Czesc Brzuszki i Mamuśki
zaczynam nadrabiac i nie wiem kiedy skończę bo prawie 200 postów wiec po kolei ..No nie nie nie dam rafy nadrobić wszystkiego ;(
News z ostatniej chwili od Smokyeyes
))
"Niedawno przyszla na swiat nasza coreczka Laura :-) obie czujemy sie dobrze pozdrawiamy"
Także witamy na świecie Laure ;*** mamusi życzymy zdrowka !
Madlenka i jak Franek znosi podróż do przedszkola z Antkiem?
Dokarmiasz mm?
Ania oj mam humorki mam przez te bole jak nie palce to krzyże i tak ba zmianę , w czw postanowiłam juz sobie ulżyć i zaryzykowałam podróż do Katowic na masaz stop i dłoni azjatycki bardzo pomógł mi miesiąc temu a i teraz, przynajmniej w nocy nie obudziłam sie z bólem dłoni
Mam nadzieje ze z mezem ok!
A i ze Nadusia sie jie rozłożyła i choróbsko nie zawitało u Was!
Sonia super ze czytasz chociaż;*
Maltanka haha nie dziwie sie kochana ani troszkę ! Bo ja przy zwykłym mówieniu mam taka zadyszke ze hej ...
Kara jak tam?
Ann kochana zazdroszczę tego pozytywnego nastawienia ;*
dzięki za chęci przekazania mi pozytywnych fluidow
btw podlog nr mykam codziennie nawet jak byłam w pełni sił
Alicja No mam nadzieje ze miesiąc w ciazy juz nie bede chodzić
zreszta lekarz by mi nie pozwolił jak cos to 25 mam byc w szpitalu wiec moze dopiero po porodzie poczuje sie super;!
Z ta cholestaza nie na żartów , sprawdź to swędzenie . Co do auta jak nie muszę to juz staram sie byc wozona, choć w ogóle jeździć jak najmniej .
Wesolutka super gratulacje serdeczne Małej Gwiazdeczki ;*
Koko super xs wpadłas choć na chwile
Rajo mnie jest z tym strasznie złe bo ja wrodzone ADHD a tu takie ograniczenia ...;/
Dzis Np psiak narobił mi dodatkowej pracy mimo iż sporo tego było bo bidulka jak sie okazało 3 dzien z rzędu wymiotuje, przedwczoraj muslalam ze mi sie zsiurala na tarasie czego nie robi normalnie tez, s dzis biedna zwymiotowala mi w lozku i wszystko musiałam Prac Przebierać prasować , a i z nią do wet jechac, wcześniej posprzątać po skręceniu mebelkow dla małego bo wvzoraj jak ja sie msdowalsm to Maz i tata skręcali szafę regał i pudło
wiec mam wszystko
Joani wcale sie nie dziwie każdy by sie cieszył synem i mezem
i oczywiście aby każda kolejna rocznica była tak pełna miłości ;*
Catedra i Tobie serdecznie gratuluje Maluszka Po drugiej stronie
Doda swietnie ze juz w domu , przykro mi ze z takimi prZygodami ;(
Ritta extra ze zaraz po praktycznie byłaś w stanie wejść do auta i prowadzić je!
No a zaraz nadrobie chociaż ostatnie dwie strony