reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Dzien Dobry Dziewczyny!
Anius - dobrze ze wszystko ok i jeszcze lepiej ze jesfes dobrej mysli)) ja wiem ze to dziala cuda
A ja potrzebuje Waszego doswiadczenia bo nie dopytalam wczoraj na USG i nie moglam spac cala noc...
Podczas USG wczoraj lekarz stwierdzil ladne malenstwo, akcje serduszka, i widoczne cialko zolte... czy to cialko zolte powinno byc w pecherzyku ???
Nie mam niestety zdjecia, ale wygladalo to podobnie jak u Ciebie ania//, czy to dobrze ze tak jest?? czy mam sie czegos obawiac?
Bede wdzieczna za pomoc!
Anius - dobrze ze wszystko ok i jeszcze lepiej ze jesfes dobrej mysli)) ja wiem ze to dziala cuda
kara_13 wiem co dzis jem na kolacjeUgotowany makaron posypuje pokruszonym widelcem serem i potem posypuje cukrem i cynamonem. Można jeszcze polać stopionym masłem. Jeden z szybszych obiadów i kojarzy mi się z dzieciństwem mój mąż sobie nim co prawda nie poje ale miał dziś do przygrzania obiad od rodziców na który ja nie miałam ochoty więc mogłam poszaleć
Anusia dobrze się się trochę uspokoilas, musi być dobrze i tego się trzeba trzymać
Ja nie mam dzieci, ale domyslam sie ze moze byc bardzo ciezko bez tzw klaspsa czy podniesionego glosu, i jak cos jest dla dobra to sie w pelni zgadzam, zeby nie wychowac potwora!matko boska, to syna już dawno by mi zabrali,a mnie do więzienia posadzili zeby usłyszeli choć taki jeden nasz dzień z życia Mój młody w ogóle nie reaguje, dopiero jak huknę porządnie a ile razy w tyłek klapsa dostał .... np dzisiaj za rzucanie blenderem w takich momentach krew mnie zalewa bo proszenie, mówienie nic nie działa.... 3 razy powtórzę ze spokojem "nie rób tak","zostaw" itp itd i więcej nie powtarzam bo i tak nie słucha. takie prawo wydaje mi się bez sensu bo dzieci uczą się włazić na głowę rodzicom. Nie wierzę, że można wychować dziecko aby wiedziało co dobre, co nie, co mu wolno, a czego nie bez krzyknięcia. Przychodzi po prostu taki wiek w rozwoju, że nie ma opcji po prostu... albo to ja mam taki egzemplarz + do tego moja cierpliwość szybko się kończy
A ja potrzebuje Waszego doswiadczenia bo nie dopytalam wczoraj na USG i nie moglam spac cala noc...
Podczas USG wczoraj lekarz stwierdzil ladne malenstwo, akcje serduszka, i widoczne cialko zolte... czy to cialko zolte powinno byc w pecherzyku ???
Nie mam niestety zdjecia, ale wygladalo to podobnie jak u Ciebie ania//, czy to dobrze ze tak jest?? czy mam sie czegos obawiac?
Bede wdzieczna za pomoc!
EM Ka
Dziekuje :*
Bede wdzieczna za pomoc!
jest wszystko tak jak powinno nie martw się ciałko żółte jest bardzo potrzebne na tym etapie póżniej już łożysko bierze wszystko w swoje ręce
jeśli chodzi właśnie o prawo w innym kraju to dla mnie to jest też chore... moja mama z rodzeństwem mieszka w uk.. i np moja 16 letnia siostra powiedziała w szkole że nie miała warunkow do nauki na sprawdzian bo rodzice się kłócili.. (oczywiście wymyśliła sobie to bo nie chciało jej sie po prostu...)
albo mama coś do niej mowi np jeśli nie posprzątasz łazienki to masz szlaban a klaudia jej na to : to zadzwonie na niebieską linie że mnie przetrzymujesz w domu i wykorzystujesz do pracy zabiorą ci mnie i mateusza (3l) i michała (6l) po czym otwiera drzwi i wychodzi i wraca wieczorem... ja bym ją zabiła normalnie... a jak sie kłócą to jest to samo.. tak uczą wszystkich praw jakie mają dzieci że rodzic nic nie może zrobić.... a już w szczegolności przy takiej pyskuli jak moja siostra...
smokyeyes
Anusia ufff, trzymam kciuki za czwartek!!Dzisiaj pospaliśmy do 8.30 :-) dzieci wcinają śniadanie, ja też coś tam próbuję zjesć ale średnio mi idzie, już 3 kg na minusie ale niedowaga mi nie grozi ;-) Pogoda piękna, słonko świeci więc idziemy na jakiś spacer niedługo.
joani
A ja sobie dzisiaj funduję fryzjera... a co... i potem też wybiorę się na spacer, bo słoneczko dziś piękny dzień zapowiada. Moja siostra twierdzi, że będę miała dziewczynkę, bo mi pryszcze na czole pojawiają się i giną. nawet jak dojrzewałam to nie miałam tylu hihi. Pozdrawiam słonecznie.
EM Ka
jest wszystko tak jak powinno nie martw się ciałko żółte jest bardzo potrzebne na tym etapie póżniej już łożysko bierze wszystko w swoje ręce
jeśli chodzi właśnie o prawo w innym kraju to dla mnie to jest też chore... moja mama z rodzeństwem mieszka w uk.. i np moja 16 letnia siostra powiedziała w szkole że nie miała warunkow do nauki na sprawdzian bo rodzice się kłócili.. (oczywiście wymyśliła sobie to bo nie chciało jej sie po prostu...)
albo mama coś do niej mowi np jeśli nie posprzątasz łazienki to masz szlaban a klaudia jej na to : to zadzwonie na niebieską linie że mnie przetrzymujesz w domu i wykorzystujesz do pracy zabiorą ci mnie i mateusza (3l) i michała (6l) po czym otwiera drzwi i wychodzi i wraca wieczorem... ja bym ją zabiła normalnie... a jak sie kłócą to jest to samo.. tak uczą wszystkich praw jakie mają dzieci że rodzic nic nie może zrobić.... a już w szczegolności przy takiej pyskuli jak moja siostra...
to mnie uspokoilyscie
ojej faktycznie troche sytuacja bez wyjscia...
EM Ka
Mowi sie ze dzieczynki odbieraja urodeA ja sobie dzisiaj funduję fryzjera... a co... i potem też wybiorę się na spacer, bo słoneczko dziś piękny dzień zapowiada. Moja siostra twierdzi, że będę miała dziewczynkę, bo mi pryszcze na czole pojawiają się i giną. nawet jak dojrzewałam to nie miałam tylu hihi. Pozdrawiam słonecznie.
a co do fryzjera nie jest to szkodliwe? Ja bardzo cierpie, ale przez 1 trym nie mysle w ogole o tym
reklama