reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie Alex tez obudził o 1ej stękaniem ale zazwyczaj uwijamy sie w mniej niz godzinę. Wlasnie zaczyna juz sobie podsypiac przy cycu wiec chyba za chwilkę i ja będę mogła wrócić do łóżka. :)

reklama
Joan to mysle ze mozesz miec juz akcje porodowa, chyba lepiej pojedz do szpitala i sprawdz :)

Ja wstawalam na siku w nocy i znowu czop mi odpadl ale nadal nie podbarwiony. Swoja droga to ile tego tam jest ze tak odpada i odpada i konca nie widac :D
Mama wlasnie wyjechala, jest mi strasznie przykro ze jej nie bedzie jak sie Hania urodzi :( byla przy kazdym moim dziecku :(
To teraz nogi zaciskam do piatku tak jakos do 13 godziny :p

Witajcie
Nie wyspałam się, ale tak to jest jak się śpi w dzień do 11 to potem chodzi się pół nocy:$
Do tego znowu meczyły mnie sny głupie,a to że mi czop odpadł,a to znowu jakaś porodowka i tak w kółko.

Moi pojechali do pracy i przedszkola,a ja chyba jeszcze poleżę

Emka,Ania jak u was?

Alicja, Shiran, Ann a wy jak trzymacie sie jeszcze?

Sonia ja bym powiedziała wprost,bo wiadomo chcą ci pomoc ale kiedyś w końcu wyjadą,a ty zostaniesz sama i będzie ci ciężko jak ja to mówię 'naprawić dziecko'

Kusiak to zaciskaj nogi

Hej jesteśmy w dwupaku , walczymy juz od 5:30 noc b.ciezka co godzinke pobudka na siku z bólami takimi ze eh, każde wstawanie to tragedia ... Woec o tej 5:30 stwierdziłam ze zrobie mężowi śniadanie wypracuje koszule a w zamian za to wyśle go na poranny spacer z Niunia, tak tez zrobiliśmy , ja sobie juz puscilam zmyware poskladalam pranie i teraz mam godz czekania wiec moze drzemkę sobie walne:) do przyjścia kosmetyczki ;) pewnie zasne sek przed jej przyjściem ... Eh ...

Kusiak trzymam kciuki by akcja dopiero sie rozwinęła dopiero jutro 13;)

Maltanka juz widze wszysykim nam doskwiera syndrom wyskakuj maluchu z brzucha bo inaczej mama zwariuje ;)))

Sonia , Katka współczucia gorszych momentów ale to chyba normalne... Uwierzcie mi ze my byśmy wołały nie spac przez brzdaca niz bole, siku, kopniaki itd ;)

No nic miłego dnia ;-*

witajcie porannie
I kolejny dzień przed nami, już i po woli zaczynam nie rozróżniać, codziennie to samo. My nadal bez dłuższej akcji, co prawda w nocy skurcze bolesne się pojawiają ale bardzo nieregularne. Jednak pobudka się liczy.

Sonia ja myślę podobnie jak napisała maltanka, mama i babcia wyjadą za jakiś czas a ty zostaniesz, może warto porozmawiać i uświadomić że wolałabyś jakby mały zasypiał sam w łóżeczku. Powodzenia ;)

Emka no to może po wizycie kosmetyczki się dżemniesz na chwilę, musisz zbierać siły bo od jutra rodzisz przecież ;-)

Maltanka teraz te sny to już chyba i mnie męczą, za pewne wszystkim się już rzuca na mózg to czekanie ..

No dziewczyny meldować się ;)

Witajcie ;)
Ja juz po prysznicu Wlasnie snaidanie robie M zaraz wstaje Nati juz udalo sie z luzka wykurzyc wiec luz ;) na 11 mamy wizyte malej u arelgologa... Wiec moze cos sie w koncu dowiemy...

Uu mnie bol juz jest chyba caly czas.. Krocze biodra pachwiny brzuch i krzyz na zmianne... W nocy spac niby umiem ale jak sie obudze to po ptokach .. Czasu mija zanim zasne mnustwo...

To pomarudzilam :D

Emka kiedy masz wizyte u lekarza albo w szpitalu ??? Mnie sie te twoje bole nie podobaja..
;*

Joan dalej bole sie utrzymuja ??? Czy to straszaki??? Ja mam takie straszaki wlasnie i tez niekiedy po kilka godzin ...

Sonia ja tez bym zwrocila uwage.. Dziecko zapamietuje dobroci.. I potem bedziesz miala przekichane...
;)

Katka no to maly daje czadu troszke widze ;)

Maltanka mam to samo wszystko... Pragne zeby wody odeszly albo czop z krwia obowiazkowo.. To by sie mozna bylo nastawiac na cos a tak to dupa blada...

Kusiak to kciuki za jutro ;)

Milrgo dnia kochane ;**

reklama
Czesc laski.

Sonia mi tak jak i Tobie ciezko sie wbic w temat a i czasu na bycie na biezaco brak :(
Tez bym zwrocila uwage babci bo pozniej bedzie Ci ciezko.
A jak sie sprawdza wozek ? Ja jestem z mojego zadowolona.

My tez mamy raz lepszy dzien raz gorszy. Ale dzis moge sie pochwalic ze maly pieknie przespal noc. Zjadl o 21 po kapieli, pozniej o 1:20 i 5:20. Chyba spanie na brzuszku sie spodobalo bo dzis po raz pierwszy odwazylam sie tak go ukladac na noc.

Pozdrawiam wszystkie mamusie, te razpakowane i jeszcze w dwupaku ;)

Do góry