reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Sawi, hehe moze byc i po weekendzie ale zeby na 100% bylo heheh. Zawsze chcialam urodzic na swoje urodziny ale nie zanosi sie zebym do jutra urodzila.

A no to wybaczcie:D moze tez kupie pierogi zamiast robic, ale swoje to jednak lepsze sa :D

"Narzekalam" na brak dolegliwosci ale umylam obralam pokroilam porobilam paczki i zamrozilam 3kg grzybow i tak mnie bola plecy jak nigdy:(

Hallo :)

Ja dziś też leniwa strasznie :) pierogi właśnie małej gotuję haha brzuch się stawia .. kręgosłup boli ale myśle że to nie to .. jeszcze mąż i auto na garazu więc nawet jak na ip jechac :D
Koleżanka siedziała od 11 i przed chwilą wyszła nagadałysmy się że aż głowa boli :)

żadna nie urodziła juz drugi dzień pod rząd no nieee :)
Dziewczyny proszę wziąc sie do roboty !! :)

Joani super że już w domku :)

Mam wiadomości od DOODY :
pisze że mała jest kochana i bardzo grzeczna . po tej cc jest ciezko z brzucha wychodza jej dreny ale ma nadzieje ze bedzie ok...

Bubless mam Ci przekazac że mała NAdia urodziła się 2.09 o 9.15 miała 3 kg i 52 cm urodzona w 38 tc :) i Dooda prosi o wpisanie na listę :)

nie pamiętam co jeszcze pisac chciałam...

kama zdawaj na bieżąco relacje jak będzie możliwość

joan_joan to jestesmy umówione na poniedziałek :-D
mi tam jutro też by pasowało urodzić to bym po weekendzie wróciła do domku,ale jeszcze troche rzeczy do porobienia mam
dlatego tak mi ten weekend potrzebny.....

ale senna coś jestem
a chciałabym dziś jeszcze poprasować ubrania nasze i dzieci

reklama
ania, a juz myslalam ze rodzisz bo caly ranek i do popoludnia bez wpisu!! :p Bylas pierwsz apodejrzana dzis :D

Kama, czekamy na info :*

Do góry