reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Aj dziewczyny ale macie tematy :p

każdy robi jak uważa byle kiedyś nie żałować :)

Amellia ja ciągle piję herbatę z cytryną :) kiedyś piłam kawe rozpuszczalną teraz nie smakuję mi już tak... ale herbata to mniam :) i czasami piję żurawina z granatem też jest przepyszna :)

EM Ka to będe czekać jutro z wiadomościami jak powinno wszystko wyglądać :) i będzie wszystko dobrze :) &&& :*

a tu masz jak sie robi suwaczek :
1.wchodzisz na panel użytkownika
2.edytuj sygnaturę
3. np na tej stronie http://www.suwaczki.com/ostatnikrok/git7dcimxhlz67qs.html robisz suwaczek
4. wklejasz bbcode suwaczka w sygnaturę

i już :)

Ostatnia edycja:
reklama
Denka nie obraź się, ale skoro tak się wcześniej uzewnętrzniałaś i pisałaś o swoim życiu to się teraz nie dziw, że dziewczyny zadają Ci pytania i wyrażają swoje zdanie, ot taka mała uwaga:)

Ania mnie też całkowicie od kawy odrzuciło(mimo, że wcześniej wcale jej często nie piłam, ale teraz to już w ogóle, na samą myśl się krzywię;-)).

Amalie mmm.. herbatka cytryna-mango uwielbiam, zawsze mi ją teściowa serwuje:-D

Katka wydaje mi sie ze denka juz miala taka dyskusje z Ritta na ten temat. Ja wiem ze kazdy moze wyrazic swoja opinie ale pytanie czasami brzmi po co? Skoro ma to byc kontrowersyjne i moze "papsuc" forum to po co? To jest forum o ciazy wiec po co wnikac w kogos prywatne zycie? Skupmy sie na ciazach i dzidziusiach a nie na tym kto z kim i dlaczego. To denki zycie. Z reszta i tak napisala juz na ten temat nam duzo a wcale nie musiala sie tlumaczyc...

Kusiak pi pierwsze tu nie chodzi o popsucie forum tylko chyba chcialabys lepiej znac kogos z kim piszesz na forum i komu mowisz rozne rzeczy. Zreszta wytlumacze w domu bo z telefon u mi ciezko pisac.

każdy robi jak uważa byle kiedyś nie żałować :) Ja wyznaje zasade ze lepiej zalowac ze sie zrobilo niz zalowac ze sie nie zrobilo:)

co do denki uwazam, ze dziewczyna traktuje Was tutaj jak najblizsze osoby, ktore ja zrozumieja a nie beda atakowaly, gdyby bylo inaczej pewnie by sie tak nie uzewnetrzniala,
natomiast denka. no nie mozesz sie od razu burzyc ze ktos ma inne poglady niz Ty, zawsze prosciej jest oceniac niz znalezc sie w danej sytuacji to dotyczy kazdego z nas, zawsze wydaje sie ze zachowamy sie tak, a czasem rzeczywistosc weryfikuje.

EM Ka to będe czekać jutro z wiadomościami jak powinno wszystko wyglądać :) i będzie wszystko dobrze :) &&& :*

Dziękuję i na pewno dam znac - mam nadzieje ze bedzie dobrze:D

a tu masz jak sie robi suwaczek :
1.wchodzisz na panel użytkownika
2.edytuj sygnaturę
3. np na tej stronie Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com robisz suwaczek
4. wklejasz bbcode suwaczka w sygnaturę

i już :)[/QUOTE]
mam nadzieje ze sie udalo:) dzieki

Bubble a ja rozumiem bo po pierwsze juz o tym dyskutowala z Ritta wiec czemu ma sie znowu tlumaczyc a po drugie napisac cos o swoim zyciu a tlumaczyc sie bo komus sie to nie podoba to inna sprawa. Z reszta czy to prawda czy bajka tez nie ma znaczenia. W koncu to jest forum. Ludzie chca byc anonimowi, przynajmniej ja bym chciala inaczej napisalabym moje imie i nazwisko w nicku. I wiadomo ze nie jestesmy przeciez naiwne i wiemy ze ludzie zmyslaja. Nie mowie ze denka zmysla :p ale chyba trzeba miec po prostu dystans do takich rzeczy :)

reklama
Kusiak ale z drugiej strony tak jak Katka napisała, robi się tutaj duża grupa, a dziewczyny piszą coraz więcej o sobie, bądź co bądź mimo, że to tylko forum to tworzą się tutaj więzi i wszystkie chciałybyśmy, żeby w naszym gronie były zaufane osoby, a nie takie które jednak budzą w nas jakieś wątpliwości:tak:

Fakt nie nam oceniać Denkę, ona sama kiedyś zostanie oceniona sama przed sobą, ale każda ma prawo wyrazić swoje zdanie tak jak ona wyraziła swoje:) A to teraz tak wygląda jakby ona pisała tylko po to, żeby ją każdy głaskał po główce, a jak ktoś jej napisał prawdę co myśli o jej zachowaniu to wielka obraza..

Może to faktycznie nie miejsce i czas na takie rozmowy, więc zmieniając temat jak się dziś czują nasze przyszłe mamusie?:D Którejś doszły jakieś nowe objawy?:))

Do góry