reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie kobietki :) a my od samego rana sprzątamy i pieczemy :) ale już prawie koniec jeszcze mały spacerek po kapustę pekińską na sałatkę i lody do szarlotki :) i będziemy czekać na gości :)

Haniu mocne kciuki za Elenkę oby się polepszyło :***
Joani no ukrop straszny więc tylko do cienia i soczek z lodem :) no i najlepiej nogi zamoczyć :)
Sonia zgadzam się z dziewczynami we wszystkim Ci ładnie :)
Widzę że wszystkie pierzecie i prasujecie hehe :) a ja już 3 razy się przymierzałam i dalej nic nie zrobione hah..

trzymajcie się mamuśki w ten upał :) buziaki

reklama
Hej :)

Hania kciuki za Elenke!

Ala kurczę no cały czas w radiu mówią o korkach, co chwilę w nowym miejscu... Masakra...

Ja planuję wyprać też rożek tylko w rękach... Myślicie że może się coś stać? Bo do pralki to rzeczywiście bym się bała...

My pojechaliśmy na weekend do rodziców na wieś więc tutaj trochę łatwiej ten upał przetrwać wśród zieleni niż w mieście... Rano zaliczyliśmy długi spacer z pieskiem, na obiad knedle że śliwkami a teraz słodkie lenistwo :)
Wieczorem mamy zaproszenie na imieniny do wujka ale nie wiem czy będę miała na to siłę... Mam ochotę na jakąś wycieczkę ale nie mam pomysłu gdzie się wybrać żeby nie było tak gorąco....

Miłych imprez życzę i dużo cienia życzę!

Ojej... Hania modlę się!

Udało się mi znaleźć naklejki do pokoju Malucha :) I takie na ścianę zwykłe i fosforyzujące. Teraz mój Ukochany walczy z listwami i lada moment będzie łóżeczko składał.
Widzę, że zabieracie się za pranie - ja chyba za 2 tygodnie zacznę, bo i tak nie mam gdzie chować.

Ann u nas na obiadek dzisiaj sałatka ala kebeb i bagietka pieczona :) bo w takie ciepło to ani się jeść nie chce :)

pochwalcie się naklejkami :)

reklama
Do góry