reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie
Ja po ktg młody zrobił psikusa i spał raz tylko się ruszył.
Czekam na lekarza i ma decyzję co dalej. Polozna sie pyta mnie czy czuję skurcze mówię że raczej nie,patrzę ma monitor a tam 107

Emka, Bubbles no mam wrażenie ze wlasnie chodzi o kasę

reklama
Maltanka to &&& zeby poszlo wszystko po Twojej mysli :)

U mnie nic, spacer nic nie zrobil, wieczorne przytulanki tez nie pomogly, ani masaz brodawek. Nie mialam nawet najmniejszego skurczu, totalna cisza... Tyle co do mojego naturalnego porodu. To czekam do niedzieli na wywolywanie :(

Hej co taka cisza dzisiaj? Albo wszystkie rodzą, albo załapałyście doła i nie wchodzicie, bo ja do tej drugiej grupy się zaliczam. W nocy była całkowita cisza. Jeszcze ciągle liczę na ten tydzień.

Maltanka powodzenia dzisiaj, wierzę że to już twój dzień i dziś zobaczysz maluszka :)

Maltanka a w którym szpitalu jesteś ? Na Jaczewskiego ?
Trochę nie rozumiem Twojej sytuacji z tym cc. Ech dlaczego komunikacja z lekarzami czasem musi być taka trudna.
Oby akcja się zaczęła i gładko poszło.

Kusiak Tobie też życzę żeby tym razem obeszło się bez wywoływania.

Niebawem wszystkie będziecie miały kruszynki przy sobie i wszystkie będziemy narzekać na nieprzespane noce jak ja dzisiaj ;)

Witamy się dalej ze szpitala.

Dziś ważylu mała i zeszła z wagi ma 3300g, dodatkowo pediatra zbadala i ma podejrzenie zoltaczki :-( pobrali mocz i czekam na wyniki.

Za nierozpakowane &&&

Kusiak - do niedzieli jeszcze sporo czasu, postaraj się odstresować.

Dołączam do grona niewyspanych :/
Mieszkanie zapuszczone, nawet nie ma kiedy się za to zabrać. Jutro mamy wizytę u pediatry i się dowiem co z żółtaczką Zosi - martwię się

Hej witam 2in1...
Nie wiem jak to jest ale duzo dłużej spi mi sie po 6 rano i lepiej ,na sensie bez większych przerw na siku... Wiec dzis tez pospalam sobie od tej 6 do przed chwila;)
Zaraz zabieram sie za dopakowanie torby, potem obiadek, kąpiel, powrot męża i jazda do szpitala.

Btw ważniejsze w zasadzie: Maltanka została w szpitalu na szxzescie zostawili ja! Wiec trzymajmy kciuki zeby szybciutko jej poszło ;)

Kusiak a jak u Ciebie?

U mnie jak mały był mało aktywny przed ostatnie 2 dni tak w nocy nadrobił chyba za cały tydzien, brzuch boli ale tak dziwnie skurcze to to nie sa ...

Ja aż się boje napisać ze się wyspalismy, bo tylko coś pochwale i już jest na odwrót :)
Za to wczorajszy dzień mega hardcore, Anastazja spała całe 2 h :) nie miała bowiem czasu spanie bo musiała wisieć na cycku albo narzekać ze wisi na cycku, albo chciała na ręce, albo chciała polezec, albo żeby ja ponosić :) dziś chyba ten stan przeszedł :) chcę w to wierzyć :)

reklama
Maltanka powodzenia:tak: czekamy na wiesci, ze juz PO:D

Ann_ ojj cos czuje, ze wiekszosc nie wchodzi z tego drugiego powodu:/ frustracja nas dopada..

Kusiak do niedzieli jeszcze troche, ja wciaz trzymam za Ciebie kciuki:))

EM ka no i dla Ciebie tez powodzenia w szpitalu:)

Skracajcie dziewczyny ta nasza liste:tak: bylebym tylko ja ostatnia nie zostala hehe:p

Do góry