hehe ja mam to samo, jednak ta 3 ciąża pozbawia wielu złudzeń ;-)
Hahahaha !
Chorowitkom zdrowka, a ja zmykam na swoj ulubiony obecnie program. Dziecie i meze spia freedom!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ja mam to samo, jednak ta 3 ciąża pozbawia wielu złudzeń ;-)
A co będziesz oglądać?
Kurcze, ale mam wzdęty brzuch, mam wrażenie, że niedługo pęknie....
pytalam lekarza o espumisan, mozemy go bezkarnie jescA co będziesz oglądać?
Kurcze, ale mam wzdęty brzuch, mam wrażenie, że niedługo pęknie....
A to pewnie fajny. Też lubię takie programy. Ja wczoraj oglądałam program o prostytacji wśród polskich nastolatek. To straszne, w jak lekkomyślny sposób podchodzą do seksu, sprzedawania cnoty ... Dla nich po prostu sposób na zarabianie kasy. Była taka 17-to latka, pierwszy raz w życiu robiła LODA, a gościu zapłacił jej 800!!! A dziewictwo chciala sprzedać za 30 000 zl. Przerażające.Maddalena,
Vier handen op een buik, czyli 4 rece na jednym brzuchu, odcinki o nastolatkach w ciazy ktore maja ciezka sytuacje i problemy, i przydziela im sie slawna matke, ktora pomaga jakos uporzadkowac te problemy, znalezienie pracy, mieszkania i potem je odwiedzaja po porodzie jak sobie radza itd. Rycze przewaznie przez pol odcinka .
a nie masz gazow? Bo ja sie surowkami zagazowywalam, az przestalam je jesc 2 razy dziennie.
A to nie wiedziałam. Wypróbuję. Dzięki.pytalam lekarza o espumisan, mozemy go bezkarnie jesc