reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ania gratulacje :-) wspaniale,ze wszystko poszlo zgodnie z planem! witamy na swiecie Dominika :-)

mnie wczoraj na wieczor porzadne skurcze meczyly,ale minely. no prrzynajmniej cos tam i u mnie zaczyna pracowac :-)

maltanka,ania sie z ustawki wywiazala,wiec dzis Ty,a jutro ja zgodnie z umowa :-D

dziewczyny,dopisujcie sie na liste :-D

Aha i propoonuje zrzute na jakas kule magiczna dla emki- moze bedzie miala wiecej takich przeblyskow :-)

reklama
hej :-)
No Aniu cudownie że już po wszystkim, czekamy na więcej informacji, a wy tymczasem odpoczywajcie :*
U mnie nocka znowu w całości przespana :confused: hm czuję się już drugą noc jakbym w ciąży nie była.. coś tu dziwnego czuję

Szaro na dworze, ale nie tak strasznie.

Emka a ty biedna faktycznie nie możesz spać tyle godzin, to i przeczucia cię nachodzą hihi ;-)

anusia no ta lista kusząca tylko czy zadziała ;-)

Ania gratuluję :-)

Ja juz wstalam i niebawem szykuje się do szpitala
Przytulanki zaliczone ale narazie nic się nie dzieje..

Emka a ja na kiedy? ;-)

Miłego :-)

Ostatnia edycja:
Hej
Tesciowa przyjechala i wymaga uwagi wiec znowu malo czasu na pisanie na forum... Ale czytam ukradkiem :D

Ja dzis pol nocy nie przespalam tak mnie bolal brzuch i w krzyzu. Taki bol typowo jak na @ ale bez skurczy... Dziwne. Boli dalej :) i jeszcze chyba nigdy nie chcialam zeby bolalo mnie coraz bardziej :p no zobaczymy co z tego wyniknie :)

hej,
zgodnie z życzeniem Ania// urodziła :pPP

natomiast wróżka Emka poród Ci przepowie :pPPP zaraz Emka zostanie zasypana postami z innych forów :pPPP

Kusiak i joan_joan życzę żeby Was tak rozbolało żeby skończyło się na porodówce :p

u mnie znów choróbska w domu, Wojtek wziął Maję na basen i skończyło się katarem ;/// ZNÓW. zdrowa była niecały tydzień.
Agata ani myśli wychodzić z brzucha chociaż powiem wam, że zrobiłaby mi psikusa bo dziś jest 6 rocznica mojego ślubu z pierwszym mężem i nie świętuję, zresztą rocznicy rozwodu też nie świętuję jak co niektórzy, więc 20 września jest dla mnie smutną datą. Było by miło gdybym jednak cieszyła się np z okazji urodzin córeczki....

Ania zaczęła znów akcje porodowe, więc może się rozwinie coś znów lawinowo :) która dziś rodzi? Ja po wczorajszym oglądaniu brzucha z rozstępami stwierdziłam, że już nie chcę dłużej czekać i też mogę rodzić dziś ! Ale jak coś to w nocy, bo na obiad z narzeczonym wychodzimy więc niech nam tylko na to córcia już pozwoli ostatni raz :)

EM Ka- Nostradamus z Ciebie hehe tylko 3 minuty niedokładności :) To ja poproszę od Ciebie przynajmniej moją datę porodu z dokładnością do 12 godzin, zgadzasz się ? hehe

reklama
Ja po wizycie, nic się nie dzieje,jest to samo co i tydzień temu. Mały się nie wybiera, a to dlatego, że jest duży,chyba przekroczyłam magiczne 4 kg. Jutro mam iść na IP na zapis ktg i najprawdopodobniej czeka mnie cc,no chyba,że coś się w nocy zacznie dziać.

No i mam teraz stracha przed nieznanym.

Do góry