reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

wow ładna długość gondolki prawie o 10 cm dłuższa od mojej :szok: zazdroszczę ;-)
jak tak na niego patrzę to nie wygląda na chudzinkę jest taki w sam raz ... ale wg pediatry oczywiście powinien ważyć więcej . Szczupak po tacie ja mam ledwo 162cm :-D

reklama
Oo to nawet nie widzialam ze az taka różnica w długości, tak to był dobry wybór hehe. No ja i moj oboje dosc wysocy to i Liwka dluga hehe, moja chyba w sam raz wazy pediatra nigdy nie ma zastrzeżeń

Oj rosną te nasze dzieci. Moja nie jest jeszcze taka długa jak Wasze dzieciaczki bo ma 61,5 wiec chodzi w ciuszkach na 62. Chociaż wiadomo jak to jest z tymi rozmiarami. Czasem sie zdarzają ubranka na 68 i tez sa dobre... :) w gondoli mamy jeszcze jakies 5 cm zapasu.

Amaliee, długa była Twoja Ola jak sie urodziła:) moja miała 56cm ale szybko wyrosła z ubranek w tym rozmiarze.

Ale te nasze maleństwa rosną :-) mam zaległości w szafie i jak najszybciej muszę robić miejsce na nowe ubranka. Przy okazji znajdę oczywiście te, których nie założyłam ani razu:-( byliśy w sobotę na zakupach ale wrociliśy po 30 min. Tłoki niesamowite. Wróciliśmy jak najszybciej się dało, jutro robimy kolejny nalot ale tak w okolicach 10:00 będzie puściej.
Czy już macie choinki? Dziś mój małżonek przytargał do domu drzewko - zapach niesamowity! Jutro będziemy ją ubierali :-D

ale mam fazę na słodkości idę na toffifee :cool2:

Ja too jawet nie robie podejścia żeby łazić po sklepach czuje sie strasznie w tłumie hehe
Choinki jeszcze nie kupiliśmy, w tamtym roku mieliście drzewko z Castoramy 170cm za 45 zl w doniczce, moze i w tym roku cos sie trafi fajnego:) mam nadzieje ze jutro nie będzie padało bo mam ochotę na dluuugi spacer po lesie:)

reklama
chocolatequa witamy
joan - my w tym roku płaciliśmy 70 zł za choinkę własnie ok 170 cm ale została kupiona poza w-wą. Także ceny w górę... chociaż nie wiem jak tam stoi Castorama.
Też mam ochotkę na spacerek po lesie może się uda - trzymajmy kciuki za pogodę.

Do góry