Hej kobitki!
anncka tak bardzo mi przykro! tulam mocno, jestem pewna,że tobie tez będzie dane usłyszeć małe serduszko!Trzymam za Was mocno kciuki&&&
koko88 witaj!głowa do góry, tym razem musi być dobrze!mi tez zaczął dolegać brak apetytu... tylko,że dla mnie, to akurat nie zaszkodzi
Ritta u nas nawet nie istnieje L4 z powodu plamień. Tu nawet duphastonu nie dostaniesz. Do 13 tygodnia uważają,że do natury należy decyzja, potem zaczynają działać. Kiedys mnie to bardzo oburzało, bardzo narzekałam na ich podejście, ale chyba zaczynam wierzyć trochę w ten tok myślenia. To znaczy może nie do końca z progesteronem, bo skoro nie zaszkodzi a ewentualnie pomoże, to mogliby wypisywać, ale przykuwanie do łóżka na zasadzie wstawaj tylko do toalety, z tym się nie zgadzam.
kara gratuluje udanej wizyty!
furciaczek to usg nie musi być w 3d lub 4d, wystarczy dobry sprzęt do normalnego usg. Ważne jest , aby wykonać badanie między 11 akońcem 13 tygodnia. Bada się wtedy przezierność karku, dzięki czemu można wykluczyć m.in. zespół downa.
bigbi gratuluję wizyty! cudną niespodzianke Ci fasolka zrobiła :-)
eliane, olandia kciuki za wizytę zaciśnięte!!!
kusiak jak byłam w ciąży z córcią, to też bardzo często mi się śniło,że poroniłam. To chyba było przez ten stres jaki miałam po pierwszym poronieniu. Właściwie ciążą zaczęłam cieszyć się dopiero po 24 tygodniu. Teraz obiecałam sobie,że będzie inaczej :-)
Pozdrawiam Was wrześnióweczki !