reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Maltanka to mi muszą chyba całą paczkę zaaplikować na raz :p no chyba, że w szpitalu mają jakieś "mocniejsze" :p

Ritta szykuje, szykuje i coś się naszykować nie może ;P

Moja położna powiedziała, że pod koniec ciąży mniejsza aktywność jest jak bajbardziej normalna ;)

Chodzi o to że przy poprzednim porodzie był GBS i jakoś tak spokojniejsza byłam jak antybiotyk dostanę..:) no ale teraz to raczej lekarze nie dają bo napisane żę nie wychodowano i już...

Czekam choco z wielką chęcią się dowiem bo ja niestety w końcu musiałam uruchomić układy inne poważniejsze i w ciągu godziny wszystko się załatwiło.

reklama
Hej :)

Się rozpisałyście! Ja po konsultacji w sprawie ZZO, ale ona nie przesądza czy dostanę w ogóle znieczulenie.
Koło 14 zaczęły mnie (jak sądzę) męczyć skurcze, ale teraz jest cisza. Dziś rodzić nie mogę, Męża w domu nie ma, wróci późno, więc Maluch musi poczekać :)

Choco czekam na wieści.
Powodzenia na jutrzejszych cesarkach :)

Do góry