reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

wow ładna długość gondolki prawie o 10 cm dłuższa od mojej :szok: zazdroszczę ;-)
jak tak na niego patrzę to nie wygląda na chudzinkę jest taki w sam raz ... ale wg pediatry oczywiście powinien ważyć więcej . Szczupak po tacie ja mam ledwo 162cm :-D

reklama
Oo to nawet nie widzialam ze az taka różnica w długości, tak to był dobry wybór hehe. No ja i moj oboje dosc wysocy to i Liwka dluga hehe, moja chyba w sam raz wazy pediatra nigdy nie ma zastrzeżeń

Oj rosną te nasze dzieci. Moja nie jest jeszcze taka długa jak Wasze dzieciaczki bo ma 61,5 wiec chodzi w ciuszkach na 62. Chociaż wiadomo jak to jest z tymi rozmiarami. Czasem sie zdarzają ubranka na 68 i tez sa dobre... :) w gondoli mamy jeszcze jakies 5 cm zapasu.

Amaliee, długa była Twoja Ola jak sie urodziła:) moja miała 56cm ale szybko wyrosła z ubranek w tym rozmiarze.

Ale te nasze maleństwa rosną :-) mam zaległości w szafie i jak najszybciej muszę robić miejsce na nowe ubranka. Przy okazji znajdę oczywiście te, których nie założyłam ani razu:-( byliśy w sobotę na zakupach ale wrociliśy po 30 min. Tłoki niesamowite. Wróciliśmy jak najszybciej się dało, jutro robimy kolejny nalot ale tak w okolicach 10:00 będzie puściej.
Czy już macie choinki? Dziś mój małżonek przytargał do domu drzewko - zapach niesamowity! Jutro będziemy ją ubierali :-D

ale mam fazę na słodkości idę na toffifee :cool2:

Ja too jawet nie robie podejścia żeby łazić po sklepach czuje sie strasznie w tłumie hehe
Choinki jeszcze nie kupiliśmy, w tamtym roku mieliście drzewko z Castoramy 170cm za 45 zl w doniczce, moze i w tym roku cos sie trafi fajnego:) mam nadzieje ze jutro nie będzie padało bo mam ochotę na dluuugi spacer po lesie:)

reklama
chocolatequa witamy
joan - my w tym roku płaciliśmy 70 zł za choinkę własnie ok 170 cm ale została kupiona poza w-wą. Także ceny w górę... chociaż nie wiem jak tam stoi Castorama.
Też mam ochotkę na spacerek po lesie może się uda - trzymajmy kciuki za pogodę.

Do góry