reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Chyba musiałam przeoczyć-sorki. trzymam kciuki żeby udało się dotrwać do co najmniej do 38 tygodnia :) ale w sumie dobrze że lekarz dba "w razie czego" :)

reklama
Ale z was pindy :p

Wcale ledwo z wami nie wytrzymuje ;)
Ale nie chce znów widzieć oczu jak u ufo gdy powiem ile dzieci mam :D

Maddlenka mówi, że dobrze sobie radzi, a Nela wygadała że śpią wszyscy razem i tatuś bajko włącza po nocy ;)

Hej melduje się że żyje,chociaż cięzko jest jak cholera przez te upały:-(
Ania// ja tak czekałam na tą burzę, ale Bytom ominęła :(
Hania współczuję lokatorki..byle do jutra!

U mnie to samo. Burzy brak a miałam taka nadzieję że będzie :)
Ja również kiepsko znoszę ta duchote, strasznie szybko się mecze.
Z rzeczy organizacyjnych udalo mi się dziś zddecydować na wózek, trzeba go jeszcze tylko będzie zamówic, no i zamówilam w końcu termometr :)
Tyle dobrego :)
Czekam na chłodniejsze dni żeby trochę funkcjonować :)

A u nas ostatni rząd paneli układany jest :) Jutro akcja malowanie albo składanie łóżeczka.
W książce o dzieciach P. Zawitkowkiego wyczytałam, że warto naklejki w pokoju niemowlęcym dawać nie tylko na ścianę, ale i na sufit - wszak dziecko na początku głównie na niego patrzy - no i teraz mam zgryz jakie wybrać. W ogóle zauważyłam, że temat naklejek to coś obok czego nie mogę przejść obojętnie, przed ciążą z kolei w ogóle nie zwracałam na takie sprawy uwagi.

Marciątko my sufit oblepiliśmy gwiazdami fluorescencyjnymi,
mąż zaangażował się i fajnie to wygladało
coś an tej zasadzie
ww.jpg
Gwiazdki4.jpg
był wóz mały i duży itp...

Załączniki

• ww.jpg
    ww.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 71
  • Gwiazdki4.jpg
    Gwiazdki4.jpg