reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ania gratulacje :-) wspaniale,ze wszystko poszlo zgodnie z planem! witamy na swiecie Dominika :-)

mnie wczoraj na wieczor porzadne skurcze meczyly,ale minely. no prrzynajmniej cos tam i u mnie zaczyna pracowac :-)

maltanka,ania sie z ustawki wywiazala,wiec dzis Ty,a jutro ja zgodnie z umowa :-D

dziewczyny,dopisujcie sie na liste :-D

Aha i propoonuje zrzute na jakas kule magiczna dla emki- moze bedzie miala wiecej takich przeblyskow :-)

reklama
hej :-)
No Aniu cudownie że już po wszystkim, czekamy na więcej informacji, a wy tymczasem odpoczywajcie :*
U mnie nocka znowu w całości przespana :confused: hm czuję się już drugą noc jakbym w ciąży nie była.. coś tu dziwnego czuję

Szaro na dworze, ale nie tak strasznie.

Emka a ty biedna faktycznie nie możesz spać tyle godzin, to i przeczucia cię nachodzą hihi ;-)

anusia no ta lista kusząca tylko czy zadziała ;-)

Ania gratuluję :-)

Ja juz wstalam i niebawem szykuje się do szpitala
Przytulanki zaliczone ale narazie nic się nie dzieje..

Emka a ja na kiedy? ;-)

Miłego :-)

Ostatnia edycja:
Hej
Tesciowa przyjechala i wymaga uwagi wiec znowu malo czasu na pisanie na forum... Ale czytam ukradkiem :D

Ja dzis pol nocy nie przespalam tak mnie bolal brzuch i w krzyzu. Taki bol typowo jak na @ ale bez skurczy... Dziwne. Boli dalej :) i jeszcze chyba nigdy nie chcialam zeby bolalo mnie coraz bardziej :p no zobaczymy co z tego wyniknie :)

hej,
zgodnie z życzeniem Ania// urodziła :pPP

natomiast wróżka Emka poród Ci przepowie :pPPP zaraz Emka zostanie zasypana postami z innych forów :pPPP

Kusiak i joan_joan życzę żeby Was tak rozbolało żeby skończyło się na porodówce :p

u mnie znów choróbska w domu, Wojtek wziął Maję na basen i skończyło się katarem ;/// ZNÓW. zdrowa była niecały tydzień.
Agata ani myśli wychodzić z brzucha chociaż powiem wam, że zrobiłaby mi psikusa bo dziś jest 6 rocznica mojego ślubu z pierwszym mężem i nie świętuję, zresztą rocznicy rozwodu też nie świętuję jak co niektórzy, więc 20 września jest dla mnie smutną datą. Było by miło gdybym jednak cieszyła się np z okazji urodzin córeczki....

Ania zaczęła znów akcje porodowe, więc może się rozwinie coś znów lawinowo :) która dziś rodzi? Ja po wczorajszym oglądaniu brzucha z rozstępami stwierdziłam, że już nie chcę dłużej czekać i też mogę rodzić dziś ! Ale jak coś to w nocy, bo na obiad z narzeczonym wychodzimy więc niech nam tylko na to córcia już pozwoli ostatni raz :)

EM Ka- Nostradamus z Ciebie hehe tylko 3 minuty niedokładności :) To ja poproszę od Ciebie przynajmniej moją datę porodu z dokładnością do 12 godzin, zgadzasz się ? hehe

reklama
Ja po wizycie, nic się nie dzieje,jest to samo co i tydzień temu. Mały się nie wybiera, a to dlatego, że jest duży,chyba przekroczyłam magiczne 4 kg. Jutro mam iść na IP na zapis ktg i najprawdopodobniej czeka mnie cc,no chyba,że coś się w nocy zacznie dziać.

No i mam teraz stracha przed nieznanym.

Do góry