reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny co do szczerosci badz animowosci na forum... Owszem my tu rozmawiamy miedzy soba ale nie zapomnijcie ze to co piszemy moze przeczytac caly swiat! Na tym etapie nikt nie ma obowiazku spowaidania sie ze swojego zycia prywatnego a wrecz jest to niebezpieczne bo inni uzytkownicy forum moga rozpoznac osobe ktora chciala pozostac anonimowa. Takze takie mega szczere wypowiedzi zostawmy kiedys na watek zamkniety jak sie juz lepiej poznamy :-)

reklama
DENKA rozumiem ze starasz sie ulozyc swoje zycie z kims innym, kogo dobrze juz znasz :-) nie widze w tym nic zlego mam nadzieje po prostu ze ci sie ulozy zwiazek, ze obejdzie sie juz bez rewolucji.

EM Ka udało się a i kochana jak chcesz cytować tekst to jest taka opcja jakby pod suwaczkiem :) [/QUOTE] -takie coś przy każdymm cytowanym tekście musisz mieć na początku i na końcu :)

zgadzam się z nimfii i candy hehehe :)

Wow ale tu porodowa produkcja :-o

CANDY6 dzis dopiero kontynuuje, a wiec jak chodzi o drugi porod to ja bylam o godz 9 podpieta pod oksytocyne. Czulam regularne twardnienia brzucha ale to nie byly tak silne skurcze jak przy pierwszym porodzie. Co chwila podpinano mnie pod KTG z ktorego wychodzilo ze skurcze faktycznie sa lekkie jakby za lekkie zeby robic rozwarcie ale zrobily :-) ja caly ten czas moglam wszystkor robic, jeszcze jadlam na porodowce bo myslalam ze posiedze do wieczora, gadalam przez telefon, skype, skakalam na pilce. Ale jak dowalili parte to myslalam ze zejde z tego swiata :-o na szcz

no mnie własnie te parte nie bolały heheh wręcz sama musiałam na siłe się zmuszać do parcia:szok:

Bubbles ale ja tez bym chciala zeby bylo szczerze i fajnie no ale jak pisalam nie mozemy byc naiwne ;) i nadal uwazam ze jak ktos cos pisze o swiom zyciu to akceptujemy to lub nie no ale nie koniecznie oceniamy "na glos" bo to nie jest forum od tego i tyle :)
moze grupa zamknieta to cos innego bo wtedy wszystkie chcemy sie dobrze poznac :)

Nimfi no wlasnie grupa zamknieta bedzie na to ale jak komus nie przeszkadza takie pisanie o sobie to niech pisze tylko nie nam teraz oceniac :)

Candy ale jaki spokoj? :) my tu jestesmy spokojne :)

]Olandia ja teraz też mam krwiaka, jakiegoś starego. Na zdjęciu widać go jakby nad pęcherzykiem, mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie napinać brzucha i brać DUPHASTON właśnie 3x1. U mnie w jednej aptece kosztuje 29.99, a tak w innych 40, 42, więc drożej.
Denka jeśli ci lekarz przepisał, to lepiej bierz. Duphaston na prawdę pomaga, a po co masz mieć potem wyrzuty sumienia,gdyby odpukać, coś się stało. Twoja historia też mnie trochę zadziwia, ale... twoje życie, Twoja sprawa... A też jak któraś tutaj napisała, uzewnętrzniłaś się, opisałaś swoje zycie z własnej woli, więc chyba nie masz co się irytować, że dziewczyny pytają i wyrażają zdanie. Na pytania mogłaś pisać, że nie chcesz odpowiadać, ale skoro pisałaś...
nimfii no może masz rację, ale jeśli ktoś nie chce, to nie opisuje swoich bardzo osobistych perypetii, a DENKA to zrobiła, miała taką potrzebę, chciała, jej sprawa...
Amaliee \zgadzam się z tobą. A poza tym, jeśli będziemy pisały wyłącznie o ciąży, to będzie tu strasznie nuuudno.

Zostaję sama z Antosiem na 2-3 dni. Mąż jedzie za znajomym do Niemiec po auta
: Sad:

Właśnie zjadłam pół kilo winogrona:szok: i 2 parówki z szynki. A na obiadek zupka się gotuje...

Amaliee zgadzam się z tobą że fajnie jest poznać trochę bliżej osoby z forum także nie tylko o ciąży lecz trochę o nas samych to daje takie miłe poczucie zrozumienia ,akceptacji , z czasem wyjdzie komu moża więcej zaufać a komu mniej , a nie tylko ciąża tak tak :tak:

każdy też ma prawo do opinii i nie należy się obrażać o to:sorry2:

no to dobrze Kusiaku ,nie było mnie, wracam a tu coś się dzieje , fakt nudno nie jest :-p

nooooo a ja zaraz będę gotować ...ale mi się tak nie chce....:happy2:

Ostatnia edycja:
U mnie ten krwiak był jakby obok- z 1,5 cm od dzidziusia. No i miał 7mm a pęcherzyk 2,5cm.

A ja siedzę z bratem i mu pomagam w przygotowaniu do kolokwium. Zjadłabym winogron...

reklama
no pewnie że nie tylko o ciąży i dzieciach tylko rozmowy.. ale nie warto się sprzeczać :) każda z nas chce wiedzieć jak najwięcej o drugiej osobie hehe :)

maddlena pół kilo winogron hehe ja bym zjadła arbuza :)

olandia ja już nie pamiętam jaki ten krwiak był u mnie ale dużo większy od ciąży...

wydaje mi się żę tutaj nigdy nie będzie nudno :) każda ma jakieś dziwne historie :)

Do góry