reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

no mnie własnie te parte nie bolały heheh wręcz sama musiałam na siłe się zmuszać do parcia:szok:

Tak mialam przy pierwszym porodzie. A wlasciwie to parte ustalu, musieli mi dac szybko oksytocyne bo ich wcale nie czulam. Wiec dwa porody mialam z oksy i tak jak czytalam o tym ostatnio to niekotre kobiety potrzebuja kopa od oksy zeby skurcze szly regularnie. I ja wlasnie dopiero z oksy zaczelam miec piekna akcje porodowa :-) wiec trzeci porod licze na podobny final

reklama
Życie pisze różne scenariusze. Pytanie tylko, na ile każda z nas opisuje swój zgodnie z prawdą ;) to wiemy tylko my same :)

Ide zaraz po dziecie do pećkola. Później posprzątam, i jutro zmywamy się do rodziców. Póki męża nie ma, nie mam zamiaru znosić jego brata i reszty jego rodzinki ;]

Dokładnie tak to jest każda sama wie ile prawdy w tym wszystkim jest :)

pećkola :) czyżby rodzinka męża nie za bardzo Ci podchodziła???

mnie bardzo denerwuję brat męża no ale co zrobić...

O, arbuza też bym zjadła... A winogrona ciemne były w Biedronce, pyyyszne.
Z resztą nakupiłam sobie dzisiaj owocków, kiwi za mną chodziły, kupiłam jeszcze mandarynki, będę się opychać...

DENKA dzis z rana napisala ze czuje sie "maglowana" wiec odnioslam wrazenie ze nie ma juz ochoty dalej drazyc tematu :-)

MADDLENA kiwi :-D i u mnie dzis, oraz ananasy :-) zrobilam zakupy w biedronce - owoce, warzywa i nabial :-D trzeba zaczac jesc bo mam slabiutki apetyt przez katar :-(

Ostatnia edycja:
Mnie dzisiaj mdli strasznie caly dzien. Ale jesc jem bo jak mam pusty zoladek to jest gorzej... Juz bgm chciala byc w drugim trymestrze i cieszyc sie ciaza i dzidziusiem i byc spokojniejsza.

KUSIAK dokladnie tak samo mam. Na pusty zoladek dramat, a jak zjem cos to od razu mdli. Staram sie jesc male porcje, popijam, lykam gaviscon zeby sie ulozylo. W nocy budze sie glodna :-D masakra

kusiak popieram mam to samo :) a rano pierwsze co musze cos ugrysc i połknąc bo inaczej masakra...

nimfii mnie katar tez przeszkadza...

kiwi lezy tez u mnie w misce ale ananas zawsze lubiałam a tera jakos tak nie bardzo... kurcze zjała bym sałatke z zupek chińskich :) taka po mojemu mniam :) chyba pożniej do sklepu skocze :)

Wiecie, zaczynam być spokojniejsza, jutro zaczynam 9 tydz, bałam się znow krwawień, w pierwszej ciąży w 6 tyg, w drugiej w 7, a teraz już 9 i jak na razie nic. Co prawda mam tego krwiaka i gin wpisał mi w kartę poronienie zagrażające, ale nie krwawiłam, nie plamiłam, więc jestem dobrej myśli. Tylko wczoraj zapomniałam i zamiast DuPHASTON wziąść 3 razy, wzięłam 2. Chyba nic nie szkodzi, co myślicie?

maddlen nic sie nie stało teraz staraj sie brac regularnie poprostu :) nie jest powiedziane ze w kazdej ciąży musza byc problemy :) trzymamy kciuki zeby tak pozostało do konca :)

reklama
no właśnie ile w tym wszystkim prawdy :blink:

hmmmm arbuza.... ania , maddalena i inne jeśli są chętne na soczystego widzę że pełna synchronizacja :) no ja bym chętnie się z wami podzieliła, dziś kupiłam pana soczystego :zawstydzona/y: bo też mam wielką ochotę

na pusty też mnie mdli

Załączniki

• DSC_6473.jpg
    DSC_6473.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry