reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Chyba musiałam przeoczyć-sorki. trzymam kciuki żeby udało się dotrwać do co najmniej do 38 tygodnia :) ale w sumie dobrze że lekarz dba "w razie czego" :)

reklama
Ale z was pindy :p

Wcale ledwo z wami nie wytrzymuje ;)
Ale nie chce znów widzieć oczu jak u ufo gdy powiem ile dzieci mam :D

Maddlenka mówi, że dobrze sobie radzi, a Nela wygadała że śpią wszyscy razem i tatuś bajko włącza po nocy ;)

Hej melduje się że żyje,chociaż cięzko jest jak cholera przez te upały:-(
Ania// ja tak czekałam na tą burzę, ale Bytom ominęła :(
Hania współczuję lokatorki..byle do jutra!

U mnie to samo. Burzy brak a miałam taka nadzieję że będzie :)
Ja również kiepsko znoszę ta duchote, strasznie szybko się mecze.
Z rzeczy organizacyjnych udalo mi się dziś zddecydować na wózek, trzeba go jeszcze tylko będzie zamówic, no i zamówilam w końcu termometr :)
Tyle dobrego :)
Czekam na chłodniejsze dni żeby trochę funkcjonować :)

A u nas ostatni rząd paneli układany jest :) Jutro akcja malowanie albo składanie łóżeczka.
W książce o dzieciach P. Zawitkowkiego wyczytałam, że warto naklejki w pokoju niemowlęcym dawać nie tylko na ścianę, ale i na sufit - wszak dziecko na początku głównie na niego patrzy - no i teraz mam zgryz jakie wybrać. W ogóle zauważyłam, że temat naklejek to coś obok czego nie mogę przejść obojętnie, przed ciążą z kolei w ogóle nie zwracałam na takie sprawy uwagi.

Marciątko my sufit oblepiliśmy gwiazdami fluorescencyjnymi,
mąż zaangażował się i fajnie to wygladało
coś an tej zasadzie
ww.jpg
Gwiazdki4.jpg
był wóz mały i duży itp...

Załączniki

• ww.jpg
    ww.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 73
  • Gwiazdki4.jpg
    Gwiazdki4.jpg