reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Jezu, znów tyle naskrobałyście :szok:

animka widzę że u ciebie coś się szykuje ....? :szok: Kciuki za szybkie rozkręcenie akcji.

Ritta a wachalas? :D bo jakby to byl mocz to na pewno bys poczula :p wody podobno maja slodkawy zapach lub pachna troche jak sperma :) mogl byc poprostu wodnisty sluz tylko ze troche tego duzo skoro przesiaklo az przez pizame... Lepiej to sprawdzic.

Kusiak hmmmm uważnie się "przyjrzałam" i myślę, że to nie mocz ;) Poza tym nad ranem też poczułam lekki wyciek a tu już byłam pewna z której dziurki :-D Pewnie to śluz ale w związku z tym że jest na prawdę wodnisty różne myśli przychodzą do głowy.

Siostra przyniosła mi z pracy te paski mierzące pH. Jak poczuję jakiś "wyciek" to spróbuje sprawdzić. Nie będę się wygłupiać i jechać na ip, W końcu wczoraj byłam u lekarza i wg niego wszystko jest w porządku.

elleni my już po cesarkach więc pewnie dlatego strach mniejszy. Mam nadzieję, że u mnie będzie tak jak u ciebie i w szpitalu będę musiałam sie stawić tego samego dnia. W weekend się dowiem.

Dziewczyny, a jak z ruchami waszych dzieciaczków ? Mój już jest bardzo mało aktywny. To, że nie ma miejsca to jedno a drugie to zdecydowanie rzadziej się rusza niż wcześniej :/

reklama
no dziewczynki na weekend pare dzieciaczków sie rozpakuje:-D
tylko nie szalejcie za bardzo bo nie chce zostać sama

katka tylko ktg miałaś? czy zaglądała do szyjki?

ja bym na Twoim miejscu poskakała na piłce

Ritta u mnie jak ciaza to cisza ale jak zacznie to przestać nie moze i takie rozpychanie juz mało przyjemne czuje ...
Ale był taki dzien co tak fatalnie ja sie czułam ostatnio to az oszukałam detektora zeby posłuchać serducha czy aby na pewno wszyatko gra ;)

Ritta jeśli chodzi o moją córcię to jest aktywna, wczoraj np cały dzień się ruszała, a dziś niby spokojniej ale jak w kolejce czekałam do anestozjologa to tak fikała nózkami, ze cały brzuch podskakiwał i główką o pęcherz że ledwo wyszłam z wc a znów musiałam iść i to tak ze 2-3 razy pod rząd :) A tak to cały czas czuję jak wypycha mi pod żołądek pupcie i nóżki :) Ale u mnie o trochę ponad tydzień wcześniej niż u Ciebie :)

animka ja też bym liczyła na to oczyszczenie.
sawi nie martw się to dopiero początek i na pewno nie zostaniesz sama po tych pierwszych cesarkach :)
Sonia też czuję się podobnie, ale mam większe szanse na październik niż Ty więc głowa do góry na pewno niedługo coś i u Ciebie się zacznie dziać.

Mój ma 1-2 razy dziennie fazę aktywną a tak to czasem czuje wypinanie ale też nie wiem czy to uczucie nie jest związane ze spinaniem się macicy. Muszę zacząć obserwować jego aktywność.

Z córką było tak, że pojechałam na wizytę kontrolną i na ktg okazało się że jest jakby niemrawa, uśpiona i dlatego mnie zostawili w szpitalu i w rezultacie zrobili cc.

Myślałam, że spokojnie będę czekać do terminu cc ale widzę że zaczynam fiksować :-p

Ritta, mój Mały jest ostatnio bardzo mało ruchliwy ale jednak od czasu do czasu wystawi mi kolanko (przynajmniej tak mi się wydaje, że to to) i zaczyna się gmerać przez chwilkę więc to mnie uspokaja... ale generalnie jest mało aktywny musze przyznać. :sorry2:

reklama
Nie rodze ale mocno się starają... Poza skurcze do wytrzymania nic się nie dzieje. Nie mam jak pisać więc przepraszam później będą szczegóły. Cieszę się że u was też co raz ciekawiej i maluchy pukają do bram.

Do góry