reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Chciałam Was rozweselic....bo ja padłam jak usłyszałam to pytanie z ust mojego męża.
BOGUMIL "Czy w salach rodzinnych jest telewizor? "
NATALIA "Nie wiem Paulina jak leżała to chyba nie miała"
BOGUMIL "A bo możeby konsole wziąć bo co tam robić ?"

On tak czasem to powie żeby zobaczyć moja reakcje(powagą to chyba nie było) ale moja mina na pewno kosztowała Oskara.

reklama
Emka jakoś mam wrażenie kiedy piszesz o waszych sprzeczkach, że musicie się bardzo kochać. Nie umiem tego opisać ale mądra z ciebie kobieta :)
Marciątko ja też kiedyś miałam bardzo gęste włosy szczególnie kiedy nosiłam je naturalne kręcone, bo odkąd intensywnie i często prostuję nie są już tak mocne i gęste, ale nie narzekam bo bywało gorzej kiedy wypadały.
Olinka ja też nie kupiłam kołdry, poduszki i pościeli. Doszłam do wniosku że i tak małego nie będę przykrywać bo kołdra wydaje mi się wielka dla takiego bobasa. Mam za to trochę kocyków, śpiworek i rożek. Na początek powinno wystarczyć. Dziewczyny pewnie będą robiły podobnie tyle że kupiły już pościelki. Ja też planuję przeprowadzkę może do końca roku więc dlatego też nie chcę mieć mnustwo rzeczy skoro nie są aktualnie potrzebne.

Ja czekam na mamcie i kuriera ale mam lenia ...

Ta ten mój aparat jest to fakt ;)

Natalia mój z gazetami wyskoczył ;P zeby mnie sprawdzic ;)

Ann hehe dziekuje No kochac sie kochamy na pewno ;) przeszliśmy duzo a i łatwo nie było, obydwoje tez mamy ciezkie charaktery wiec sie docieramy wciąż ;) wczoraj tez miałam ubaw bo mój małż jak wchodzi do domu ściąga buty na środku korytarza i kilka razy mu zwracałam uwage ze sie zabić o nie mozna ... Nie chowałam do szafy odsuwalam na bok a on wyciągał kolejne wiec wczoraj jak poszedł na rower wyciągając adidasy a kolejne zostawiając na środku to zeby sie nie denerwować wzięłam wszystkie jego buciki ktore nie były w szafie i ładnie ulozylam w rzadku na środku korytarza wiec musiał sie zdziwić jak wszedł ;P nic nie mówił o tum ale ładnie pochowal wszystkie do szafy ;) a ja sie nie wkurzylam przynajmniej ;) mój duży dzieciak ! ;)

EM ka ooo dobra metoda z tymi butami, bo mój to wyciąga co chwile, a to do biegania, a to korki na piłkę czy inne i jak ja nie schowam do szafy to tak leża na przedpokoju:crazy: Może następnym razem też mu wszystkie wyciągnę i się nauczy:p

Ja swojemu kiedys tak zrobilam z ciuchami. Zawsze je gdzies rzuca zamiast w szafie poukladac i caly czas chodze i po nim zbieram. Raz wzielam i wszystkie wywalilam z szafy na lozko. Poukladal ladnie :) ale oczywiscie nie potrwalo to dlugo :p jak to chlop :D

no tak Emka jakiś sposób na te ich buty i ubrania nie odkładane do szafek trzeba znaleźć, ale czasami trzeba cieszyć si e z małych sukcesów i zaakceptować bo może się to nigdy nie zmienić a czy warto walczyć z wiatrakami hehe :)

reklama
emalia to ja już wolę to drugie "wyspanie się", bo jak uda się przysnąć z dzieckiem to przyśniesz, a teraz nie dość, że bolą biodra, z boku na bok za każdym razem pobudka i łazienka jeszcze, później zostanie tylko karmienie i zmiana pampersa:-D

bubbles no nie fajnie, przecież wiadomo, że w ciąży i tak musisz przyjść i tak to mogli by rejestrować od razu

EM_Ka haha skąd ja to znam z tymi butami, ale u mnie to jak powiem to sprzątnie, a na następny dzień jest to samo i tak chodzę i sprzątam:-D

Do góry