reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie dziewczyny.

Gratulacje dla rozpakowanych i kciuki za oczekujace.

Bardzo dziekujemy za gratulacje.
Nie doczytam was za co bardzo przepraszam ale licze na wyjscie dzisiaj wiec moze cos doczytam :)

Nie wiem czy olinka sie tu odzywala ale wczoraj o 14:54 urodzila sie Klara ma 53 cm i o ile nie przekrecilam 2830 g. Sam porod pewnie opisze wam ola ja napisze ze dzielna rodzila naturalnie a przy partych skonczylo sie cc.
Ola jeszcze raz gratuluje i zdrowka dla was.

Wysylam posta bo boje sie ze mi sie skasuje zaraz cdn

reklama
Unas ok. Ja juz lepiej sie czuje zostalam sama w sali wiec trzeba bylo sie szybko ogarnac. Zuzia cudowna moglabym ja tulic caly czas. Tesknie za Ola i do mlodej non stop wolam olenka hihi. Wczoraj miałam kryzys w nocy bo mloda darla sie w nocy przez 3 godziny ja nie wiedzialam czemu wiec przystawialam ja do piersi. Okazal sie ze mam bardzo duzo pokarmu piersi nie odzwyczaily sie od oli i zuzia sie przezera. Efektem bolacy brzuszek 14 kup. Potem zaczelismy ja wazyc przed i po jedzeniue i w 10 min zjadla 45 ml a powinna 20 :) wiec moge sie domyślić c ile w nocy przez te kilka godzin wciągnęła ;) w nocy lekarka zabrala ja na 2 godzjnki na noworodki i porobila dodatkowe badania zeby porwierdzic czy tk faktycznie z przezarcia - ja oczywiscie sie poryczalam. Na szczescie zdrowiutka ♥ Tak wiec licze ze nas wypisza :) w szpotalu opieka super jestem bardzo zadowolona.

Buziaki dziewczyny

Dzień dobry,

Taki emocjonujący był wczoraj mecz a tu żadnych efektów?

Choco trzymam kciuki za szybkie gojenie!!!

Alpine raczej się dołują a nie rodzą...

Ritta to może spróbuj zmienić mm na jakieś inne?

Marciątko ja też dziś idę na ktg :-) W poniedziałek nie było ani jednego skurczu, a nie czuję żeby się coś zmieniło :wściekła/y:

Wesolutka super że się odezwałaś!!! Kciuki za wyjście dzisiejsze!!! Czekamy na zdjęcie Zuzi!

Miłego dnia dla wszystkich!!!

Marciatko to ja Cie pociesze.
Chyba Wam tego nie pisalam. We wtorek 2.09 rano pojechalam do szpitala na ktg bo bylam zaniepokojona ze mlody od kilku dni jest malo ruchliwy. Ktg wyszlo w porzadku i zostalam puszczona do domu. W domu po godzinie zaczelo bolec podbrzusze i poczulam skurcze. Niedowierzalam ze to moze byc TO bo przeciez na porannym ktg nic nie wyszlo. Po 12 dotarlam do szpitala ze skurczami co 4 min a po 14 bylo ciecie.
Po moim przykladzie widac ze akcja moze sie zaczac w kazdym momencie ;)

Ritta oby i u nas tak było :)
Kara ja chciałam zobaczyć tylko mecz otwarcia, a później rodzić, teraz myślę, że Zosia żadnego meczu po prostu nie chce przegapić i czeka na finały :D

Mój mąż też mówił, że tylko mecz otwarcia chce obejrzeć i ja po cichu liczyłam, że mały zrobi mu na złość i właśnie wtedy zacznie się poród... a teraz to już sama nie wiem... nie strasz mnie z tym finałem, bo to dopiero 21 :crazy:

Hej, witam zwłaszcza resztę bujających się w dwupaku. Ja wczoraj cały dzień wymiotowałam, wieczorem dopadły mnie nieregularne skurcze i ból pleców. Po nospie troche sie wyciszyło i tak oto dotrwałam do teraz. Plecy bolą jak diabli, niedobrze mi i ogólnie mam dość :-( ja chcę już rodzic!!!!

Kara niestety kazde mleko mm jest "ciezkie" i dzieci po nim robia rzadziej kupki a wieksze. Polozna mowila zeby z koperkiem tez uwazac bo roznie na niego dzieci reaguja wiec poki co przepajam tylko bardzo slabym rumiankiem.
Takie malenstwa nie maja jeszcze dobrze wyksztalconego ukladu pokarmowo-trawiennego wiec trzeba to przetrwac. Chyba ze bedzie sie bardzo meczyl to wtedy bede sie zastanawiac jak mu ulzyc.
Poki co masuje jelitka lezac na brzuszku :)

Smoky a po co wzielas nospe skoro chcesz juz rodzic ?

Ostatnia edycja:
reklama
Smokey wlasnie, po co ta nospa? :D

Ja tylko chce napisac ze obudzilam sie dzis rano i mialam mokre majtki plus pizame. Nie bylo tego strasznie duzo no ale taka sporawa plama. Na tyle ze sie czlowiek zastanawia czy to nie wody. Teraz leze z podpaska i bede sprawdzac czy cieknie, jak nie to pewnie tylko uplawy takie wodniste... Eh, no chcialabym zeby jednak to byly wody :D

Do góry