reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Amaliee oo widzisz jaka masz uczynna kolezanke:) ale ja sobie nie wyobrazam, zeby mi ktos przychodzil sprzatac, tym bardziej "obcy":D

Ania// chyba by sie troche zdziwil jakby taka zamrozona kostke dostal:D ja patrzylam dzisiaj w "Herbaty swiata", ale nie bylo.. jeszcze sie okaze, ze w tym moim zadupiu nie dostane, lipa, by byla, bo chcialam zaczac pic:/ najwyzej jutro po wizycie zrobie rundke po miescie w poszukiwaniach:)

Alicjaa wspolczuje, ze Twoj byly ma takie podejscie i buntuje mala://

reklama
Alicja współczuje, to już moim zdaniem chore...

Cześć wieczornie dziewczyny, z mojej kawy u koleżanki po południu ***** wielkie wyszło...
Małż mnie wkurzył i takim to sposobem się pokłóciliśmy, zaczyna mnie irytować... on chyba zapomniał że ma dziecko....przyjdzie z pracy, wyszliśmy na chwilkę na dwór, on idzie na śliwki... potem piec ciasto... wszedł do domu z braćmi i zasiada przed telewizorem i będą oglądać film...? I głupie pytanie czy oglądam?

No ku**wa obejrzała bym sobie gdybym nie musiała jeszcze iść się wykąpać, zrobić dziecku kolacje nakarmić ją, podać syropy, zrobić inhalacje... a raczej jak puściliście już film to się nie wyrobie;/

Mówię do niego Żeby mi zostawił kartę od bankomatu( bo oczywiście jełop pieprzony wiedział jak wypłaca kasę jego szef i wpłacił wszystko na konto... i resztę wypłaty wypłaci mu do końca tyg... fajnie... ale mówię mu zostaw mi kartę bo jak jutro rano z małą będzie gorzej to ja jadę z nią do przychodni bo kurde nie wyobrażam sobie wyjść ze szpitala jak w domu będzie chore dziecko będzie tragedia... i nawet nie mam nic takiego w domu żeby jej dać.... oprócz tranu, rutinacea i spreyu do nosa... oczy ma całe spuchnięte a on ale jedź tylko jak będzie koniecznie... bo benzyna;/ no kur*aa mać to nie on nie dość że wstaje 30 razy siku w nocy to jeszcze musiałam z z małą spać na jednoosobowym łóżku bo katar ją męczył w nocy....

Sory że tylko o sobie ale mam mega wk**wa.

Maltanka dzięki juz doczytalam ;)

Felicity gratki udanej wizyty :)

Bubles ja myśle ze u nas po pepkowym to bedzie ostro mam nadzieje ze remont nie bedzie potrzebny :)))

Amaliee a ta sama znajoma nie moze popilnowac syna w razie porodu jak maz na służbie ?
Mój dzis powiedział ze chcą go wysłać do fr na 4 dni ale ze odmówi a ja Kurcze chce zeby był ze mna przy porodzie ob juz tez dorósł do tego a dwa nie chce zeby podpadal przez to w robocie bo i tak biedny sie tak spina tym ...

Ania a cameberty możemy w ciazy ? Ja sie nie tykam w ogóle plesniowych od 8 mcy jedyne co to feta i mozarella - jako substytut , a mam taka ochotę na tatara ze szok ;) ale nie mam przeciwciał na tokso wiec sie powstrzymuje dzielnie ;)

Alicja a nie możesz mu postawić ultimatum zeby dziecku jie robił wody z moZgu? Ze jak tak chciał jej dać ten zegarek i naprawić to miał go pokazać i wytłumaczyć ze naprawi i przywiezie wyśle cokolwiek a nie dziecku robić papkę co fiu* ale bym z takim pojechała ...

Kurcze idę sie położyć bo brzuch cos boli ;)

EM ka w ciazy jak najbardziej mozna camemberty:tak: bo chodzi o to, zeby nie byly z nie pasteryzowanego mleka, a z takim sie w sumie jeszcze nie spotkalam:) my sobie lubimy takiego upieczonego wszamac mmm:D

Bubbles tylko pozazdrościć teściowej,oj mojej do takiej daleko ps.moi to raczej porządku nie utrzymają,ale jak coś to ich poźniej pogonię do sprzątania

Ania :-D a ten ser smacznie mi wygląda,może się skuszę kiedyś

Alicja i widzisz to takie granie dzieckiem,ale co się nasówa, tylko powiedzieć,że tata powinien kupić dziecku nowy zegarek,a nie daje szajs,który trzeba naprawiać

A my poszliśmy do sąsiadów ma herbatę i niedawno wróciliśmy. Pogoda się popsuła i pada,oj chyba jesień idzie.

Ostatnia edycja:
Alicja Twój były jest nie poważny... jak można dziecku takie coś z głową robić..

Katka fest.. ja rozumiem że pieniądze z nieba nie lecą ale do lekarza trzeba jechać i leki wykupić... choćbym nie miała co jeść to to jest najważniejsze.. chłopy niekiedy nie pomyślą o tym co mówią...

Emka możemy sery pleśniowe :) wszystko co pasteryzowane to możemy :)
A tatara jadłam.. z tym że ja przechodziłam toxo juz i mięsko też mamy z pewnego źrodła :) tylko bez jajka bo to jednak surowe... :)

Bubless znalazłam to :
Liść maliny, herbatka ziołowa, 50 g - Portal Dbam o Zdrowie
Liść maliny, herbatka ziołowa 25g - Sklep zielarsko-medyczny FITO :*

Ania, ale mi smaka narobiłaś... tez lubię sie tym zajadać z żurawiną ale tereaz pas.
Ala współczuję, bo niestety jak ktoś ma nierówno pod deklem, to tylko życie ci będzie zatruwał i tak niestety to będzie się ciągnąć w nieskończoność.
Katka, ja walczyłabym o swoją kartę i też współczuję, bo w ogóle tego nie rozumiem, w końcu jesteście małżeństwem.
Emka, tylle co ostatnio "przeszłaś" to i brzunio może w końcu dać o sobie znać a tak cię jak trzeba było nie zawiódł ;-)

Dostałam dzisiaj laktator i mężuś "wypróbowywał" (na mnie oczywiście) jak działa :-D stwierdził, że muskuły wyrobię, bo to ręczny.. ale tak naprawdę jak tylko będę rzeczywiście potrzebowała, leci do sklepu po elektryczny.
Na sobotę ustawił się na gruntowne mycie auta na przyjście małego :-D mój już wypucował, teraz jego i będziemy gotowi na przyjęcie księcia ;-) aaaaa jeszcze półki musi 2 przywiercić, no ale mam nadzieję sis do końca tyg. wszystko juz powierci i się wprowadzi na dobre, to i wiertarkę zwolni.

A tak w ogóle jak dziecko nie ma problemów z brzuszkiem, to jakie mleko jest ok i nie kosztuje fortunę? w sumie ne kupiłam żadnego do domu.. w szpitalu mają chyba bebilon, bo pełno ulotek tego leży a tez słyszałam raczej te złe opinie.

Emka ja też od kilku miesięcy marzę o tatarze, mniam. A co do serów to też myślałam że Camembert nie można to się pozytywnie zaskoczyłam. Też wcinam tylko fetę i mozarelle, a w sumie ten miesiąc wytrzymam jeszcze :-)

Alicja przynajmniej nie za często ma możliwość kłaść Mai te bzdury do głowy.
joani jeszcze chyba się pobrudzą do tego czasu co? :p
Katka też bym walczyła o kartę dla siebie. Skoro ty spędzasz tyle czasu z dzieckiem i zaraz będzie dwójeczka to możesz mieć nagłe potrzeby i co wtedy poczniesz.

Kurczę dziewczyny ja to się zmartwiłam bo mój mały tak się kreci i wierci że mam wrażenie że się odwraca. Strasznie boli jak leżę na lewym boku i ciągle czuję po lewej na dole jakby nóżki. Mam nadzieję że tylko się tak kręci akrobata bo nie chciałabym 3 września usłyszeć, że się fiknął.

reklama
Ann ale on czyści gruntownie cały środek, łącznie z tapicerką i filtrami kabinowymi itp. i tak kilka godzin aż żadnej plamki ani kropeczki nie będzie :-D
Też czasem myślę, że ten mój wiercipiętek sie inaczej układa, bo kręci się okropnie i boli z różnych stron... ale na szczęście przychodzi czkawka i weryfikuje moje obawy, bo na dole podskakuje ;-) a twój czkawki nie ma, żebyś się uspokoiła?

Właśnie patrzę na suwaczk i nie wierzę, bo jeszcze chwilke temu było sto dni z hakiem do porodu, a to już tuż tuż...

Ostatnia edycja:
Do góry