reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ala, podziałało na 5 minut i już.... ale wiem przynajmniej jaki ma donośny głos i nie ma zlituj się, że sobie pokwęka jak niektóre dzieci, tu jest od razu ryk na 100 decybeli.

reklama
Maltanka - no u nas w bloku takie standardowe skrzynki, że ledwo palec wciśniesz, no ale najwidoczniej jakoś się dało wyjąć, chłopak trochę pokombinował i wyciągnął.. Ale oczywiście skrzynka też zamykana jest na kluczyk.

Alicja- super fotka :) jeszcze bardziej mi ochoty na grzyby narobiłaś ! a powiedz, będziesz też jadła te grzyby ? Bo ja się jakoś boję i nie jem grzybów w ciąży

Joani- biedny ten Twój Franio męczy się maleństwo :( oby to było tylko chwilowe i już niedługo mleczko Twoje mu podpasowało, oby położna coś Wam doradziła mądrego i skutecznego przede wszystkim :)

Ja dziś znów zaliczyłam bardzo długi spacer około dwugodzinny i pyszne lody amerykańskie :) aż mnie już kości od chodzenia bolą :D Może te moje spacery coś przyspieszą :) Jutro też mam zamiar wybrać się na spotkanie z koleżanką na starówkę i znów zjeść lody ! No po prostu stałam się nałogowym żercą lodów !!!

hej,

no i cisza niedzielna :-) Spokojnie mamy tu bardzo, ale macie rację, pod koniec września jak my sie posypiemy, a juz rozpakowane mamusie wejdą trochę w rutynę, to nie będzie kiedy wpisów nadrabiać :-D

ania jak tam u Ciebie? dosypała teściówka jakiś magicznych ziółek do obiadku?

joani przykro mi,że Franus ma brzuszkowe kłopoty :-( u nas suszarka działała cuda- do tego stopnia,że jak kolki po 4 miesiącu minęły, to zajęło nam jeszcze kolejne dwa,żeby lalke oduczyc zasypiania z suszarką... nawet mieliśmy nagrane na mp3 :-D

maltanka, rajo ja też fazę na lody mam nieprzerwanie od początku ciąży :-)

a mnie strasznie kłuje w pachwinach, ależ to nieprzyjemne :-( , ale tylko jak stoję, bądz chodzę, więc w końcu postanowiłam usiąść :-D

kto pisał o reklamie gerbera? do szewskiej pasji mnie doprowadza :wściekła/y:

miłego wieczorku kochane!

Jestem ;) nic sie nie dzieje oprocz klocia tam w srodku jakby szyjka/pochwa.. Nie wiem ale w srodku ;)

Ja tez mam straszna faze na lody czasmi dochodzi do tego ze gryze kostki lodu normalnie niewiem z czego to ale niekiedy poprostu musze naqet jak zwykle lody z zamrazalniku sa a sa praktycznie zawsze ;D

Nie szlam na szpital.. Maly ladnie sie wierci ciagle wiec jakos przestalam sie martwic ;)

Alicja super zdiecie na pamiatke ;) fajnievze udalo wam sie pojechac ;)

Widzę, że nie tylko ja mam fazę z tymi lodami. U mnie to normalnie zapasy w zamrażarce są :-) Wczoraj skończyłam to dziś mąż zobaczył, że nie ma już i sam poszedł i kupił kolejny zapas... hehe. A Kacperek zamiast wychodzic już z brzuszka to tyje i tyje :wściekła/y:

Spokojnej nocki wrześniówki :blink:

Alpine- moje fratulacje. Na prawde maleństwo. :)

Ja nie spie od 4:30. Co 8-10 mam skurcze i juz dwa razy bylam na kibelku. Przed chwila wzięłam prysznic i czekam co dalej. Kto wie, moze to pierwszy z falszywych alarmów. Na pewno sa bardziej bolesne niz te co byly do tej pory.

Prosze i kciuki i milego dnia zycze wsztstkim.

Witam
Wstalam zobaczyć czy któraś kolejna rodzi ;-)
Mnie wczoraj wieczorem spina się brzuch i trochę łaply bóle jak na @ ale przeszły. W nocy cisza.
Jutro kolejna wizyta, ciekawe co lekarz powie, znów wszystko zamknięte czy jednak coś zaczyna się dziać? Nie wiem...
Planów dziś brak, chyba jeszcze skocze do spania do 9 jakoś pospie jeszcze.

Emalia trzymam &&&za rozwój wydarzeń, może jednak to nie fałszywy alarm skoro są one regularne ;-)

Miłego :-)

reklama
witam bardzo porannie ..
tez nie spie,dokladnie od 4:24 :-/ moja corcia wstala i jakos od tamtej pory nie moge usnac. lalka moja na szczescie spi-jesc jej sie zachcialo:dry:

alpine wspaniala wiadomosc! gratulacje :-)

emalia trzymam kciuki za niefalszywy alarm! dawaj znac.

kurcze budzik zadzwoni za niecala godzine,az zla jestem. potem bede chodzic jak lunatyk,bo nie ma zmiluj-moje dziecie pozniej jak o 7 nie wstanie :-(

Do góry