reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ann_ u nas dziewczynie ze szkoly rodzenia sie cora ostatnio obrocila glowka do gory w 35 tygodniu, teraz jest w 37 i z tego co wiem to jutro ma wizyte i jak sie nie odwrocila znowu to bedzie miala umawiany termin CC:szok: oby u Ciebie bylo wszystko ok i to bylo tylko takie uczucie:tak:

Amaliee no mielibyscie pecha jakbys sie wstrzelila akurat w jeden z tych 6 dni:p

Ania// dzieki za linki, zaraz zajrze:tak:

reklama
Katka to rano może będzie następny dzidziuś. Trzymamy za was kciuki w razie gdyby to dziś :)

joani ma czkawkę, ale puki co nie więc czekam może się jakoś zorientuję

Bubbles nawet tak nie strasz :szok: ale by było

katka, ale niefart. życzę zdrówka dla małej, pogodzenia z małżem i szybkiego bezproblemowego porodu!! (a mysle ze tak bedzie) zaciskam kciuki!

Katka i ja zaciskam kciuki co byś mog!a dołączyć do nas mam nieprzesypiających spokojnie nocy :D chociaż praktycznie w ciąży człowiek też się nie wysypia :)) Zaciskam mocno!!!

Joani chyba nie ma mleka, które byłoby w odczuciu wszystkich dobre :D
Tanie jest bebiko wiele mam je sobie chwali jak no. ania// ale i wiele mówi, że jest duupne. A cała reszta nan, enfamil, hipp i bebilon to za duże puszki mniej więcej trzeba zapłacić w granicach 45-50zł. Opinie tak samo podzielone.

Hipp ma też dobre opinie, wiele mam dzieci z problemami brzuszkowymi go sobie chwali, a można też za 26zł małą puchę kupić :) aczkolwiek najbardziej polecam enfamil.
Troszkę zakręciłam ale wiadomo o co chodzi :)

A ja od wczoraj wieczór praktycznie nie wiem, że mam dziecko. Ola tylko je i śpi więc espumisan pomógł :)
Szczęśliwa jestem. Ze spacerów narazie nici. Pogoda iście jesienna więc tylko w śpiworku Olę weranduję.

Co do rehabilitacji to nie mam pojęcia gdzie Amaliee udało ci się za godzinę zajęć zapłacić 10zł. Dwa ja chcę by mała była rehabilitowana w ośrodku ze względu na sprzęt i najróżniejsze zabawki które będą ją rozwijać.

Spokojnej nocy!

Bubles usmażony z żurawina mniam !
To wiem co jutro przekaszam ;) powiedz koleżance ze ma mowić do malucha moze sie jeszcze obróci ;)

Amaliee ale to dobrze ze znalezliscie rozwiazanie ;)

Katka to oby porodowe nie z nerwów kochana powodzenia !

Ja idę cis przegryźć i spać dobranoc ;)

reklama
jeszcze Hania, a propos rehabilitacji... moze korzystnie by wychodzil jakis pakiet medyczny typ u lex mex, el-med, medicover czy co tam macie u siebie? Tu nie tylko kwestia rehabilitacji, ale tez okulisty, i wszystkich specjalistow...

Ja zmykam do spania, bo mnie dziecko wykonczylo. Najpierw 2 misie zaliczyly kapiel w wannie, potem zlapala pluszowego kotka ze bedzie z nim spala... a jak nam sie wydawalo ze spi to maz mi szeptal do ucha i nagle z lozeczka szept "apo go kuku go ba... ciii hihihih" i wpadla w taki swietny humor ze przez godzine gadala i sie smiala, maz pojechal do sklepu, ja drzemalam i tylko pamietam "mama aaaa psiiiii a psiiii" i ocknelam sie 21:30, a dziecko usnelo ;)

Do góry