reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie też brzuszek zrobił się taki jakby nadęty..i muszę spodnie odpinać:) za pierwszym razem też tak miałam i poleciałam kupować spodnie..teraz się wstrzymam jednak z wszelkimi zakupami:) Mi jest powtórnie niedobrze, zaczyna się tak ok 14 i trwa do nocy..:D:D zgubisz z tego się cieszę, cieszę się z każdego objawu:) mogę wymiotować do końca ciąży byleby urodzić szczęśliwie:) Mój tata już planuje przerabiać działkę żeby usunąć wszelkie zagrożenia..a babcia uznała że może już w spokoju odchodzić z tego świata:rolleyes::eek::confused:

reklama
wesolutka85 z tym wzdętym brzuchem to nie tylko ty tak masz. Ja też po sobie widzę,że zaczyna mi już podbrzusze rosnąć, a to dopiero 5 tdz:szok: ale wczoraj kupiłam sobie fajne czarne spodnie w zarze z szeroką gumą w pasie,że mogę w sumie rosnąć już :rofl2: w pasie się nie zapinają więc i nie będą cisnąć :tak:

Piszecie o ciazowych zakupach :eek: Ja licze ze jeszcze kilka miesiecy pochodze w dotychczasowych ciuchach. Slyszalam ze w kolejnych ciazach brzuszek szybciej wyskakuje ale moja macica chyba juz zapomniala ze w ciazy byla :D

Mi się wydaje, że to będą tylko takie wzdęcia na początku, pewnie tylko założę luźniejsze spodnie, poczekam aż zacznę rosnąć:)

Ojej dziewczyny. Czyli tylko ja mam wrazenie ze schudlam? Nie wymiotuje (jeszcze), ale mnie mdli caly czas. Wszystkie spodnie mi z tylka leca :(

MinieMe kolezanka z innego forum do 12 tyg schudla 4 kg mimo ze nie miala zadnych wymiotow. Sama nie wie jak to mozliwe.

Czytalam gdzies, ze na poczatku tempo przemiany materii zwieksza sie o 25%. Moze to jest odpowiedz. Mam nadzieje, ze to nic zlego :)

Ja mysle ze nasze wzrosty/spadki wagi nie sa jeszcze zwiazane z ciaza. Chyba za wczesnie. Ja zlapalam kilogram po swietach ale powoli go gubie.

reklama
Moje sa na pewno z tym związane bo jem dużo mniej niż wcześniej:( bardzo delikatnie jem i małe porcje..teraz mam ochotę na jajka, może usa się je zjeść:)

Do góry