reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak, to mykam do apteki (choc pewnie nie bedzie i bede musiala skoczyc do zielarskiego) jutro :p
Tez slyszalam ze to skraca porod ta malina, ale nie pilam wczesniej :D ale ze chyba gorzej byc nie moze teraz wyprobuje :p

Hania, kciuki za usg, oczywiscie kciuki zacisniete i czekamy na info :*

mąż mnie wydziedziczy chyba... zamowilam w 5 10 15 ciuchy dla oli za 130 zl :p Wczoraj smyk za 120 lol

Bubbles, ja mam wymaz z pochwy i odbytu za free w ramach abonamentu lux med

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja pytalam o liscie malin w aptece to pani bardzo dziwne miny robila i pytala po co mi to! I nie sprzedala bo niby nie bylo ale czulam niechec do sprzedania mi ich poprostu :p siostre wysle to moze dostanie:-)
kusiak dzieki za rozjasnienie malinowo-wiesiolkowych spraw, do tej pory nigdzie nie znalazlam nic sensownego

ookatkaoo1993 wspolczuje przebojow z mezem :(

oj widze ze kazda z nas mecza juz teraz skurcze, ja mam aspargin na zmiane z asmagiem no spe i ciagle luteine, zastanawiam sie kiedy lekarz mi luteine odstawi? Ktoras z was bierze luteine jeszcze??

Hehe dla fanek Oli, dzisiaj wsypalam jej platki do takie garnuszka plastikowego, zeby robila przesypywanie do filizanek itp i mysle sobie bedzie spokoju pol godziny. A Ola owszem zajeta byla pol godziny ale zjadaniem tych platkow :D
A rano wstala o 6 i ani ja ani maz nie wstajemy, to co dziecko sie pobawilo godzine i zasnelo na dywanie :D
Fakt wesolo z nia mamy, ale generalnie grzeczna jest tylko ma szalone pomysly :D

Hania, zapomnialam, zdrowka, lepiej sie czujesz? Mnie dzis ucho boli i na 19 lekarz :/

Ja biorę luteinę - chyba do 37 tygodnia będę brać, ale już zeszłam z dawki 2x2 na 1x1 chyba że coś się dzieje to 1x2

Marciątko sama???? Mi pobierał gin....

Bubless... ja z Nadusią płaciłam za GBS jakoś 25 zł a teraz miałam za darmo... zmieniłam lekarza.... u tamtego za wszystko płaciłam a niby na nfz!

Marciatko jakos tak dziwnie samemu pobierac, nie spotkalam sie z takim czyms... a co do luteiny hmmm... moze zmniejszy mi dawke na nastepnej wizycie bo juz mam jej dosc :-(

Katka no mi wczoraj polozna kazala przyjsc 20.08 na ten wymaz i koszt 49 zl i sie zastanawialam czy to normalne, ze sie za to placi..

Katka no mi wczoraj polozna kazala przyjsc 20.08 na ten wymaz i koszt 49 zl i sie zastanawialam czy to normalne, ze sie za to placi..

To ja byłam zdziwiona jak mi nie kazali płacić że jest za darmo... Myślałam że to jest płatne...ale położna ta do której chodzę mówiła że u nich w przychodni (przychodnia przyszpitalna) jest za darmo.

hej
ja juz po wizycie i siedze sobie w pracy :-)
Wszystko w porzadku, plyny ok, serduszko ok, nawet szybkie pomiary brzuszka i glowki zrobila- wszytsko zgodne z tygodniem ciazy.
Ja dostalam skierowanie do fizjoterapeuty w zwiazku z tymi moimi biodrami. Zobaczymy co mi powie.

kusiak a te tabletki masz z Polski, czy tu kupowalas? Jak tak rzuc nazwa, moze u nas takie same sa :-)

haniu trzymam kciuki za dobre wiesci o Elence &&&&
wesolutka oby to ucho tylko straszylo i zadnej infekcji tam nie bylo. jak dostaniesz ciuszki dla Olenki, to sie pochwal :-)

Milego dnia wrzesnioweczki! Poprawy humoru i lagodnej pogody i zdrowka zycze !

reklama
Ania :-Dpoprasowałam tylko na 56 więcej nie dałam rady, jej mnie budowa za oknem i coś kopią taką piszczącą koparką że mnie szlag trafia tel.nie słyszę:mad:

Marciątko też dostałam zestaw na GBS,kiedyś to robiłam już i bez problemów wyszło

Kusiak może i ja wypróbuje te liście,zapytam jeszcze gin.co o tym myśli,a powiedz jak wywoluja poród,że tak źle to wspominasz?

Do góry