reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej, ja dziś nieprzytomna a spałam az do 9:30...
czekam na Panów monterów co by mi okno w kuchni wymienili, wczoraj przyszedł sprzet AGD, tesc odebrał bo byłam na spacerze, nie posprawdzał czy sprzęt uszkodzony czy ni i w fakturze pozaznaczali ze odbiorca w ogole nie sprawdził sprzetu a tesc to podpisał ;/ mam nadzieję że jak coś jednak będzie zepsute to nie będzie cyrków z reklamacją :( szczególnie ze pierwszy raz w życiu kupiłam coś "większego" swojego, na moje nazwisko i w dodatku na raty...

biorę się zaraz za apteczne zakupy :) a wieczorem idziemy z Wojtkiem do kina (już chyba ostatni raz, bo nie wysiedzę) na Step Up :)
jutro wraca Majusia od dziadków i już się za nią stęskniłam okropnie chociaż znów będę niewyspana chodziła i zmęczona :p

za Elenkę kciuki zaciśnięte mocno &&&
co do erotyki to ja mam takie jakieś zrywy, czasem jestem bardzo na tak, ale Wojtek wtedy np w pracy a jak już przyjedzie to ja już "ostygnę" :p nie ma reguły.
ubranka, pościele, kocyki i wszystko co sie dało - prałam. Ale ja tak już mam, że nienawidzę sklepowego zapachu.

Miłego dnia. U nas 30 st i pełne słońce, nie wychodzę z piwnicy...

reklama
Joani w moczu wyszło dużo bakterii i dużo leukocytó i czegoś tam jeszcze
dostałam antybiotyk ale bez osłony (też ja jakaś zakręcona że nie pomyslałam) no i grzybka wychodowałam (chyba ,bo taki biały nalot)
moja gina na urlopie wiec poleciałam do rodzinnej i mi przepisała globulki
a urosept i furaginum biorę teraz

Witam.
Mało sie udzielam, bo mąż cały tydzień w domu, to troszkę razem spędzamy.
Gorąco jak cholera....
Bubbles my tez mamy wesele kuzyki 20 września i odmówiliśmy. Ja mam termin na 15 i nawet jeśli zdążę urodzić, to tak nie bardzo chcę z cieknącymi cyckami, gruba jeszcze iść. No i maluszka komuś zostawiać. A teściowej nie sluchaj. Ty musisz wiedzieć, czy masz ochote isc, czy nie.
Soniafka gratuluje spokojnej, przespanej nocy.
Hania no to pieknie. Juz niedługo dziewczynki wyjdą na prostą. Elenka szybko zwalczy infekcje i bedzie dobrze. Wspòłczuję szpitala. Tam potrafią człowieka psychicznie wykończyć.
Wyprałam wczoraj białe ciuszki do małego, dzisiaj poprasuję (może). I po niedzieli reszta. Dużo straszie tego mam.
Kciuki za wizyty jeśli są.
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Odezwalam sie po 8, polozylam sie jeszcze zeby poleniuchowac troche i wlasnie sie obudzilam!spalam w sumie jakies 14h, to juz chyba nienormalne :D

Kara ja to bym się z tobą chętnie zamieniła, bo ja mam zaproszenie na ślub w Krakowie a wolałabym w Lublinie. I est 20 września więc nie jadę.
ania szarlotka to dobry pomysł, oczywiście ze świeżych jabłuszek od krajowego dostawcy i na ciepło z lodami pycha ;) no i tanie

U nas nadal upał, pojechałam po karkówkę na grilla i mało się nie rozpłynęłam, aż rumieńce na policzkach się pojawiły. Dobrze że grill od 19 dopiero, cieszę się bo gdzieś się ruszę z domu wreszcie ;)

Zamarynowałam karkówkę i może zdążę trochę poprasować.

U nas gdzieś w oddali grzmi, ale nawet wiatru nie ma. Duchota taka, że ciężko się oddycha. Czuję się póki co strasznie przymulona i nawet na marudzenie zbyt wielu sił nie mam :p

hej, ależ upalnie u nas. Dzieciaki spały w nowym łóżku, są zachwycone. Przespana cała nocka, rano po 7 przybiegli do mnie razem :-) teraz mała ma drzemkę, jakos nawet szybciej usypia w tym nowym łóżku, 15 minut i odlot. Ja idę trochę odpocząć i poczytać

reklama
Ann to zamieńmy się :D:D:D ja planuję urodzić na początku w września więc na 20 może już dojdę do siebie ;)

U nas nawet całkiem przyjemnie od rana ale to może częściowo dlatego że mam wiatrak włączony cały czas ;)

Widać że weekend się zbliża bo spokój tu taki...

Hania ja ostatnio czytam książki Philippy Gregory -trochę historii, trochę romansu z kobiecego punktu widzenia i fajnie się czyta :)

Do góry