reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

CANDY6 telefon nie pozwolil mi skonczyc postu wiec dopisuje.. Na szczescie parte trwaly 10min wiec do przezycia ;-) bylo lajtowo naprawde

reklama
EM Ka - z tego co ja pamietam, jak idziesz rodzić musisz juz wiedzieć do jakiej przychodni będziesz chodziła z maluszkiem. Panie w szpitalu to zapisują a potem chyba inforuja ta przychodnie i ona Ci przysyła położną. Ale dziewczyny poprawcie mnie jeśli się mylę, bo ja w sumie odkąd wróciłam do Polski nie korzystam z publicznej służby zdrowia i nie bardzo wiem jak to na 100% jest.

EM Ka i Aneta włąśnie tak to jest :) a opinie to najlepiej wśrod znajomych zdobyć.. wybierasz lekarza położną i pielęgniarkę sobie :) jaką chcesz :)

co do krwiaka to ja w poprzedniej ciąży 2 miesiące leżałam z krwiakiem plackiem.. tylko miałam krwiaka większego od dzidzi i nad nią więc wystarczył moment i było by po ptakach.. M rano szykował mi leki śniadanie picie piloty leptopa wszystko co tylko było koło łóżka szedł d pracy a jak przychodził to gotował sprzątał itp. nawet do wanny mnie wsadzał bo nie mogłam wysoko nogi podnieść.. ale udało się i mamy śliczną córeczkę :)
modliłam się i modle dalej żęby tym razem nic takiego nie było bo przy małym dziecku nie ma opcji 15 minut poleżeć :)

Smerfetka witamy :) rozgość się i pisz jak najwięcej :)

No i po wizycie :)

Z dzidzia wszystko ok, mam zakaz przytulanek do konca 14 tyg i dostalam duphaston. Troche mnie podniosl na duchu :)

Z tymi snami to tez mam przeboje, ostatnio snilo mi sie zombie, nawet moj kot, ktorego zadzgalam nozem bo chcial mnie zarazic hehe.

Witam nowe mamusie :*

denka to super żę z dzidzią wszystko ok :) zombi też dobre hehe i kot no no :) też sny że hej :)

któraś z was pytała .. naprawde tyle kosztuje ten duphaston.. ok 40 zł trzeba liczyć.. niestety ale to bardzo pomaga dzidzi :)

denka jesli chcesz zeby bylo wszystko dobrze, to sie nie zastanwiaj, w takich sytuacjach pieniadze nie do konca maja znaczenie, d*** to dodatkowy progesteron ktory sprzyja rozwojowi malenstwa. Lepiej wydac pieniazki na to, niz jak to mowia , miec kasy w brud a brak mozliwosci zajscia w ciaze.

denka to super żę z dzidzią wszystko ok :) zombi też dobre hehe i kot no no :) też sny że hej :)

któraś z was pytała .. naprawde tyle kosztuje ten duphaston.. ok 40 zł trzeba liczyć.. niestety ale to bardzo pomaga dzidzi :)

Taki drogi :szok: Kurcze ja to mialam tylko Luteine na podtrzymanie ciazy, magnez oraz Nospe. myslalam ze ceny sa podobne a tu jednak Luteina tansza jak pamietam.

reklama
Do góry