reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Cześć dziewczyny :)
dopiero teraz się zebrałam żeby odpalić kompa i nadrobić zaległości w czytaniu :)
ania//, Maltanka, EmKa - mamy ten sam wiek ciąży :) 6 tygodni i 6 dni, macie termin porodu wyznaczony na 18 września? :)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) wszystko będzie dobrze i na pewno wrócicie z nich szczęśliwe tak jak ja wczoraj :) powiem wam, że dopiero jak się usłyszy to serduszko to dopiero dociera do świadomości to, co dotychczas było abstrakcją. O ciąży wiem dokładnie 3 tygodnie ale dopiero wczoraj poczułam się naprawdę w ciąży :) no a dziś mnie trochę odrzuca od jedzenia, rano trochę nudności ale mandarynki pomagają. Od rana się krzątam bo dziś mam gości i babcie M dowiedzą się o dzidziusiu :)
Co do porodu nic wam nie powiem, nie mam doświadczenia :) natomiast pewnie chciałabym rodzić naturalnie ale w moim przypadku to nie wiem czy nie ma przeciwwskazań.. w każdym razie chyba szybciej się dochodzi do siebie..
Pozdrawiam was dziewczyny!:-)

reklama
Ja juz po wizycie, za wiele sie nie dowiedzialam, ale ginka powiedziala, ze pecherzyk ciazowy jest na swoim miejscu i na ten czas wszystko jest wporzadku:)

Nimfii słyszałam bardzo pozytywne opinie o Ujastku. Jak tam byłam to zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie :)

A jeśli chodzi o ubrania, to oprócz sklepów typowo dla mam, jeszcze w C&A jest koleklcja ciążowa :)

mocno na to licze &&& choc nie chce sie nastawiac :) Natomiast te ciaze faktycznie troszke inaczej przechodze niz poprzednie.

Mamy, gdzie kupujecie ciązowe ciuszki poza H&M? Mam iść na shopping a sama nie wiem gdzie, bo poprzednio zakupywalam na allegro po prostu. Ostatnio się naciełam na all, więc chce popatrzec w sklepie.

C&A

Nimfii też po cichu liczę na dziewczynke, a ubrania ciazowa np w sklepie z odzieżą dla kobiet w ciąży

ja rowniez, choc jak juz zaszlam to parcie na dziewczynke gdzies ucieklo, teraz to nawet 2 chlopakow moge miec.

apetyt... Moj synio od 6 miesiaca jest na BLW i apetytu mu nie brakuje, je wszystko, nie wybrzydza, choc czasem chcialabym zeby choc jeden dzien mial gorszy :D potrafi zjesc swoj obiad i zaraz stac kolo tatusia i krzyczec !!!! ze chce jeszcze. warzywny jest, owocowy, slodyczy za bardzo nie zna i dostaje tylko od swieta.

Mi tez tak BB zamula, chyba z pol godziny sie zbieram zeby napisac...

BubblesGirls, to świetne wieści! najważniejsze, że widać pęcherzyk :) ja na pierwszym usg też widziałam pęcherzyk a 2 tygodnie później serdusio.
Nie mogę dodać suwaczka.. tzn. wkleiłam go jak trzeba ale nie pojawia się pod postami...
Heeelp me! bo jestem w ciąży i mam pół mózgu i do niczego się nie nadaję :)

reklama
mocno na to licze &&& choc nie chce sie nastawiac :) Natomiast te ciaze faktycznie troszke inaczej przechodze niz poprzednie.

Mamy, gdzie kupujecie ciązowe ciuszki poza H&M? Mam iść na shopping a sama nie wiem gdzie, bo poprzednio zakupywalam na allegro po prostu. Ostatnio się naciełam na all, więc chce popatrzec w sklepie.

są sklepy specjalne dla kobiet w ciązy :) ale ja jak coś to allegro :)

Cześć dziewczyny :)
dopiero teraz się zebrałam żeby odpalić kompa i nadrobić zaległości w czytaniu :)
ania//, Maltanka, EmKa - mamy ten sam wiek ciąży :) 6 tygodni i 6 dni, macie termin porodu wyznaczony na 18 września? :)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) wszystko będzie dobrze i na pewno wrócicie z nich szczęśliwe tak jak ja wczoraj :) powiem wam, że dopiero jak się usłyszy to serduszko to dopiero dociera do świadomości to, co dotychczas było abstrakcją. O ciąży wiem dokładnie 3 tygodnie ale dopiero wczoraj poczułam się naprawdę w ciąży :) no a dziś mnie trochę odrzuca od jedzenia, rano trochę nudności ale mandarynki pomagają. Od rana się krzątam bo dziś mam gości i babcie M dowiedzą się o dzidziusiu :)
Co do porodu nic wam nie powiem, nie mam doświadczenia :) natomiast pewnie chciałabym rodzić naturalnie ale w moim przypadku to nie wiem czy nie ma przeciwwskazań.. w każdym razie chyba szybciej się dochodzi do siebie..
Pozdrawiam was dziewczyny!:-)

ja jeszcze nie mam terminu dokładnego :) myśłe że na następnej wizycie 11 lutego dowiem się wszystkiego :)

Ja juz po wizycie, za wiele sie nie dowiedzialam, ale ginka powiedziala, ze pecherzyk ciazowy jest na swoim miejscu i na ten czas wszystko jest wporzadku:)

gratulację !!! :) ważne że pęcherzyk umiejscowiony w dobrym miejscu i że rośnie :) a na następnej wizycie serduszko będzie pięknie bilo :D:*

BubblesGirls, to świetne wieści! najważniejsze, że widać pęcherzyk :) ja na pierwszym usg też widziałam pęcherzyk a 2 tygodnie później serdusio.
Nie mogę dodać suwaczka.. tzn. wkleiłam go jak trzeba ale nie pojawia się pod postami...
Heeelp me! bo jestem w ciąży i mam pół mózgu i do niczego się nie nadaję :)

ostatnie zdanie jest najlepsze :) uwielbiam takie teksty :D :*

Do góry