reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ann_ u nas dziewczynie ze szkoly rodzenia sie cora ostatnio obrocila glowka do gory w 35 tygodniu, teraz jest w 37 i z tego co wiem to jutro ma wizyte i jak sie nie odwrocila znowu to bedzie miala umawiany termin CC:szok: oby u Ciebie bylo wszystko ok i to bylo tylko takie uczucie:tak:

Amaliee no mielibyscie pecha jakbys sie wstrzelila akurat w jeden z tych 6 dni:p

Ania// dzieki za linki, zaraz zajrze:tak:

reklama
Katka to rano może będzie następny dzidziuś. Trzymamy za was kciuki w razie gdyby to dziś :)

joani ma czkawkę, ale puki co nie więc czekam może się jakoś zorientuję

Bubbles nawet tak nie strasz :szok: ale by było

katka, ale niefart. życzę zdrówka dla małej, pogodzenia z małżem i szybkiego bezproblemowego porodu!! (a mysle ze tak bedzie) zaciskam kciuki!

Katka i ja zaciskam kciuki co byś mog!a dołączyć do nas mam nieprzesypiających spokojnie nocy :D chociaż praktycznie w ciąży człowiek też się nie wysypia :)) Zaciskam mocno!!!

Joani chyba nie ma mleka, które byłoby w odczuciu wszystkich dobre :D
Tanie jest bebiko wiele mam je sobie chwali jak no. ania// ale i wiele mówi, że jest duupne. A cała reszta nan, enfamil, hipp i bebilon to za duże puszki mniej więcej trzeba zapłacić w granicach 45-50zł. Opinie tak samo podzielone.

Hipp ma też dobre opinie, wiele mam dzieci z problemami brzuszkowymi go sobie chwali, a można też za 26zł małą puchę kupić :) aczkolwiek najbardziej polecam enfamil.
Troszkę zakręciłam ale wiadomo o co chodzi :)

A ja od wczoraj wieczór praktycznie nie wiem, że mam dziecko. Ola tylko je i śpi więc espumisan pomógł :)
Szczęśliwa jestem. Ze spacerów narazie nici. Pogoda iście jesienna więc tylko w śpiworku Olę weranduję.

Co do rehabilitacji to nie mam pojęcia gdzie Amaliee udało ci się za godzinę zajęć zapłacić 10zł. Dwa ja chcę by mała była rehabilitowana w ośrodku ze względu na sprzęt i najróżniejsze zabawki które będą ją rozwijać.

Spokojnej nocy!

Bubles usmażony z żurawina mniam !
To wiem co jutro przekaszam ;) powiedz koleżance ze ma mowić do malucha moze sie jeszcze obróci ;)

Amaliee ale to dobrze ze znalezliscie rozwiazanie ;)

Katka to oby porodowe nie z nerwów kochana powodzenia !

Ja idę cis przegryźć i spać dobranoc ;)

reklama
jeszcze Hania, a propos rehabilitacji... moze korzystnie by wychodzil jakis pakiet medyczny typ u lex mex, el-med, medicover czy co tam macie u siebie? Tu nie tylko kwestia rehabilitacji, ale tez okulisty, i wszystkich specjalistow...

Ja zmykam do spania, bo mnie dziecko wykonczylo. Najpierw 2 misie zaliczyly kapiel w wannie, potem zlapala pluszowego kotka ze bedzie z nim spala... a jak nam sie wydawalo ze spi to maz mi szeptal do ucha i nagle z lozeczka szept "apo go kuku go ba... ciii hihihih" i wpadla w taki swietny humor ze przez godzine gadala i sie smiala, maz pojechal do sklepu, ja drzemalam i tylko pamietam "mama aaaa psiiiii a psiiii" i ocknelam sie 21:30, a dziecko usnelo ;)

Do góry