reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

ania// czyści coś, pobolewał mnie brzuch, ale przestało, może się zbliża, ale chyba to jeszcze nie to bo mały się strasznie coś rozpycha
Emka ja właśnie zmywarkę wyjęłam:-D jeszcze odkurzanie i coś na obiad muszę wymyśleć

ładnie chciałam głowę umyć, a tu ciepłej wody nie ma i żadnej informacji wczoraj nie było

reklama
Ania w moim mozna tylko fotki wstawić ;( do bb, ewentualnie na yb i wstaw linka tu...

Catedra śliczna mała tylko czemu na niebiesko ? A moze to chłopak ? To nie wiem czemu myśle ze dziewczynka cały czas ;P

córcia moja ma już prawie 5 lat :) o kurczak! postanowiłam poszukać zdjęcie córki w tym samym króliczku tylko pięć lat temu i się zdziwiłam jacy są podobni :D Moja Zosia i Alek w tym samym wieku :)
Zobacz załącznik 644200 Cosia.jpg

Załączniki

• Cosia.jpg
    Cosia.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 74
dzień dobry mamuśki, ja znowu od 5 nie śpię, tak się budzę i koniec spania, byłam dziś na ktg, nic się nie dzieje, skurcze są na 60%.. Lekarz powiedział, że nie chcę chyba jeszcze rodzic i zaprosił na piątek na kolejny zapis. A ja już bym chciała dawno urodzic...

shiran85
ja mam ten sam termin co Ty, ale dla mnie lekarz dwa tygodnie temu na ostatniej już wizycie dał zwolnienie do końca września, mówi, a może będzie przenoszony i dał na dłużej

anusia witaj w klubie, u mnie też żadnych oznak porodu.. żadnych bóli, mimo, że na ktg są skurcze na 60-70% ale ja nic a nic nie czuję, jeszcze gdzie w pazdzierniku urodzę z takim tempem :szok:

wesolutka poczekaj zaraz ja będę i anusia z wagą maluszka ponad 4 kg:szok: dwa tyg temu mój malutki już miał 4100, to ile on będzie miał, jak mu jeszcze wychodzic się nie chce z brzuszka, aż się boję :shocked2: Do terminu jeszcze 2 dni a tu i tak nic się nie dzieje. (choc mam cichą nadzieję, że aparatura myli się na pół kilo ;-)

catedra przesłodki maluszek :-)

Ostatnia edycja:
catedra faktycznie bardzo podobni są, ale synio skradł mi serce, jest śliczny ;)

maltanka ja kurczaczki od wczoraj też mam dużo większe bóle, a jak chodzę to czuje się jeszcze gorzej dlatego dziś minimum robienia, leniu****ę, jedynie na spacer później wyjdę, ale ja mam jeszcze tydzień więc nie liczę na cud wcześniejszych narodzin, wolę być miło zaskoczona

Emka a co ci tak spać nie dawało bardzo, bóle czy pęcherz?

Rajo jak tam u ciebie, bo cisza

Kusiak masaż coś działa?

Catedra śliczne dzieciaczki :)

Dorcia mnie właśnie też jakoś 2 tygodnie temu wystawił ale tylko do terminu porodu, fajnie by było się w tych dwóch dniach zmieścić :)

Ja też dziś latam do wc, czyści mnie, już 4 razy od rana byłam. Śliwki obrałam z pestek, się gotują. Głowę umyłam. A popołudniu moja mama przyjeżdża i wyciąga mnie na spacer, może coś zacznie się rozkręcać jak się przejdę :)

hej dziewczynki,
Ja ogarnęłam chałupkę, obiadek zrobiony, pranko się suszy, lala śpi, więc teraz mom swoje 5 minut :-)

wesolutka o rany jakie cudne zdjęcie :-) rodzinka jak malowana, a Oleńka jak ślicznie na Zuzanke spogląda.

felicity a z ciekawości zapytam będziecie zapisywać Zuzanna po polsku, czy przez ''S'' ? Mi się też Zuzia bardzo podoba, ale troszkę za długie do nazwiska nam się wydaje.

dorcia no to przybijam piątke i z brakiem objawów i z duzym dzidziolkiem. Ja właściwie nie wiem ile waży, ale nie myślę,żeby była mniejsza od pierwszej, raczej większa.. Zobaczymy, a aparat może się mylić- masz rację- tylko,że w obie strony :szok:

catedra, ale słodziaki :-) faktycznie podobni do siebie, córcia troszkę drobniejsza się wydaje.

maltanka to lecisz z koksem! ja po Tobie :p

Anusia moj P. nie chce angielskich wersji...choc nie wiem jakim cudem udalo mi sie zapisac Ole jako Alexandre przez x ;-) Filip jest w polskiej, a i Zuza tez bedzie po polsku (po ang. jest sporo wersji ale zadna nam sie nie podoba) i jeszcze sie zastanawiamy czy bedzie Zuzanna czy tylko Zuza (podobno teraz nie robia problemow ze skrotami) ;-) Chcemy dac Hanna na drugie - wiec troche dziwnie brzmi Zuzanna Hanna (2 razy anna ;-))

Ja wlasnie ogarnelam gore i pomylam tam okna (na szczescie poszlo szybko) ;-)obiadek jako taki mam - wczorajsza ogorkowa i resztki lazanii, wiec wysilac sie dzis nie zamierzam wiecej ;-)
Tak sobie pije ta herbate z malin - i powiem,ze po niej mam takie bole jak na okres...ale nie sadze,ze ona sama w sobie jest w stanie cos przyspieszyc... raczej szykuje macice do pracy ;-) i ewentualne efekty bedzie widac w czasie porodu i potem rekonwalenscencji ;-)

reklama
Nic sie nie dzieje :/ bole przeszly jak tylko polozylam sie spac... Dzis jeszcze moge rodzic ale jutro juz nie bo mama wylatuje. To dziewczyny trzymajcie kciuki zebym dzis urodzila a jak nie to potem trzymajcie zebym nie urodzila do piatku jak przyleci moja tesciowa :D :D a jak juz tesciowa bedzie to znowu trzymajcie zebym urodzila jak najszybciej bo wole zeby ona tu byla jak najkrocej :D :D o ludzie ale pokaplikowane :D

Do góry