reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Sonia ja też zauważyłam że mój Wiktor też układa zdecydowanie główkę na prawą stronę, zobaczymy co powie pediatra.'

animka oby taki stan się wam utrzymał, a może po prostu skończyły się kolki ;)

Byłam dziś na pierwszym małym spacerku koło domu, nie szłam dalej bo bardzo wietrznie było więc nie chciałam szaleć na pierwszy spacer.
Jutro mam mniej wiać więc pójdę dłużej i dalej ;)

Dziewczyny mówiłyście że nacieracie skórę oliwą z oliwek?
a łuszcząca się skóra nie przejdzie sama za kilka dni? tak mi mówiła położna w sumie.

reklama
Doczytam was jutro, jeśli Franek pozwoli... ale mamy jazdy bez trzymanki, śpię po 3 h bo tak męczą go kolki i już nie dajemy rady z mężem... on biedy w pracy jeszcze ma zapiernicz a sam niedospany. Dzisiaj od 16 do teraz prakycznie kociokwik.. i wszystko pomaga tylko na 2-3 min. i dalej jazda... ledwo żyję a najgorsze, że nie można kruszynce pomóc- nie pomaga dosłownie nic, nawet krople niemiecki nie dają rady. Lekarz tylko ręce rozkłada i życzy dużo siły i wytrwałości i tyle...
Lecę się położyć chociaż na chwilę. Mam nadzieję, że was to omija szerokim łukiem.

animka, zycze aby dzialalo jak najlduzej

u nas joani podobnie od 16 do 1 jazda, spala moze 15 minut az w koncu padla chyba z placzu :/ pospala do teraz, i wlasnie zjadla... :/

Dziewczyny też tak macie że podczas tych nocnych akcji dłuższych włącza się wam chęć jedzenia? rajciu bo mi strasznie czuję się jakbym miała zjeść śniadanie.

Ann, bardzo czesto robie sie nagle glodna jak karmie malego w nocy. Straszne to :p A ta luszcząca się skóra zejdzie sama. Ja stosowałam normalną oliwkę i po kilku dniach było juz ok. :)

Współczuje wam tych kolek. Nas pòki co (odpukać) te sensacje omijają i oby jak najdluzej.

Ostatnia edycja:
Moje dziecko spi po karmieniu przed 2, mam nadzieje ze jeszcze troche pospi.. moj M pojechal z psem do kliniki a ja sie strasznie martwie... od dwoch godzin zle z nim:(

reklama
Do góry