reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Catedra to jus bede pamietać
Ann na zmianę plecy i siku, najlepsze było jak zasnelam okrakiem bo tak jak rozciagasz plecy brzuszkiem do dołu to podkladam sobie rogala pod nogi zeby brzuch sie zmieścił i leżałam zeby porozciagac te plecy i jak przeszło to zasnelam w tej pozycji to po 1,5 h snu w ten sposob próba wstania z lozka graniczyła z cudem
Kusiak to masuj dzis sutki na maxa sa jak nie pomoze to jutro nic nie rób a jak przyleci teściowka to wskakuj na męża i nie schodz z niego dopóki nie rozpocznie sie akcja!
Ja mojego mam zamiar od czwartku wykorzystać , dobrze ze to juz jutro, na piątek mamy termin z om, wiec bede na nim siedzieć chyba w każdej wolnej chwili az bedzie miec dość nadrobimy za cale9 mcy ale to dopiero jak wróci z pracy , dzis gotuje zupke tez ba jutro bo jutro dzien piękności
Przyjedzie jakas pani zrobic mi Rzeski, brwi i henna oraz manicure a potem do fryzjera jade bo tego juz w domu sie nie da załatwić wiec taka piękna zrobiona moge sie kochac a potem rodzic hehe
No nic ide jeszcze odkurzać 2 pokoje mi zostały bo tata zadzwonił ze jest na zakupach i żebyśmy wyszli na spacer z psiakiem, wiec odkurzanie zostało przerwane za to drugie pranie powieszone kuchnia ogarnięta psiak szczęśliwy No to ide działać buzki
Ann na zmianę plecy i siku, najlepsze było jak zasnelam okrakiem bo tak jak rozciagasz plecy brzuszkiem do dołu to podkladam sobie rogala pod nogi zeby brzuch sie zmieścił i leżałam zeby porozciagac te plecy i jak przeszło to zasnelam w tej pozycji to po 1,5 h snu w ten sposob próba wstania z lozka graniczyła z cudem
Kusiak to masuj dzis sutki na maxa sa jak nie pomoze to jutro nic nie rób a jak przyleci teściowka to wskakuj na męża i nie schodz z niego dopóki nie rozpocznie sie akcja!
Ja mojego mam zamiar od czwartku wykorzystać , dobrze ze to juz jutro, na piątek mamy termin z om, wiec bede na nim siedzieć chyba w każdej wolnej chwili az bedzie miec dość nadrobimy za cale9 mcy ale to dopiero jak wróci z pracy , dzis gotuje zupke tez ba jutro bo jutro dzien piękności
Przyjedzie jakas pani zrobic mi Rzeski, brwi i henna oraz manicure a potem do fryzjera jade bo tego juz w domu sie nie da załatwić wiec taka piękna zrobiona moge sie kochac a potem rodzic hehe
No nic ide jeszcze odkurzać 2 pokoje mi zostały bo tata zadzwonił ze jest na zakupach i żebyśmy wyszli na spacer z psiakiem, wiec odkurzanie zostało przerwane za to drugie pranie powieszone kuchnia ogarnięta psiak szczęśliwy No to ide działać buzki
maltanka
Fanka BB :)
Anusia oj chciałabym już
Kusiak to ja trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz
Ja ogarnęłam kuchnię i łazienkę, bóle ustały teraz odwrotnie mały się tak rozpycha,że aż mnie pęcherz kłuje,no tak się wścieka i cisnie, mam wrażenie że zaraz wyleci:-S
Emka ty na spacer,a ja czekam na swoich i lecę na działkę zrobić porządek z tulipanami
Kusiak to ja trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz
Ja ogarnęłam kuchnię i łazienkę, bóle ustały teraz odwrotnie mały się tak rozpycha,że aż mnie pęcherz kłuje,no tak się wścieka i cisnie, mam wrażenie że zaraz wyleci:-S
Emka ty na spacer,a ja czekam na swoich i lecę na działkę zrobić porządek z tulipanami
Hej
Długo mnie nie było i nie dam rady nadrobić. My od wczoraj już w domku i powoli uczymy się siebie. W szpitalu mieliśmy duże problemy z karmieniem w związku z czym złapałam mega dużego dołka psychicznego i ryczalam dwa dni. Teraz już jest lepiej i z karmieniem i z psychiką
To ile jeszcze zostało nierozpakowanych?
Lecę jeszcze zdać relację z porodu i od dziś postaram się być bardziej na bieżąco
Długo mnie nie było i nie dam rady nadrobić. My od wczoraj już w domku i powoli uczymy się siebie. W szpitalu mieliśmy duże problemy z karmieniem w związku z czym złapałam mega dużego dołka psychicznego i ryczalam dwa dni. Teraz już jest lepiej i z karmieniem i z psychiką
To ile jeszcze zostało nierozpakowanych?
Lecę jeszcze zdać relację z porodu i od dziś postaram się być bardziej na bieżąco
lilah ja trochę szpitali w wawie pozwiedzałam na różnych oddziałach. O bielańskim mam bardzo kiepskie zdanie z mojej poprzedniej ciąży 5 lat temu i w tej ciąży też chwilowo tam zagościłam ale na zupełnie innym oddziale niż związany z ciążą. Wrażenia tragiczne. Mieli kompletnie gdzieś pacjenta i pięć lat temu i 5 miesięcy temu.
Instytut Matki i Dziecka to jakaś masakra pod każdym względem wraz z całym szpitalem wolskim. Mswia całkiem w porządku szpital. Na bródnie horror. Na mokotowie również. Ale najlepsze wrażenie z jakichkolwiek warszawskich szpitali i tak mam ze świętej Zosi i Karowej... uprzedzając pytanie znam te szpitale bo bujam się z problemami z kręgosłupem od dłuższego czasu i za każdym razem zanim mnie zdiagnozowano z bólami że to kręgosłup przerabiałam różne oddziały od podejrzeń przez nerki po ciąże pozamaciczne i tym podobne. Oczywiście na samym końcu ktoś mądry się zorientował, że to kręgosłup
Dziękuję za info, mam wrażenie, że tam się jednak trochę zmieniło - przynajmniej na porodówce. No i z tego co słyszę w innych nie jest lepiej. O Zofii i Karowej też niestety słyszałam różne niepokojące wieści, o Madalińskiego nie wspomnę (poszarpali tam bardzo moją koleżankę plus połamali jej dziecku obojczyk i w ogole rodziła 25 h). Trochę jestem tym wszystkim przerażona, bo mam wrażenie, że w szpitalach ludzi traktuje się jak zło konieczne.
Mam nadzieję, że mój lekarz chociaż trochę mnie w tym wszystkim wspomoże - no i pocieszam się myslą, że do szpitala ide tylko na parę dni (wiec nawet jak bedzie kiepsko z personelem to wytrzymam - ważne żeby było bez komplikacji i szybko
Ślicznego masz synka (córkę też) - nie sądziłam, że niemowlaki mogą być aż tak podobne:-)
lilah za pewne dla dróg rodnych kobiety lepiej jest rodzić CC ale rekonwalescencja jest szybsza i mniej bolesna prawdopodobnie po SN więc te rodzące żony ginekologów to chyba przyjemność robią tylko mężom.
heheh też bym chciała zrobić mężowi przyjemność A tak poważnie, to póki co (a dziś miałam wizytę) ustaliłam z moim lekarzem, że nic nie robimy do terminu porodu czyli do 28 wrzesnia i albo mała się zdecyduje i wylezie (na co się nie zanosi) albo 29 w pon wpadm na dyżur do szpitala i patrzymy co możemy zrobić w tym temacie - czy jeszcze czekamy czy próbujemy czy jakkolwiek inaczej.
Ale do tego czasu mam nie upierać się przy żadnej z opcji i duuuużo spacerować i szaleć z mężęm No i mam zgode na kolejny weekend na grzybach - więc modlę się o mały deszcz - bo inaczej tylko suche patyki będą w lesie
Plus wiem już że mała waży ok 3400 - wiec jak jeszcze posiedzi to może podgoni te 4 kilogramowe sztuki, które nam się tu pojawiły
Miłego dnia i dużo radochy z maluchów rozpakowanym i szybkiego rozpakowania tym, które czekają w kolejce na swój dzień
Ania a jak ja czekalam
Emka maz byl rano wykorzystany i nic to nie dalo
Ale poszlam na spacer po ktorym teraz ledwo sie ruszam tak mnie wszystko boli ale tez kawalek czopa mi odpadl tylko ze przezroczysty byl wiec nadzieji duzych sobie nie robie no ale zawsze cos prawda? zwlaszcza jak zupelnie nic nie bylo do tej pory
Emka maz byl rano wykorzystany i nic to nie dalo
Ale poszlam na spacer po ktorym teraz ledwo sie ruszam tak mnie wszystko boli ale tez kawalek czopa mi odpadl tylko ze przezroczysty byl wiec nadzieji duzych sobie nie robie no ale zawsze cos prawda? zwlaszcza jak zupelnie nic nie bylo do tej pory
Melduję się w dwupaku!
Niestety mój umysł nie zapamiętał co której odpisać bo jestem na aplikacji na telefonie.
Do mnie też jutro przychodzi koleżanka kosmetyczka i będzie robić hennę, a może też na manicure ją namówię :-)
U mnie dziś też ogórkówa :-) ja zjeść zjem ale mój narzeczony wręcz uwielbia i na szczęście mu bardzo smakowała :-)
Wczoraj czułam takie parcie, że na kibelek siadałam chyba co pół godziny ale bez żadnego skutku. Myślałam że może już mała się w kanał wstawia, no ale dziś już jest normalnie więc jednak to raczej nie to..
Miłego wieczoru wszystkim i życzę nam szybkich akcji!
Niestety mój umysł nie zapamiętał co której odpisać bo jestem na aplikacji na telefonie.
Do mnie też jutro przychodzi koleżanka kosmetyczka i będzie robić hennę, a może też na manicure ją namówię :-)
U mnie dziś też ogórkówa :-) ja zjeść zjem ale mój narzeczony wręcz uwielbia i na szczęście mu bardzo smakowała :-)
Wczoraj czułam takie parcie, że na kibelek siadałam chyba co pół godziny ale bez żadnego skutku. Myślałam że może już mała się w kanał wstawia, no ale dziś już jest normalnie więc jednak to raczej nie to..
Miłego wieczoru wszystkim i życzę nam szybkich akcji!
reklama
Wróciłam ze spacerku a spacerek był pod górkę, jeszcze jakoś wlazłam ale zejść to już ciężko, miednica bolała, kolana też dodatkowo zgaga paliła...
No nic, idę miksować śliwy i do słojów. Zaraz M będzie a wieczorem go wykorzystam, jak nie zasnę jak wczoraj
No nic, idę miksować śliwy i do słojów. Zaraz M będzie a wieczorem go wykorzystam, jak nie zasnę jak wczoraj