Manianka93
Zaciekawiona BB
Ja jutro na pierwsze badanie krwi i moczu mam fobie jakąś aż mi sie w głowie kręci na samą myśl....
a w pon na 9 wizyta u ginekologa
a w pon na 9 wizyta u ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po shoppingu...
ale nic dla siebie nie znalam, jednak pozostaje mi allegro. Chociaz Smyk uratowal troche honor i zakupilam cos dzidzi - spodenki polarowe oraz bodziaki i polspiochy akurat na promocji :-)
no i sie utwierdzilam w przekonaniu ze szkoda czasu na chodzenie po galeriach o.0
Witajcie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie również w Wasze skromne progi. Dzisiaj i u mnie się potwierdziło, że wrzesień może być pięknym miesiącem Mam nadzieję, że przejdziemy przez ten czas razem, bo kto zrozumie nas lepiej, jak nie my same
Badz dobrej mysli WitamyHEj dziewczyny. Pierwszy raz jestem na takim forum. Zauważyłam, że wy jesteście ostatnia grupą. dzisiaj wieczorem zrobiłam 3 testy i każdy wyszedł taki sam 2 kreski jednak 2 o wiele jśniejsza. nie wiem co myslec po ostatnim razem poroniłam i .....