Podobne tematy
- kobietka22
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EM Ka - z tego co ja pamietam, jak idziesz rodzić musisz juz wiedzieć do jakiej przychodni będziesz chodziła z maluszkiem. Panie w szpitalu to zapisują a potem chyba inforuja ta przychodnie i ona Ci przysyła położną. Ale dziewczyny poprawcie mnie jeśli się mylę, bo ja w sumie odkąd wróciłam do Polski nie korzystam z publicznej służby zdrowia i nie bardzo wiem jak to na 100% jest.
denka to super żę z dzidzią wszystko ok zombi też dobre hehe i kot no no też sny że hej
któraś z was pytała .. naprawde tyle kosztuje ten duphaston.. ok 40 zł trzeba liczyć.. niestety ale to bardzo pomaga dzidzi
Nie wiem do konca czy go brac bo lekarz powiedzial, ze dal mi go w razie czego ale okropnie drogi jest, a ja bez pieniedzy :/