Witam
Maltanka wybiła 12 u nnie cisza, wlasnie ide na drzemkę a potem bede podawać naturalne oxy
nici z tego bo maz jakiś zmierzly mam go w nosie ide sobie zrobic spa a potem se pomyje podłogi i tyle
A Ty kochana cc przez wagę ? Tez sie Kurcze tego boje, a z drugiej str boje sie ze bedzie jak u Dody ze niby taki duży a wyskoczy mniejszy a niepotrdebne cięcie...
Choco oby przyszło jak najszybciej
Animka No wlasnie jakbym rodziła wcześniej to byłoby przyjemniej , a co do kropli to juz wrociliscie do nazwy tych co Joan polecala
Ann kochana ja zasypiam ale co chwila sie budze choć dzis faktycznie miałam problem bo nie spałam ze 3h
Shiran nie mam przeczuć ;(
Kusiak No wlasnie to dziwne ze przy tescioekach sie spinamy a przy mamach czujemy sie swobodnie
a jak sytuacja?
Alicja to wskakuj na męża i zapodajcie naturalna oxy
a starsza córę do babci wywieź na kilka godzin wywoływania
Rajo musze pologowac sie z kompa przyjrzeć sie bliżej Waszym sytuacjom, nawiązać wież emocjonalna ;P z Ania było łatwiej dzieli nas tylko 20km ;P
Bubles to chyba zależy od tozstawu bioder...
Święte słowa obysmy dały rade !
Maltanka nie bój sie kochana to drugie Twoje dziecko bedzie łatwiej a jak kolwiek ich nie urodzimy to czy bedziemy cierpiec przez 5-12 h czy 2 tyg po cc to i tak bedziemy je kochac nad życie
No nic wskakuje do wanny
moze ciepła kąpiel go zmobilizuje do wyjścia!