reklama
Alicjaaa85
Fanka BB :)
dzieciom zaczynaja pracowac slinianki i ślinia sie na potegę, myślę że tez to ma dużo do wpychania tych rączek. Moja tez ładuje ile sie da
P
Pastelowa
Gość
Asia, lekarka stwierdziła że to nic poważnego ale przy każdej wizycie będę jej przypominała o tym żeby skontrolowala czy sie nie powiększa.
Dziękuję za pamięć
Ooo tak! Rączki w buzi od rana do wieczora. Wszystko co ma w rączkach pcha do buzi i właśnie jest tak jak piszesz, aż się dławi tymi rączkami. To na pewno nie z głodu nasze pociechy poznają świat... na co dzień nas czymś zaskakują.
Moja od jakiegoś czasu śmieje sie głośno. Robi takie głośne "ha" gdy się cieszy a my wszyscy razem z nią i jak ktoś się do niej uśmiecha, a ona akurat jest noszona na rękach, to sie chowa tak jakby się wstydziła
Dziękuję za pamięć
Ooo tak! Rączki w buzi od rana do wieczora. Wszystko co ma w rączkach pcha do buzi i właśnie jest tak jak piszesz, aż się dławi tymi rączkami. To na pewno nie z głodu nasze pociechy poznają świat... na co dzień nas czymś zaskakują.
Moja od jakiegoś czasu śmieje sie głośno. Robi takie głośne "ha" gdy się cieszy a my wszyscy razem z nią i jak ktoś się do niej uśmiecha, a ona akurat jest noszona na rękach, to sie chowa tak jakby się wstydziła
no właśnie mój Igoras ślini się na potęgędzieciom zaczynaja pracowac slinianki i ślinia sie na potegę, myślę że tez to ma dużo do wpychania tych rączek. Moja tez ładuje ile sie da
Asia, lekarka stwierdziła że to nic poważnego ale przy każdej wizycie będę jej przypominała o tym żeby skontrolowala czy sie nie powiększa.
Dziękuję za pamięć
Całe szczecie że wszystko dobrze Mój Igor dopiero zaczyna śmiać się głośno ale doprowadzić go do takiego stanu jest jeszcze trudno za to rano uśmiech nie schodzi mu z buzi .
Mój Młodzieniec chyba też zaczyna się wstydzić... jak obcałowuje go z boku w szyjkę to robi maślane oczka, uśmiecha się szeroko po czym próbuje zasłonić się rączką.
Jest naprawdę uroczy ;-) i chyba będzie najbardziej wycałowanym facetem na ziemi
Powiem Wam, że dziś podsłuchałam mojego męża jak "czyta" małemu kontrastową książeczkę. Był tam obrazek butelki ze smoczkiem i opowiadał że to odpowiednik kobiecych piersi i że jak będzie większy to opowie co się z nimi robi... prawie umarłam ze śmiechu...
P
Pastelowa
Gość
Hahaha Asia to musiało być faktycznie zabawne no cóż, taka rola ojca lepiej uświadamiać dzieci od początku
My po spacerku, ale udało nam się wyjść tylko na 30min bo Małej dzisiaj się coś nie podobało i strasznie się rozpłakała. Za to teraz śpi przy otwartym oknie
Miłego dnia
My po spacerku, ale udało nam się wyjść tylko na 30min bo Małej dzisiaj się coś nie podobało i strasznie się rozpłakała. Za to teraz śpi przy otwartym oknie
Miłego dnia
Dziś w W-wie pogoda nawet ok zaraz idziemy na spacerek.
Kupiłam małemu śpiworek wełniany ale już Igor zaczyna się nie mieścić na długość i szerokość do gondoli a myślałam że chociaż 4,5m pochodzimy. Zaraz będziemy wyjmowali spacerówkę...
Kupiłam małemu śpiworek wełniany ale już Igor zaczyna się nie mieścić na długość i szerokość do gondoli a myślałam że chociaż 4,5m pochodzimy. Zaraz będziemy wyjmowali spacerówkę...
U mnie jakos pogoda marna, w sumie co dzielnica wwa to inna pogoda
Moja na szczęście miesci sie jeszcze w gondoli bo mam mega dużą, po za tym w razie czego jest mozliwosc lekko podniesc oparcie to trochę cm wiecej w gondoli bedzie
Asia to ile Igor ma cm?
Moja na szczęście miesci sie jeszcze w gondoli bo mam mega dużą, po za tym w razie czego jest mozliwosc lekko podniesc oparcie to trochę cm wiecej w gondoli bedzie
Asia to ile Igor ma cm?
reklama