reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ja nie wymiotuję, ale może przydałoby sie bo mam parę kilo nadwagi. Dawno się nie ważyłam, ale na pewno jest za dużo.:no:.
Za to wręcz przeciwnie, ciągle jestem głodna, dzisiaj w nocy obudziłam się z uczuciem głodu, ale na szczęście nie wstałam jeść.
Podbrzusze mnie nie boli, tylko mam takie uczucie w jajnikach, jak na okres.

Zaczynam też się martwić, bo w pierwszej i drugiej ciąży ok 6-7 tyg plamiłam i brałam DUPHASTON. Oby tym razem nic się nie działo.
Co do ubrań, to w drugej ciąży, do tego 20 tyg, cały czas mieściłam się w zwykłe dżinsy, trochę niższe, ale NIE CIĄŻOWE.

(.)(.) zrobiły mi się jakieś ciężkie...

reklama
aaa zainspirowałyście mnie tym kalendarzem chinskim i....

Wszystko na to wskazuje, że będzie to:
dziewczynka

Hahahaha :D

We wrzesniu jeszcze wazylam 52kg a teraz 47,5kg . Wszystko przez stres. Wiec szczerze to licze na tycie. Jestem niska 156cm wiec nie jestem zadnym szkielecikiem ;-) Natomiast w koncu apetyt mam wiekszy i ciagnie mnie do slodyczy. Czekolady dzis zjadlam ze nie zlicze. M&MSY z orzeszkami, czekoladki mietowe i fondue z bananami :-D to tak jak w poprzednich ciazach mnie ciaglo.

Jak chodzi o ciuchy to ja w spodniach juz nie chodze od wiekow. Legginsy, sukienki, tuniki. Starcza na jakis czas choc brzuszek sie uwypukla. Zakupy ciazowych juz zrobie bo sa wyprzedaze. W drugiej ciazy od 3msc chodzilam juz tylko w typowo ciazowych ciuchach.haha a w pierwszej do 5msc zakladalam normalne :p

Hej ja tylko wpadlam się przywitac na moment, z telefonu bo laptop mi cos swiruje i bedę musiala go chyba do serwisu asusa slac...o_O;-)
RITA kochana milo Cie widziec:))
Jutrk nadrobiee:)

nimfii rozumiem ze twoja praca to praca w domu przy dzieciach? ja siedze z moim w domku , chodzi 3 dni w tyg do przedszkola , a tak tak w ogóle to taki łobuz :szok::-)

Ja też siedzę w domu. Tzn, jestem zatrudniona, ale w ciąży /Julkiem poszłam na chorobowe, po poronieniu byłam 8 tyg na macierzyńskim (należy się tyle), no i od końca sierpnia ciągnę chorobowe, bo jakoś ciężko było mi wrócić do pracy. No i teraz już sobie posiedzę na L4.
Chcę zapisać Antosia do przedszkola od września, ale tak teraz myślę, czy to nie będzie dla niego trudne, w sensie, że pojawi się rodzeństwo a ja jego "wypchnę" do przedszkola. Nie chcę, żeby czuł się odrzucony. Nie wiem teraz, czy Go zapisywać, czy nie?! Musimy to przemyśleć.
A do leginsów jakoś tak nie potrafię się przekonać. Moja szwagierka mówi, że wyglądam ok, ale ja jakoś się nie czuję...

reklama
A ja dzis caly dzien w pracy( pracuje tyllo w weekendy) i strasznie dokucza mi bol plecow i podbrzusza i tak sobie mysle ze w srode jak bede ma wizycie u lekarza to poprosze o zwolnienie chociaz na te pierwsze tygodnie bo chyba nie ma co ryzykowac. A jesli chodzi o ciuchy to dzisiaj dzisiaj ciezko mi bylo sie zapiac w spodnie w ktorych chodzilam miesiac temu ale wydaje mi sie ze to skutki swiat a nie ciazy:-)

Wysłane z mojego C6903

Do góry