reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

joan_joan ja rodzilam obie corki po terminie, Zuzie 4 dni po i w obu rzypadkach wody przezroczyste. nie nakrecaj sie niepotrzebnie

reklama
Ja mam sie zglosic po 7 dniach, o tych zielonych wodach mowily mi osoby co to przeżyły 3, 4 dni po terminie...
Jest to moje pieewsze dziecko, dlugo wyczekane, naprwde staram sie nie denerwować ale nie jestem w stanie, szczegolnie ze od srody codziennie umieram z bolu brzucha i pleców nie mam jak sie wyprostowac taki twardy jest brzuch, a sikanie przy kluciach bardzo boli.

oj mnie też od trzech dni męczy ból pleców a właściwie to bardziej w okolicy kości łonowej, dziś to już kulminacja tych trzech dni. No nie wiem, jednak maluch nadal dość aktywny..
No nic kładę się do łóżka może będzie mniej bolało.
Dobranoc i spokojnej nocy z maluszkami dziewczyny, a tym w dwupaku szybkich nocnych akcji życzę ;-)

Joan no u mnie jak pisalam rodzilam 14 dni po terminie i wody byly normalne. Poza tym one nie robia sie zielone od starosci bo sie wymieniaja co pare godzin :) one moga byc zielone jak maluch zrobi w nich swoja pierwsza kupe co z reszta jest bardzo dla dziecka niebezpieczne ale to moze sie zdarzyc nawet przed terminem lub w terminie jak juz kobieta zaczyna rodzic i dzidzius sie zestresuje bardzo. Dlatego jak wody odchodza to trzeba obserwowac ich kolor i zglosic jak jest cos nie tak.

Wiem o tym, i wlasnie jak sie zestresuje, a dzis mnie tak bolalo ze dziecko tak sie ruszalo jak nigdy w zyciu i tego sie boje.
No nie nie ważne, każdy ma swoje problemy nie bede obarczac nikogo moimi.

Alicja, Anusia dzieki za rady. Kółko mi kupił M po wyjściu ze szpitala tu jakoś sobie poradzimy, lezymy. A tam to tantum rossa i kora dębu. Spróbuję tez z rywanolem.

Za rozpakowajace się jeszcze i oczekujące &&& :-)

Ja chce dzis , bo te bole sa uciążliwe , goni mnie do kibelka ale to juz któryś dzien wiec nie robię sobie nadziei ale jak nie zacznę dzis rodzic to po pracy maz ma zawieź mnie do szpitala, miałam co prawda zglosic sje 25, ale wyedy chce juz byc po wszysykim ;)

Wiec dziewczynki zycze Wam i Waszy Maluszkom z jednej i drugiej strony brzuszka słodkich snów lub szybkich porodów - pamiętajcie jesteśmy mistrzami ;*

No to ide na ostatnia taka noc w moim łóżeczku bez konieczności karmienia;) buzki ;*

reklama
Jak juz nadrabiam i pisze posta to przepada, bb z telefonu mnie.....:wściekła/y:

My dalej w szpitalu; wlasnie byl cyc-czkawka-rzyg- ryk- cyc i spi i zawieziony na antybiotyk i lampy,

Karmimy sie co ok3-4h, czasem dojada troche po godzinie

Na krocze tantum rosa do polewania podmywania, mnie pekniecie nie boli nic i lsdnie wyglada a naciecie masakra- ale podobno sie goi ladnie

Spijcie nierozpakowane poki mozecie:-)

Do góry