reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry ;)
Dziś ładny dzień się zapowiada i bezwietrzny więc śmigam na spacerek prawdziwy :-)
Tyle mi się nazbierało rzeczy do kupienia, a mama wszystkiego nie kupi eh, jak myślicie kiedy można zabrać malucha na zakupy?

Zaczynam tez poszukiwania ubranek do chrztu bo data zarezerwowana na 9 listopada :-)

joan współczuję pieskowi, oby to nic poważnego

reklama
Joan, zdrówka dla twojego psiaka. Oby nie było to nic poważnego.

Ann
, u mnie wręcz przeciwnie bo jak spoglądam za okno to aż wzdryga mną dreszcz na samą myśl o spacerze, ciemno, zimno i wietrznie. Wrrr...
My z Alexem pojechaliśmy pierwszy raz na nieco dłuższe zakupy do centrum handlowego jak miał jakieś 3tygodnie. Wcześniej bałam się, że nagle zgłodnieje i będzie chciał cycka bo na początku chciał jeść czasem co godzinę. :sorry:

A mnie mój synuś zrobił dziś w jajco. W zasadzie noc zaliczam jako udaną bo obudził się tylko o 4ej, pocycował i grzecznie zasnął ale teraz o 7ej obudził mnie stękaniem, nie płakał ale było to jego typowe głodowe stękanie... wstałam więc, poszłam do łazienki, włączyłam wodę na kawę a on w tym czasie najzwyczajniej w świecie zasnął i śpi sobie smacznie już od ponad godziny. No co za mały dupek! :-p A mogłam sobie tez jeszcze przysnąć. No cóż, takie życie mamusi. ;-)

Pochwalę wam się jeszcze moim Małym Facecikiem:
IMG_2681.jpgIMG_2665.jpgIMG_2671.jpg

Załączniki

• IMG_2681.jpg
    IMG_2681.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_2665.jpg
    IMG_2665.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_2671.jpg
    IMG_2671.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Hej.
A u nas katarek :(
Ratujcie ! Znacie jakies domowe sposoby na przeziebienie u takiego maluszka ?

Na szczescie noc ladnie przespana mimo kataru. Oby sie nie rozkrecilo.

Dzien dobry ;)

Sonia mnie maly tez dzis tak w kulki zrobil... ;) i spi sobie smacznie jeszcze ;)
Nati na bajki patrzy i je sniadanko ;)

Polozna przychodzi ok 12 musze posprzatac ;) wczoraj zostawilam bajzel to mam trraz.. Ale juz o 22 nie chcialo mi sie ... A tak skonczylam mezowi 2 ciasta piec ;) M dzisiaj pierwszy dzien w pracy wiec ja sama na placu boju ;)

Zobaczymy co to bedzie ...

U nas tez pogoda piekna ale nie wiem czy wyrobimy sie na spacer..;(

Ide postawic pranie i ogarniac puki spokoj ;)

Sonia maly Alex sliczny duzy chlopczyk ;)

Maltanka wasza nocka naprawde fajna ;)

Joan zdrowka dla pieska ;)

Ja szybko na zakupy z malym jechalam... Chyba tydzien mial.. Nie mialam z kim dzieci zosstawic wiec sila wyzszA ;)

Mileego dnia buziaki

Matko, dziewczyny, strasznie wam współczuję braku snu, a maluszkom tych cholernych kolek
U mnie Ada pręży się w nocy, stęka ale śpi więc nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywacie

Ann_ ja dzieciaki zabieram normalnie na zakupy :-) Ada i tak w wózku, nikt nad nią się nie nachyla więc nie widzę problemu w zakupach w galerii

Soniafka hehehe to ci synuś zrobił niespodziankę :-p ale u mnie Ada dzisiaj identycznie ;p obudziła się, ja poszłam mleczko zrobić, przychodzę a ona śpi smacznie :-p w efekcie jadła tylko raz w nocy:-)
Cudownego masz synka <3

U nas pogoda beznadziejna ale nie pada więc idziemy na spacer

reklama
witajcie :)

Ritta, psikaj duzo woda morska i sciagaj gile (psikaj przed i po sciaganiu zeby nie wysuszyc sluzowki). Jak masz inhalator to pamietam ze to bardzo pomagalo - inhalacje sola fizjologiczna. I jak najmniej w poziomie, zeby katar nie splywal do gardla, wiec pewnie jakis bujaczek...

lilah szybciutko wychodzicie do domku :)

ktoras pytala o zakupy, ja bylam przedwczoraj z Zuzą w galerii i dzisiaj tez jade, gdyz nic nie kupilam, a musze jakos sie ubrac na chrzciny ;)

Dziewczyny takie pytanie.. a czemu tak dlugo zwlekacie ze spacerami?

ania, powodzenia dzisiaj :)daj znac jak ogarnelas dwojke sama :)

kurcze, tesciowa mojego brata ma półpaśca... Ona zajmuje się bratanicą, z którą bawi się codziennie Ola. Super po prostu ciekawe czy bedziemy mieli w domu ospę... a jeszcze 26 chrzciny :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry