reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

anusia, ciezko :/ dlatego malo pisze. Ola toleruje zuzie jak spi, w senie ze ja oglada, opowiada, chwali sie. ale jak Zuzia nie spi - je, placze, czy trzymam ja na rekach - to ona sie jej boi i to panicznie...
a jeszcze mam nawal pokarmu i jak wlaczylam laktator to ze lzami w oczach "uś" co znaczy już (żeby skonczyc).

Dobrej nocy dziewczyny

reklama
wesolutka mam nadzieje,ze z kazdym kolejnym dniem bedzie lepiej. kurcze,biedna Olenka,dla niej to ogromna zmiana w jej cniewielkim.swiecie. chcialabym cos poradzic,ale spustka w glowie. jestem pewna,ze te parepierwszych dni bedzie najtrudniejsze,a potem juz tylko lepiej. trzymajcie sie cieplo :*

Kurde nadal cisza ;( jestem tak zmeczona ze sil brak na cokolwiek wiec robimy kierunek luzko ;)

Madzia jak cos to ja sie odezwe hehe ;)
Swoja droga moje obawy chyba uzasadnione ciekawe jak Nati zereaguje na brata hmmm..

Anusia ty tezz napewno myslisz caly czas jak to bedzie ;)

Ameliee maz sie martwi trzeba mu wybaczyc ;)

Nic zmykam odespac .. Popszedniej nocki 1,5 godziny az spalam wiec nalezy sie wyspac dzis ;)

Buziaki

Ameliee no z dziecmi latwo nie ma :) ale damy rade wszystkie :)

Katka hehe nocna zmiana ;)

A mnie wlasnie chyba czyscic zaczyna.. Z ustepu zejsc nie moge.. Zoladek boli nie dobrze mi i strssznie zimno ...

Wody zaczely odchodzic w nocy kolo 3 po badaniu, szyjka zgladzona rozwarcie bylo na 2, od tego czasu skurcze co 4min takie ze nie wiem jak sie nazywam i od 4h zero postepu

reklama
Do góry