reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam się dziewczynki dziś urodzinowo :)

Dziękuję Wam ślicznie wszystkim i każdej z osobna za piekne życzenia i mam nadzieję, ze wszystkie się spełnia :)

Ja dziś zalatana, a to po te wyniki, a to do sklepu, a to jakies ciasto i telefon się urywa :)
A przy zyczeniach to i się pogada i tak co chwile muszę lądowac tel :)

Teraz też czekam bo babcie mają mnie odwiedzic z rodzicami :)

Podejrzewam ze wieczorkiem nadrobie :)

Miłego dnia i jeśli są wizytujace to trzymam kciuki :)

reklama
Hehe dobre jesteście :)
My mamy mały przedpokój więc jak wchodzimy do domu ściągamy buty to zaraz do szafki bo stały by na środku :)z ciuchami mój ma to samo więc i ja raz na jakiś czas porozwalam ciuchy i nie zwracam uwagi na to więc wtedy mąż zaczyna trybić i sam zbiera wszystkie i układa i na jakiś czas spokój znowu hehe :)

Katka tak trzymać.. nie daj się !!!
Nie rozumiem jak można tak się odezwać do osoby którą się kocha...
Ale mamy znajomych co właśnie w sobotę się pobrali i oni do siebie mówią te ****u albo ty pitko , gamoń baran i inne takie głupie odzywki.. no ale niby się kochają..
Jak tak czasami przyjdą do nas czy my do nich to z M nabieramy do siebie podwójnego szacunku bo inaczej odreagować tego nie umiemy :)

Emka u nas kłótnie też tak wyglądają.. każdy musi powiedzieć o co chodzi i zaraz jest jakby nigdy nic.. bez krzyków i głupich wyzwisk.. a każdy wie co ma zmienić i już :)

trzaskanie to jest u nas taka tradycja że trzaska się porcelane dzień przed ślubem na szczęście młodych :) w między czasie trzaskania młodzi leją wodkę i dają ciasto gościom. głupie to ... no ale taka tradycja :) a z resztą nas też nikt nie oszczędził :)
oczywiście my jedziemy chyba 5 kubków mamy i wracamy bez picia i wg :) M coś się boi pić już i powiedział że wesele to było ostatni raz przed porodem :)

Co do pościeli to właśnie jest tak jak dziewczyny mowią :) Choć ja Natusie od samego początku kołderką przykrywałam ale to był styczeń :) teraz myślę że kocyk wystarczy :)

Kusiak mnie już 3 dzień głowa boli ;/ znaczy boli.. tak ćmi jakby czuję ją ale do wytrzymania :)

A mnie dziewczyny poniosło i sama zrobiłam pudełka do pokoju dzieci na półeczkę :) tzn ozdobiłam bo miałam małe kartoniki po butach od Natusi :)

tak akurat będą na pampersy kremik wszystko co potrzebne przy łóżeczku :) Bo organizer przy Natusi nie zda egzaminu bo ciągle coś wyciągnięte będzie :)

muszę iść pod prysznic a mi się nie chce :) Niuńka spać chce ale zasnąć nie chce :p

Maddlen Twoje minki bardzo rozweselają :) dziękuję :*

Joani daj znać jak tam :)

Koko u Was jak po obchodzie?:)

Dziewczyny, w niedziele bede miec cesarke o_0 przepraszam ze pisze dopiero teraz ale od rana mlyn! Usg, dopler, badanie na samolocie przez ordynatora, decyzja o cieciu, internista, ekg i zastrzyk ze sterydami <lol> gdyby nie te sterydy to cieliby dzisiaj! Tu wszystko dzieje sie bardzo szybko, musze sie oswoic z ta mysla ze dzidzius bedzie niebawem. Maz zestresowany, szykuje nas w domu. Rodzice jutro wracaja z urlopu, tescie mieli jechac w niedziele ;) lekka maskara wam powiem... Dooda, chyba sie na Ciebie nie doczekam a tak chcialam Cie poznac...

Koko - o jacię! to już! Trzymaj się kochana, będzie wszystko dobrze! :* a jak Maluszek? Co doktorki powiedziały? jesteśmy z Tobą całym sercem :-) Mąż da radę :-)

Katka - powiem Ci szczerze, że mój też ma czasem takie odzywki, że mi ręce opadają. Ja niejedną noc przepłakałam przez mojego szczurka. Ale ja też jestem taka, że za dużo do siebie biorę, ostatnio dałam nowe ręczniki i on mi powiedział, że weźmie ten mniejszy bo dla mnie zostawi duży. A ja w ryk, że już taka duża jestem że i ręcznik muszę mieć duży? :-) teraz się z tego śmieję :-) w każdym bądź razie jak mojego męża poniosło i brzydko do mnie powiedział to tylko milczenie i olewanie go pomogło, nic więcej :-( a moja droga i zero seksu, niech kaczor nie ma przyjemności! musisz być twarda, dla siebie i dla dzieci. Jesteś cudowną kobietą i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Pamiętaj o tym :*

Ostatnia edycja:
Koko najważniejsze, że lekarze działają i poważnie podeszli do sprawy:tak: Wow już w niedzielę będziecie w trójeczkę:-) Powodzenia:*

No to Koko nieźle. W sumie Mały będzie niewielkim wcześniakiem, więc chyba nie ma czego się obawiać. Ciekawe, czy któraś z nas Cię wyprzedzi.

reklama
Niewiele mowili generalnie ale raczej hypotrofia. Mowia ze taka uroda dziecka bo cala reszta w normie..hmm.. ale kochane, niech ktoras przetrze jeszcze szlaki przede mna ;) aaaa! Mam stresa ze to juz! :D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry