reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Czesc dziewczyny.
Podczytuje ale nie dam rady byc na bierzaco.

Widze ze temat bioderek. My kontrole mamy wlasnie dzisiaj. Myslalam ze to standardowa kontrola. Ja mam info na wypisie ze szpitala.

Jesli chodzi o nerwy to ja sila spokoju. Chyba to zadluga hormonow bo ja to nerwus. Ale nie moge nazekac na Krzysia. Grzeczny, ladnie przesypia noce.

Animka czytalam ze u ciebie ostro. Wspolczuje :( Oby kolki szybko przeszly.

Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Ann Smokyeyes z miłą chęcią bym wyszła i się że tak powiem "odmóżdżyła":tak: ale nie za bardzo mam jak, mały nieraz domaga się cycka co 25 minut ot tak sobie tylko pociumciać...jak jadę na zakupy to z nim... ale co chociaż zakupy mi zostają bo tak to dom i podwórko z dziećmi nic poza tym... u męża w piątek byli koledzy, Ci co robili mi Nadusi i Oliwerowi zdjęcia...Trochę poimprezowali, jeszcze o 23,30 jechałam na Orlen po 0,7;/ ale powiedziałam że w domu mi już pić nie będą, bo dzieci są zmęczone, zresztą ja też, a poza tym nie wiem jak będzie wyglądać noc więc chcemy się położyć spać.. to poszli do teścia...no ale nie mówię on dalej ma czas dla siebie, na siłownie, dla znajomych, przykro mi ja tego czasu nie mam, a jak pojechałam do koleżanki w sobotę bo mąż na działce był to co? sama? jasne... z dwójką dzieci i moja kawa której się oczywiście nie napiłam skończyła się na parkowym placu zabaw z Nadia...:szok::-D

Dziewczyny ja nawet zakupy dla siebie po porodzie, jakieś spodnie czy coś chyba będę musiała zrobić przez neta bo jak inaczej?:-D

U nas w nocy był koncert do pierwszej od dziewiętnastej praktycznie. Jak już usnął to obudził się o 5 na jedzenie. Średnio tak co cztery godziny się cycujemy.
Teraz usnął, nastawiłam obiad i biorę się za prasowanie.

katka
nie daj się, to są też jego dzieci i jego obowiązek żeby się nimi zająć

kusiak oby więcej takich nocy

Ann to może spróbuj odciągnąć jak cię boli tylko tyle żebyś poczuła ulgę, bo im więcej odciągniesz tym więcej tego pokarmu będzie

elleni nie wiedziałam, że pozycja w brzuchu ma znaczenie przy bioderkach

dziewczyny któraś dostała już okres po porodzie ?? bo ja chyba tak...:baffled: kurcze jak szybko...
od kilku dni tlił już brzuch w okolicy jajników a dzisiaj już krwawię:sorry2:oczyszczanie to na pewno nie jest bo gdyby tak to nie byłaby żywa krew , z resztą dzisiaj dokładnie 6 tydzień mija:sorry2: miałam iść w poniedziałek na kontrolę do gina i chyba trzeba przełożyć.

elleni nie wiedziałam, że pozycja w brzuchu ma znaczenie przy bioderkach

ja też :) mam znajomą która rodziła dzień po mnie i córa była całą ciążę pośladkowo ułożona. Jak ortopeda zapytał z jakiej pozycji maluszek i usłyszał, że z pośladkowej to powiedział, że nie za dobrze. Po zrobieniu usg ma zalecenie pieluchowania bo coś tam z jednym bioderkiem jest nie tak.

Katka nie karmię ale mimo wszystko jakoś szybko ... :baffled:
chocco masz rację ! myślałam, że dzisiaj środa :rofl2:hehe tak to jest jak siedzi się w domu i każdy dzień taki sam :-p choć nie sądzę żeby to końcówka oczyszczania była w ostatni dzień bo już dawno nic nie leci/leciało- do dzisiaj :crazy:

Eleni wcale nie szybko, każda kobieta jest inna jedna dostanie 6 tygodni po porodzie a inna pół roku więc wiesz:D

Pytałam czy karmisz bo z tego co ja wiem to jak się kp to nie ma się @... ale ty nie karmisz:D

reklama
Do góry