reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

ja dam znać dopiero po 18.00 cały dzień czekania uhhh

żadna z was cycków nie mierzy eeee , ja to dumnie się pokazuje teraz mojemu on zachwycony :) teraz mam czym wczesnie było A , B a teraz już D hehhehehe nareszcie ,
stanik zamówiony z kolekcji ALLES MAMA mają śliczne te staniki ciążowe i do karmienia , spodobał mi się model mama cubana czarny
przyjemnej wizyty, i potwierdzam sliczne te staniczki :)

Hej!
Ja poki co nie mam mdlosci, za to.... non stop czuje sie glodna!;-) Oczywiscie staram sie jesc z umiarem - bo o zgage u mnie nietrudno...
Jak wam zazdroszcze tych wizyt - sluchania bicia serca itp...
Ja we wtorek mam wizyte u poloznej - ale pewnie nic takiego sie nie dowiem - dopiero na scanie w 12 tyg. :-(

ja tez, ciagle glodna chodze, ale musze sie jakos ograniczac. a wieczorem to jestem taka zmeczona, jakbym rekoma ziemie orala :-D

Co tam u was mateczki ? We mnie wstapila jakas energia, ze caly dol ogarnelam z rana. Nie moge sie doczekac jutra, w koncu odespie i razem z malzem spedzimy milo weekend. Tego mi trzeba. Ja mdlosci natomiast w ogole nie mam, przeszly mi zupelnie :confused: za co czuje jakbym w piersiach kamienie nosila :eek:

my dla maluszka dostalismy juz 1sza pare skarpetek (gratis) i mamy zaproszenie do odebrania pudla dla maluszka z gadzetami, a dzis mezu odebral dla mnie kalendarz ciazowy.

reklama
.... non stop czuje sie glodna!;-)

ja też, a najgorsze, że już nie wiem na co mam ochotę

We mnie wstapila jakas energia, .

podeślij trochę tej energii, bo u mnie dzisiaj odwrotnie, mam lenia

ja też muszę się wybrać na jakieś zakupy "cyckowe" bo nie mam już stanika który by mnie cisnął, a piersi to mnie tak bolą, że dotknąc nie można

ayni a co to za kalendarz?

AYNI wy takie gadzety dostajecie w standardzie z racji ciazy, prawda? Fajnie, ja sie wlasnie zastanawialam czy by sie gdzies nie wkrecic na jakies targi dla mam i dziecka bo daja mase gazdzetow alno na szkolach rodzenia :-) musze sobie przypomniec gdzie sie rejestrowalam z racji ciazy z Kuba bo przysylali do domu rozne takie probki najfajniejsze od Bobovita. A tez min Bebilon, Hipp, Johson @ Johson. Daja probki produkow czy jakies inne gadzety.

Dziewczynki u nas różne firmy organizuja takie gratisy. Np wielki supermarket dziecieco ciążowy dla każdej ciężarnej ktora sie zarejestruje ma pudło z gratisami (butelka, kilka pieluch, smoczek , body i pluszak) nie ma szału ale jak sie kilka takich paczek z różnych sklepów nabiera to troche odpada ;) czy krem czy butla czy inna *******a ja chętnie odbieram i tak sobie kolekcjonuje.
A kalendrz ma mąż bo przed praca odebrał w mieście i podobno coś do wypisywania, będzie fajna pamiątka http://www.whysonline.nl/zwangeragenda/kleintjes/

Dla Adasia do tej pory czasem cos wysylaja np producent margaryny wyslal zestaw dzieciecych mini sztućców, talerzyk dziecięcy na pierwsze kanapki. Wiadomo ze to wszystko reklama, ale mi nie przeszkadza :D no i w tych pudlach duzo zniżek na fotoksiazki czy karty znizkowe do innych sklepów itd.

Zaraz sie ubieramy i lecimy do sklepu. A na energie dziewczeta drogie to polecam iść wcześniej spać. Ja wczoraj poszlam szybciej, nie czekalam na M i z rana czułam się jak normalny człowiek!

Nimfii Na targi tez bym chciała iść. Lubie takie rzeczy ale za daleko i nie mam kogo wziąć ze sobą. ;/

Ostatnia edycja:
Ayni o fajnie macie z tymi gratisami w sklepach, ja u nas jeszcze się nie spotkałam z czymś takim, a kalendarz super, będzie fajna pamiątka

oj tak z tym chodzeniem wcześniej spać to racja, ja poszłam wczoraj po 24, ale i tak ostatnio budzę się raz w nocy i niby to jestem wyspana niby to jeść mi się chce

Z tego co patrzylam to na ten rok nie zapowiadaja sie zadne targi w Krakowie buuu :-( no nic zostaja producenci i ich gratisy ;-) kolezana mi powiedziala ze jak byla w ciazy zeszlego roku to po 20tc przyszla do niej do domu polozna srodowiskowa zamowiona w przychodni z prezentem dla malucha :-) trzeba korzystac :-D

Ja jestem spioch? Chodze spac zaraz jak dzieci zasna po 21. I spie do rana jak mnie syn nie obudzi :-D

Ja po wizycie:D opisałam w wątku wizytowym, przepraszam już tu za to że brak foto ale męza z pracy nie ma a moj telefon się nie nadaje. Zrobie zdjęcie jak m wróci z racy:D

Witam wszystkie Mamusie - te nowe na forum rowniez :) po dluzszej nieobecnosci. Widze, ze watek z dnia na dzien robi sie coraz dluzszy :) staralam sie nadrobic zalegle posty, ale nie mam sily czytac wszystkiego, wiec moze tylko ponarzekam na swoje samopoczucie :p dzis 8tydz 2 dzien. W dalszym ciagu jestem strasznie oslabiona. Nie mam sily umyc wlosow pod prysznicem. Mdlosci brak, apetytu w sumie tez specjalnego nie mam. Waga 2kg na plusie, wszystko mnie wkurza. Zauwazylam, ze sporo kicham mimo, ze nie jestem przeziebiona i nie mam na nic alergii. Czasem przy kichnieciu bardzo kluje mnie w okolicach jajnikow. Jakby ktos wbijal igle. Poza tym mi tez zaczynaja udzielac sie maluszkowe zakupy, ale wszystko konczy sie na ogladaniu. Jeszcze troszke sie wstrzymam z tymi szalenstwami :)

Dziewczyny kupilam na rynku pyszne pomarańcze i tak jem i się delektuje mimo iz na codzień nie przepadam. Ale są pyszne. .. słodkie ale nie za słodkie, takie w sam raz... mmmm pycha.

reklama
Już myślałam, że to ja mam tylko takie nerwy, że wszystkich bym rozszarpała... ale widzę, że to norma :-D

Do góry