reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dooda nam położna powiedziala że jak zacznie się coś dziać to nic nie robić i udawać że nie widzimy, samo się zagoi..

Kurczę boję się że u nas też się kolki zaczynają :-/

reklama
Animka moj mlody spi tylko i wylacznie na brzuszku od 2 tyg zycia. Tylko na spacerach na pleckach. Tez na poczatku sie obawialam ale polozna mowila ze juz moge sprobowac.
Przynalmniej z bakami i kupkami nie ma problemu ;)

hej kochane!

Emka, justi gratulacje!!!

Lilah, Felicity za Was kciui nadal zacisnięte, a zyczenia te same- oby szybko i pomyslnie :-)

Kto pisał,że powinien posprzatać, czy poprać zamiast na drezmkę? Nic bardziej mylnego, wypoczywajcie kiedy możecie, pranie, czy kurz niestety nie uciekną, a Wam sie przyda chwila odpoczynku!

ania ty szczęściaro masz jeszcze męża w domku? Zazdraszczam!! mój był z nami dokładnie aż mała skończyła tydzień. Musze przyznać, że teraz czekam na weekend jak na zbawienie :zawstydzona/y:

madzia bardzo ci współczuję, ja pamietam te cholerne kolki z Mariją, tak naprawdę, to nic na dłużej nie pomaga, samo musi pzrejść i to jest najgorsze. Z jednym dzieckiem o tyle łatwiej,że nie ma się praktycznie innych obowiązków, ale teraz , to juz inna bajka. U nas jakiś problem zaczyna sie pojawiać przy jedzenie- napinanie sie i prężenie, mam nadzieję,że to nie zapowiedz kolek...
Kochana łap każdą wolną chwilke dla siebie, bałagan postaraj się olać, oby Oleńka miała co zjeść i tyle. Ja teraz zaczęłam mrozić małe porcyjki dla Marysi i w razie jakiejś awarii wyciągnę gotowe spaghetti, kotlecika, czy zupkę i tym sie będę ratować. Trudno, jakoś trzeba sobie poradzić i przetrwać ten najtrudniejszy okres.

Ja to się w ogóle czasami zastanawiam, co ja takiego robiłam, jak Marysia się urodziła, że często śniadanie jadłam dopiero koło południa :eek: Podejrzewam,że mamy potrójne myslą podobnie, że przy dwójce miały o wiele więcej czasu i laby... No wszystko trzeba przeżyć, ale póki co na 17sta po południu czekam każdego dnia , wtedy mąż wkracza do akcji i zajmuje sie którąś z księżniczek..

Jutro wizyta w sprawie serduszka, trzymajcie kciuki! aha i odpadł nam wczoraj pępuszek :-)

Lale moje śpią i sama miałam się zdrzemnąć, ale słyszę,że sąsiad kosiiarkę odpalił, więc moja starsza za chwil na pewno będzie na nogach :-? a zasnęła dopiero pół godziny temu :wściekła/y:

Miłego dnia!

Super tak sobie poczytać o Waszych maluchach :D Przy okazji zbieram pieluszkowe tipy i inne ważne informacje - przydadza się jak już Marianna w końcu się zdecyduje wyjść na drugą stronę brzucha :-)

My jesteśmy po kolejnym ktg i nadal bez zmian - tzn jest dobrze, skurczy większych brak i nie widać, żeby miało się zacząć jakoś szybko :)

Felicity a Wy jak się macie? ;]

Hej!
Wpadam tylko napisac, ze jade do szpitala na monitoring (chyba cos jak ktg), bo wg poloznej przez ostatnie 2 tyg. mala nie urosla i sie mniej rusza....Moze tez usg bedzie....
Moze zostane na noc....
W kazdym razie dam znac, jakby cos sie mialo dziac ;-)

reklama
Felicity &&& ;) a jak cos to powodzenia ;)

My po lekarzu i spacerku maly wazy rowne 4 kg ;)
Pytalam o ropiejace oczka i jesli rumianek nie pomaga to do lekarza po kropelki :)

Lilah oj mala nie zdecydowana ;)

Anusia moj M ma l4 aktualnie tzw opieka nad zona ;) 8 do pracy idzie ;)

Do góry