przyjemnej wizyty, i potwierdzam sliczne te staniczkija dam znać dopiero po 18.00 cały dzień czekania uhhh
żadna z was cycków nie mierzy eeee , ja to dumnie się pokazuje teraz mojemu on zachwycony teraz mam czym wczesnie było A , B a teraz już D hehhehehe nareszcie ,
stanik zamówiony z kolekcji ALLES MAMA mają śliczne te staniki ciążowe i do karmienia , spodobał mi się model mama cubana czarny
Hej!
Ja poki co nie mam mdlosci, za to.... non stop czuje sie glodna!;-) Oczywiscie staram sie jesc z umiarem - bo o zgage u mnie nietrudno...
Jak wam zazdroszcze tych wizyt - sluchania bicia serca itp...
Ja we wtorek mam wizyte u poloznej - ale pewnie nic takiego sie nie dowiem - dopiero na scanie w 12 tyg. :-(
ja tez, ciagle glodna chodze, ale musze sie jakos ograniczac. a wieczorem to jestem taka zmeczona, jakbym rekoma ziemie orala
Co tam u was mateczki ? We mnie wstapila jakas energia, ze caly dol ogarnelam z rana. Nie moge sie doczekac jutra, w koncu odespie i razem z malzem spedzimy milo weekend. Tego mi trzeba. Ja mdlosci natomiast w ogole nie mam, przeszly mi zupelnie za co czuje jakbym w piersiach kamienie nosila
my dla maluszka dostalismy juz 1sza pare skarpetek (gratis) i mamy zaproszenie do odebrania pudla dla maluszka z gadzetami, a dzis mezu odebral dla mnie kalendarz ciazowy.