reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

A ja dziś rano zwróciłam zawartość żołądka ( a że był prawie pusty to było to jeszcze bardziej nieprzyjemnie) :sorry2: Pierwszy raz mi się to zdarza- w poprzedniej ciąży było mi tylko niedobrze. A jeszcze do tego miałam ochotę na śledzie, zjadłam i teraz mi siedzą na żołądku:-(

Wczoraj byłam na USG- krwiak się wchłania i jest ok.

reklama
Ajjj te zachciewajki ;) mnie ciągle ciągnie do słodkiego, masakra a du*a rośnie, o zgrozo :eek:

A ja dziś mam na obiadek żurek, mmmmniamucha :)

no niestety hormony pracuja - i nerwowosc oraz hustawka nastrojow to norma w ciazy...

A moj P. to mi wczoraj powiedzial,ze od razu widac,ze jestem w ciazy - bo caly czas sprzatam :-) - to oczywiscie wg niego syndrom wicia gniazda ;-) Ja Wam po prostu powiem,ze jak jestem w domu to mnie balagan denerwuje - a zazwyczaj po dniach kiedy pracuje i nie ma nikogo w domu od rana do wieczora - to dom wyglada jak pobojowisko (bo kazdy nic tylko przerzuca rzeczy z kata w kat)

Ja mam strasznego lenia. Gotowac mi sie nie chce, sprzatac mi sie nie chce :) ale jednoczesnie dzidzia zmusza mnie do gotowania zup czego zazwyczaj nie robie, u mnie zuply to rzadkość o.0
a dziś rosołek :-D

Mdlosci lekko ustapily wiec dla odmiany mam ochote jesc i jesc. ledwo co zjadalm rosol i juz mam ochote na cukierka i jogurt :)

aaa od tygodnia sie przymierzam do jagodzianek :D z racji wizji nudnego weekendu przed nami chyba jutro w koncu upieke :tak:

Dopiero Was nadrobiłam dziewczyny, widzę że z dnia na dzień więcej piszecie :) dwa dni mnie nie było i chyba z 30 stron do przeczytania.
nimfii - mnie wczoraj na drożdżówki naszło i dziś musiałam sobie kupić :)
A co do gratisów to żałuję, że w Polsce się takich nie dostaje bo to naprawdę fajna sprawa.
Któraś z Was jeszcze pisała, że musi jeść co 2 czy 3 godziny bo szybko staje się głodna- mam identycznie ! często jem ale za to małe porcje, jak nie jem za długo to mnie mdli delikatnie.
MinieMe- Ja w poniedziałek miałam rosołek, taki pyszny mi wyszedł, zajadałam się jak szalona, a narzeczony powiedział, że taki jak zawsze. Haha W ogóle wszystko mi teraz tak intensywnie smakuje, jestem zakochana w odczuciach smakowych :)

reklama
CandyGratulacje !!!

A wiec troche o mnie...
To moja druga ciaza pierwsza poronilam w 6 tcw sierpniu z mezem zaczelismy starania od listopada no i w 3 cyklu sie udalo :))
Druga wizyta za nami wszytko wporzadku nastepna mam 20 lutego wtedy mam nadzieje ze zobacze juz serduszko

Do góry