reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się :-)
Wstalam na siku a tu takie wiadomości, juz do włączenia kompa nie czekałam :-)

Sonia to trzymam &&& dziś za.Was :-)

Animka to pewnie dzis urodzi tez &&& zaciśnięte :-)

Wczoraj M przywiozl mi owoce czarnego bzu wiec dziś bawię się z sokiem z nich.

reklama
Hej:)

No to dziewczyny - zaczęło się!:-D Coś czuję, że teraz każdy kolejny dzień będzie pełen wrażeń:tak:

Katka to teraz każda się będzie chwaliła pierogami na forum:-)

Mój Mąż wie o forum i mu wczoraj też zdawałam relację od Katki i się śmiał tylko czy ja też tak będę:D

Soniafka powodzenia:tak:

Animka90 oby u Ciebie też szybko poszło:))

EM ka ja też mam od paru dni takie bóle i się zastanawiałam co to:)

Shiran uważam, bo może u Ciebie ten sok będzie wywoływaczem i dołączysz do dziewczyn:D

Miłego dnia mamuśki:))

Byłam oddać krew w szpitalu i już jestem w domku. Nie mam skurczów tylko boli mnie dość mocno, ledwo chodze. Ból mam taki coś jak na @ ale jednak inny... bardziej powiedziałabym, że boli tak jak po łyżeczkowaniu. Nie wiem czy coś się u mnie dziś rozkręci. Zobaczymy. Tak czy inaczej na 17tą mam się stawić na oddziale więc może Aleks tak właśnie celuje, żeby zamieszania wcześniej nie robić. ;-)
Dam dziś Animce pierwszeństwo. Trzymam kciuki za szybciutki poród. &&& :tak:

Idę się ogarnąć trochę i torbę dopakować. :blink:

Ostatnia edycja:
Katka ładne imię. Jednak mąż odpuścił swoje ;-)
Sonia właśnie doczytałam na wizytowym,że Ty i tak dzisiaj idziesz do szpitala,wiec pewnie jeszcze dziś lub jutro będziesz tulić Aleksa w ramionach.

Smokyeyes, Katce też odchodził czop z krwią ale na raty więc jest się za specjalnie nie nastawiam. :sorry2:

Maddlena, mam się stawić dziś w szpitalu na 17tą ale ginka nie powiedziała mi wprost, że będę miała zostać na oddziale. Mówiła, że chce zobaczyć wyniki krwi na cholestaze i skonsultować z innym lekarzem to małowodzie. Ja na wszelki wypadek zabiore ze sobą rzeczy zresztą o ile ta cholestaza to nie jest na tym etapie ciąży coś mega groźnego to ze względu na małowodzie powinni mnie chyba zostawić na oddziale.

reklama
Do góry