reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
hej wieczornie dziewczynki :)

Ja dziś wybrałam się do koleżanki na kawkę i ciasteczka oraz uskuteczniłyśmy spacer długi :)
Tez już bym chciała zrzucić ten słodki ciężarek z brzucha, ale do 15 jakoś chcę wychodzić.
Ja to myślałam że nawet trzy doby trzymają. Ale to pewnie zależy właśnie o której godzinie dziecko urodzone

Emka spory już twój maluszek ;-)

Sawi mnie tez tak cmi jak na @ i to wlasnie z przepracowania chyba;)

U mnie w szpitalu tez zalezy o ktorej sie urodzi, ale po sn po 2-3 fobach sie wychodzi, a po cc najwczesniej po 5 dobie

Poznalam co to zachcianki w ciazy i pojechalam specjalnie do sklepu po kulki do mleka mleko cole i chipsy, az sie boje jakie rewolucje moga z tego wyjsc:p a no i udalo mi sie dostac herbate z lisci malin wiec mam zaparzona i czeka na wypicie:)

Cmi caly czas pomiedzy skurczami, a te sa tak co 15min-pol godziny nieregularnie a przy skurczu brzuch twardy i nic nie boli:-D Jestem jakis dziwny egzeplarz:-D

to chyba ja dziwny egzemplarz bo skurczy jak narazie nie czuje
tylko własnie ten ból @

ale już na spokojnie usiadłam do kolacji wiec zerkne na zegarek
a tyłek to mi zaraz rozsadzi:-D

z jednej strony lubie jak coś sie "tam " dzieje
a z drugiej nieznane przeraża mnie

reklama
Emka, to cos czuje ze bedziesz nastepna :)

anusia, ja tez bym wolala w dzien ewentualnie nad ranem zaczac, ale kto wie kiedy dziecie zechce sie ruszyc :p
u nas tez ida 3, dwie gorne sie przebily a dolne dziasla takie spuchniete ze szok. Ale jak wyjda to zostana tylko 5 :)

alpine hahaha smacznego :)

kurde ponoc Zuzanny sa zlosliwe i niegrzeczne... moze zmienimy imie to Mloda wyjdzie? :D

pojechalismy dzis do kuzyna, gdzie byl owczarek podhalanski i rudy kot i teraz Ola przez sen szczeka i miauczy ;) superowa noc sie zapowiada :D

Do góry