reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Po shoppingu...

ale nic dla siebie nie znalam, jednak pozostaje mi allegro. Chociaz Smyk uratowal troche honor i zakupilam cos dzidzi - spodenki polarowe oraz bodziaki i polspiochy akurat na promocji :-)

no i sie utwierdzilam w przekonaniu ze szkoda czasu na chodzenie po galeriach o.0

Manianka93 ja byłam wczoraj na tych badaniach, nie ma co się bać ;-) chyba.że masz coś na sumieniu ;-)

Zuzudar to akurat nie było zero tylko 8 ;-) wynik był na 4598 a przez telefon podała mi 459. Jutro może jednak podejde może inna będzie siedzieć i mi poda wyniki.

Aha gdzieś około godziny, dwóch przez lapsa BB się cielo, a przez telefon śmiga dobrze :-) chyba już przeszło.
EDIT: poprawka, jednak nie przeszło, nadal zawiecha :-/

Ale mam mega ochotę na sałatę na.słodko, z jogurtem i cukrem, mmm smak lata, mam tylko lodową a to nie to samo :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heh ja mialam takie cisnienie na owoce letnie ze kupilam w galeri gorfa z owocami i bita smietana. Ale byl niedobryyyyy blee :-/ nie tkne gofrow kolejne 10lat

Witajcie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie również w Wasze skromne progi. Dzisiaj i u mnie się potwierdziło, że wrzesień może być pięknym miesiącem :) Mam nadzieję, że przejdziemy przez ten czas razem, bo kto zrozumie nas lepiej, jak nie my same :)

nimfii oo fajnie że znalazłaś coś dla maluszka mam nadzieje że unisexy heheh

jakie macie obwody piersi ? ja zaraz sobie zmierzę :-p

Po shoppingu...

ale nic dla siebie nie znalam, jednak pozostaje mi allegro. Chociaz Smyk uratowal troche honor i zakupilam cos dzidzi - spodenki polarowe oraz bodziaki i polspiochy akurat na promocji :-)

no i sie utwierdzilam w przekonaniu ze szkoda czasu na chodzenie po galeriach o.0

Poka, poka :) pochwal sie , ja odkad zaszlam w ciaze pierwsza znienawidzilam zakupy, kiedys moglam godzinami chodzic.
Witajcie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie również w Wasze skromne progi. Dzisiaj i u mnie się potwierdziło, że wrzesień może być pięknym miesiącem :) Mam nadzieję, że przejdziemy przez ten czas razem, bo kto zrozumie nas lepiej, jak nie my same :)

witaj !! :) przybywa nas co chwile!

obwod biustu... pfff... centymetra by bralko.. juz mi bimbaly wyskakuja ze swojego miejsca :/

HEj dziewczyny. Pierwszy raz jestem na takim forum. Zauważyłam, że wy jesteście ostatnia grupą. dzisiaj wieczorem zrobiłam 3 testy i każdy wyszedł taki sam 2 kreski jednak 2 o wiele jśniejsza. nie wiem co myslec po ostatnim razem poroniłam i .....

reklama
Do góry