaj?

witam się :) kurcze no cisza :)

u nas piękna pogoda szkoda że wyjść nie mogę :( dziś samopoczucie trochę lepsze już nogi aż tak nie bolą biodra odpuściły więc jest lepiej :) tylko katar i gardło nawaliło... masakra.. na szcęście głowa w miarę też odpuściła :)

M wczoraj dzwonił (ja prawie mówić nie umiałam) i i zapisał nas na usg prenatalne na 10 marca na 17.10 :) :) troszkę się boję tego badania.. miałam wszystkie zrobione przy corce ale to było w ramach wizyty a tu teraz specjalnie i jakiś strach mnie ogarnia że coś może być nie tak ... wczoraj cały czas płakałam... nawet na reklamie jak się ktoś przytulił.. no masakra jakaś.. mąż aż się przestraszył że coś sie dzieje.. ah te hormony robią ze mną co chcą :)

reklama
Cześć dziewczyny! :)
melduję się :) krew oddana, śniadanko zjedzone. Trochę się nie wyspałam ale słoneczko takie, że aż się nie chce wracać do łóżka. Miały być dziś na obiad tortille ale odmrażam wołowinę na gulasz z kaszą. Do tego by pasował ogór kiszony ale nie mam tego typu zachcianek :)
Ania, ja też mam prenatalne zaraz po tobie, bo 13 :) i już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jak tam się dzidzia rusza w brzuchu.
Z płaczem miałam kilka epizodów w zeszłym tygodniu, teraz się uspokoiło ale za to często chce mi się krzyczeć ;)
Siedzę w domu i nie mogę się doczekać Soczi, przynajmniej pooglądam trochę sportu a nie w kółko Dlaczego ja i Rozmowy w toku. Niedługo telełajza całkiem mi mózg zeżre :szok:
Pozdrowionka!!!

Do góry